Hledat  

wellness swingers

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

wellness swingers

Příspěvekod denis0220 » čtv 11. kvě 2017, 21:40

Píšu si s jednou holkou (snad) z Amatérů, zatím jsem ji neviděl, která se chce sejít v jakémsi swingers wellness clubu.
Dala mi mail at prý zjistím info: intimworld.brno@gmail.com
Zkoušel jsem o tom najít něco na netu a nic...
Nemá někdo zkušenost, i co se týče možnosti, že je to Fake a někdo mě vodí za nos...
díky za názory
denis0220

Re: wellness swingers

Příspěvekod Kracmar » pát 12. kvě 2017, 0:16

Zřejmě podvodnice. Asi i vím jak vypadá. Zřejmě jsem se s ní už sešel. Však si tam napiš. Uvidíš oč jde.
Samo, že jsem odmítl ty prachy tomu ůdajnému SW klubu poslat. Do jiného SW klubu jsem ji nepřemluvil.
Tohle by už mohlo zajímat i policii.
Kracmar

Příspěvekod pomoc-help » pát 12. kvě 2017, 0:16

No jestli mas zaplatit nejaky vstupny jako a ona tam pak bude (že už zaplatila) tak je to scam.
pomoc-help

Příspěvekod Kracmar » pát 12. kvě 2017, 0:23

pomoc-help píše:No jestli mas zaplatit nejaky vstupny jako a ona tam pak bude (že už zaplatila) tak je to scam.

V SW klubech ženy standardně neplatí. Tohle by nebylo nic divného.
Zřejmě ale ten klub vůbec neexistuje, dopisy všechny píše sama, peníze směřuje na svůj účet.
Kracmar

Příspěvekod denis0220 » stř 24. kvě 2017, 20:49

Dodám jen, že šlo skutečně o fake. Teda to člověk zjistí až když zaplatí a nikdo se mu už neozve, ale do toho bodu jsem nezašel.
Holka se představuje na amaterech jako Nikola Malenova a pak vám pošle mail na nějaké wellness swingers club... vše fiktiní...
snaží se lákat peníze... snad každý rozumný to prokoukne i když první maily byly docela přesvědčivé....
Ps. dá se na Amaterech fakt reálně najít nějaká baba... zatím u mě všechny pokusy za nula.. chcou jen prachy na cestu apod.
denis0220

Příspěvekod Fuckingshit » stř 24. kvě 2017, 23:54

Je to píčovina... Taky jsem jí psal, cca 2 měsíce zpátky. Též se mi ty maily zdály přesvědčivé... Jakmile napsala ten mail, že se tam mám zeptat apod. zadal jsem to do vyhledávače a žádný swingers klub pod tím mailem není. Samozřejmě jsem tam nic nepsal, nemám zájem o útok hackera. Ani jí (nebo jemu) jsem už nic nepsal, ztráta času...
Fuckingshit

Příspěvekod nokid » čtv 25. kvě 2017, 10:22

No a jako korunu této věci bych nabídnul překopírovaný mail z 11.4.2017. Bavte se!

Ahoj, viděla bych to na schůzku někdy příští týden. Mohu v týdnu vždy po 17h a víkendy bez omezení, pokud už zrovna nemám něco domluveno s rodinou nebo kamarádkama. Já bych osobně preferovala wellness swingers, protože je tam víc lidí a tak je to pro ženu bezpečnější. Schůzka ve dvou někde v bytě, azylu apod., může být nebezpečná. Nevím, kdo jsi a co mi uděláš. Neber to zle, ale těch případů je moc. Na kafi, nebo víně se můžeš 2h přetvařovat a potom v soukromí se projevit. To nic neřeší. Proto nechodím na seznamovací randíčka. Proto wellness swingers, kde je spousta lidí a žena je v bezpečí a může to být bez přetvářky. A rovnou uvidíme, jak si sedíme. Doufám, že si se neurazil. Ale jsem žena a musím si dávat pozor :-) Navíc to může být fajn úlet, něco na co Takže navrhuji wellness swingers někdy příští týden. Po něčem se podívám a ty se taky prosím koukni. Úplně nechci ty komerční přeplněné, ale ideálně privátní akci kolem 15 lidí. Taky jsou kombinace mileneckých azylů a swingers. Pár může být s ostatními ve společenské místnosti, nebo v soukromí sám, ale pořád je to bezpečnější, protože to není úplně sólo zamčený pokoj. Vzhledem k tomu, že jsem na swingers ještě nikdy nebyla, tak bych asi pro začátek volila nějakou takovou umírněnou, kde bude i nějaké soukromí. Ideálně wellness swingers. Bez výměny. Bude to spíš super párty se šťastným koncem. Jestli mi rozumíš. Souhlas?

