Hledat  

Spodní a erotické prádlo

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Spodní a erotické prádlo

Příspěvekod atlas24 » sob 16. pro 2017, 21:11

Ahoj všem. Mám takovou prosbu. Blíží se Vánoce a čas shánění dárků pro manželky, milenky a přítelkyně. Poradíte někdo, kde je v Brně obchod s dámským spodním prádlem? Myslím tím podvazky, body, korzety...... Nejlépe, aby se to dalo na místě vyzkoušet a ochotný personál, který dokáže poradit. Děkuji všem za radu.
atlas24

Re: Spodní a erotické prádlo

Příspěvekod polav » sob 16. pro 2017, 22:25

atlas24 píše:Ahoj všem. Mám takovou prosbu. Blíží se Vánoce a čas shánění dárků pro manželky, milenky a přítelkyně. Poradíte někdo, kde je v Brně obchod s dámským spodním prádlem? Myslím tím podvazky, body, korzety...... Nejlépe, aby se to dalo na místě vyzkoušet a ochotný personál, který dokáže poradit. Děkuji všem za radu.

Ve Vaňkovce je Triumph, Intimissimi, možná Calezdonia (jestli tam mají i prádlo si nejsem úplně jistý). V Olympii kromě těchto navíc ještě Tezenis, ten je poměrně velký.

Zkušenost s ochotou personálu mám jen z Tezenis a mohu vřele doporučit, ale ta se teda netýká tak úplně zkoušení prádla :P

Příspěvek píšu napodruhé, měl jsem v tom trochu zmatek, pokud někdo četl ten původní, tak se omlouvám :D
polav

Příspěvekod jarjaroslav » sob 16. pro 2017, 22:42

S majitelkou jsem četl rozhovor a viděl ji i někde v TV: https://www.madampodprsenka.cz/ V té souvislosti mě napadla (a stále napadá) otázka, proč řada dívek na privátě nosí prádlo, které jim ne zcela sedí :?:
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod acx » sob 16. pro 2017, 23:12

Něco specielnějšího dostaneš v sexshopech, vyzkoušení nevím, ...
acx

Zpět na Dotazy na dívky