Mailů bylo víc a tak ještě jeden - odpověď z údajného klubu:

Dobrý den,

Váš zájem nás těší. Stručně nás představím.

Jsme v Brně noví, protože jsme vymysleli nový model fungování intimních sešlostí. Rozšiřujeme svoji působnost z Prahy i do Brna a dalších měst. Chcete-li, tak můžeme říct, že jsme swingers. Ale nejsme swingers klub! Starým modelům swingers již odzvonilo. Naposledy byl zavřen klub v Jungmannově ulici a další budou brzy následovat. Staré modely fungovaní měli potíže s hygienou, diskrétností a dokonce bezpečností. Když v důsledku nedostatku hostů brali všechny. To potom mělo za následek, že slušní lidé se tam necítili dobře a přestali chodit.

Náše sdružení převzala principy fungování moderních modelů swingers z Německa. Nemůže k nám přijít každý. Jsme uzavřená společnost a každý návštěvník musí dostat před první návštěvou doporučení a projít ověřením. První podmínku jste splnili, tím, že jste napsali e-mail je jasné, že jste někde dostali naši e-malovou adresu. Tedy, že vás někdo z našich hostů doporučil a ručí za Vás. Nechceme zde asociální případy s těžkou obezitou a problémy s hygienou. V první řadě chceme, aby se u nás hosté cítili dobře a rádi se vraceli. Proto se o nás dozví jen ti, kteří dostanou doporučení od našich ověřených hostů.

Když k nám příjdete, tak můžete využít několik druhů saun, bazén, vířivku, odpočinkovou zónu, zimní zahradu a bar. Vše v top kvalitě a čistotě.

Akce nejsou složitě režírovány (žádné trapné hry). Lidé k nám chodí spíš jako do wellness s tím rozdílem, že všude je povolen sex a nikomu to nepříjde zvláštní. Můžete k nám přijít za účelem sexu, nebo jen wellness, nebo jen posedět na bar, či využít naše pokoje jako milenecký azyl. Vlastně je to klasické wellness s tím, že sex je povolen a provozován ve všech prostorách. To je zásadní rozdíl oproti klasickému wellness.

Druhým rozdílem je, že akce jsou allinclusive. Takže v prostorách je bohatý raut včetně alkoholických nápojů. Dále vešké hygienické potřeby od mýdel a šampónů až po kondomy. V ceně je prostě vše. Třešničkou na dortu je možnost přespat. V podkroví bylo vybudováno 15 pokojů, které naši hosté využívají pokud chtějí mít po wellness soukromí a mohou zde i přespat.

Základní pravidla:
- V celém objektu je přísný zákaz fotografování a pořizování videozáznamů (mobilní telefon musí být celou dobu návštěvy v pokoji).
- Ne, znamená ne a nesmí být bráno za urážku. Každý návštěvník má právo volby s kým si něco začne a s kým ne. A jestli vůbec si něco začne.
- Pokud by se někdo choval nevhodně a obtěžoval ostatní hosty, tak bude vyveden. Doporučujeme rozumnou konzumaci alkoholu.

Ceny vstupného:
- Pár vstupné: 3000,- Kč
- Skupiny: individuálně dle počtu (vždy musí být poměr mužů a žen 50/50 nebo více žen)
- Samotný muž: 5000,- Kč (pouze na vybrané akce, popř. umíme zajistit odpovídající partnerku)
- Samotná žena: 1000,- Kč

Máme otevřeno každý pátek a sobotu od 22h do 7h. Plus 2x v týdnu (úterý a čtvrtek) od 22h do 6h. Naše kapacita je 30 lidí a je nutné si předem rezervovat termín. Účast je nutno zaplatit předem, převodem na účet. Jde o naši pojistku, aby se nám nepřihlásilo 30 lidí a ve finále nepřišlo pouze 10 lidí. Kupujeme spoustu jídla a pití, tak je nutné, abychom měli peníze na účtu už před akcí. Vzhledem ke spolehlivosti návštěvníků jsme museli přistoupit k tomuto modelu, abychom provoz nedotovali ze svého. Proto platba na místě není možná. Navíc s příchodem EET bychom se museli registrovat k EET. To naše vedení z principu odmítá, takže veškeré platby musí jít přes bankovní účet.

V případě závažných problémů je možná omluva a změna termínu. Snažíme se vycházet všem vstříc a budovat si stálou a spokojenou klientelu.

V případě, že nás chcete navštívit, tak nám zašlete vaše fotografie a datum, kdy chcete přijít. Po ověření budou tyto materiály smázány. Diskrétnost je u nás na prvním místě společně s vysokou úrovní.

Přesnou adresu obdrží hosté po zaplacení vstupného společně s informaci, jak se k nám dostat. Nemáme žádný web ani neposkytujeme místo sídla nikomu, kdo není naším hostem. Služby v oblasti swingers jsou za oponou, proto tato přísná pravidla. Diskrétnost je na prvním místě. Často nás využívají milenecké páry, které mají jinak manžela/ku a chtějí mít naprostou ochranu soukromí.

Mohu říct, že jsme na Veveří kousek od Moravského náměstí.

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Natálie Vrňatová
Wellness World Brno

Dne 13. dubna 2017 12:59 <nokid@centrum.cz> napsal(a):

Dobrý den,
jedna známá mi dala tip na váš klub. Chtěli bysme se sejít na swingers akci a tak se chci zeptat, jestli je možnost u vás a kde klub sídlí.
Za info děkuji

Pochopitelně jsem se v tomto stadiu už chechtal na plné kolo a de facto vodil za nos já ji (nebo je?), ani v hotovosti bych na místě neplatil tři natož pět tisíc.
To jsem si ujasnil v okamžiku kdy Nikola Malenová odmítla pozvání jak do Nesytky tak do Clubu Ecstasy - oba dávno známé a zavedené kluby se vstupným (v páru) mnohem a mnohem nižším než o jaké se jednalo nyní.

To vodění za nos nebylo čistě pro pobavení, ale doporučoval bych tutéž taktiku všem, kdo budou mít co do činění s podobnými týpky. Je třeba je unavit slibováním typu:

"Ale to víš, že tam půjdem, rád ti to zaplatím! Jen momentálně tolik nemám, to víš je před výplatou... Ale příští týden určitě peníze pošlu."
"Ale co to říkáš, že tam ty 3 tisíce nedostali, už jsem je předevčírem odeslal...?"

Samozřejmě jen blufujte - nikam nic neposílejte !!! Touhle taktikou se druhá strana unaví a sama přestane zkoušet na nás tyto fligny.

Na amateri.com je ve fóru vlákno věnované této osobě a jsou tam její další nicky a pseudonymy. Odkaz sem taky dám, jen jak to najdu.
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod nokid » čtv 25. kvě 2017, 11:39

Slíbený link:

https://www.amateri.com/cs/forum/6785/znate-nekdo

Vidím, že od té doby stále pokračuje lákání nadržených zájemců, jen nicky a fotky se mění...
Pokud vám poslala fotku - nezveřejňujte ji! Jedná se velmi pravděpodobně o foto jiné osoby a tak byste uškodili nevinné!

Pro doplnění bych uvedl několik zásad, jak se vyvarovat tomu abyste naletěli podobným fake inzerátům:

1) Chtějte telefon - pokud se zdráhá a vymlouvá je to podezřelé
2) V zaslaném fotu překontrolujte zařízení bytu, se zvl.zřetelem hlavně na el.zásuvky. Podívejte se taky do EXIFu na datum pořízení a nakonec je prožeňte vyhledavačem Google-obrázky
Několik let staré fotografie nebudí důvěru. Přinejmenším dáma ztloustla (nebo tak něco) od doby jejího pořízení
3) Neposílejte předem žádné peníze - ani na dobití mobilu
4) Zjistíte-li že se zřejmě jedná o podvodnici, nepište jí/jemu, na základě čeho jste podvod odhalili. Dal(a) by si příště pozor a poslal by např. fotku z poslední doby nebo s vymazaným EXIFem

Hodně zábavy v (bez)platném sexování!
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod Marin2 » úte 19. čer 2018, 19:38

Tak je to tu znovu. Děkuji uživateli "jarjaroslav" za to že mě sem navedl.
Tentokrát na amatérech vystupovala jako karolina_sm09 nebo tak nějak - profil už neexistuje.
Fotka se mi zdála v pohodě, google ji našel jen na nějaké další seznamce s obdodbným inzerátem, což mi nepřišlo divné.
Je pravda že asi po třetím mailu mi to přišlo divné, že komunikace je strojová a neodpovídá na co se ptám... Ale mávl jsem nad tím rukou a tady viewtopic.php?f=6&t=5649 se zeptal na nějaký klub. Nejsem debil co myslí pérem a prachy bych nikdy nikomu dopředu neposlal.

Mám v plánu to dohrát dokonce a předat to PČR. Je to přece jenom pokus o podvod,respektive podvod pokud někdo ty prachy poslal. Podle odstavce 1, do kterého by to spadalo je sazba až 2 roky, a pokud jsou dva, nebo víctak 2-8 let (4a)
Marin2

Zpět na Dotazy na dívky