Hledat  

Evička 739 379 041

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Evička 739 379 041

Příspěvekod Pavel01 » stř 2. zář 2015, 8:02

Nazdar,
tato dívka vypadá velmi zajímavě, nemáte někdo zkušenost?

Jméno: Eva Věk: 37 let Výška: 165 cm Váha: 64 kg Barva očí: modre
http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/11259469?Kraj=jihomoravsky&Ppg=100&S=10
Přílohy
eva.jpg
Pavel01

Re: Evička 739 379 041

Příspěvekod sumiiik » stř 2. zář 2015, 18:20

Zve do privátku v centru města.
Mapa směruje do Kozí ulice... :lol:
sumiiik

Příspěvekod jarjaroslav » stř 2. zář 2015, 19:00

sumiiik píše:Zve do privátku v centru města.
Mapa směruje do Kozí ulice... :lol:

I tapety v pokoji napovídají, o který privát se jedná (http://www.diamond-brno.cz/divky.html). Osobně jsem v Diamondu poznal ale jen předsíň :lol: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod Dobermann » čtv 3. zář 2015, 11:24

Kdysi jsem ji měl, věk cca 45+ docela oplácaná, celkem pěkný obličej, doporučit lze někomu, komu se líbí starší kousky...
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod supersperman88 » pon 8. srp 2016, 14:53

Nějaké info o ceně a hlavně o přístupu? Podle fotek mě dost láká.
Dík. :)
supersperman88

Eva (Diamond) 606 878 610, 739 379 041

Příspěvekod jarjaroslav » úte 19. čer 2018, 22:51

Sám se divím, že jsem si vybral Evu :oo: . Poslední dobou dívky na privátech sbírám jako Pokémony :roll: (pouze neškodné přirovnání, hře Pokémon GO jsem nepropadl, ani jsem ji nikdy nehrál), takže by mě snad nějaký velký nával nadrženosti stejně někdy zavál k Evě. Tak ať mám návštěvu za sebou. Předtím jsem obvolal vše možné (pokérovaný Pokémon Eva mi zase tolik do sbírky nechyběl :D ) a v Diamondu zvedla telefon právě Eva (jako asi po většinu odpolední, kdy jsem na privát volal), se kterou se domlouvám.

V předsíni mě Eva vítá v šedých šatech a rovnou (snad abych si to ještě nerozmyslel) mě vede do „SM pokoje“ (pokoj s SM křížem na stěně). Nechám se přesvědčit, že se čtvrthodina nevyplatí, a zbavuji se rovnou tisícovky. Do (levé) koupelny mě Eva doprovází, na čemž nevidím nic nestandardního, jenže zůstává na opačné (z mého pohledu špatné) straně dveří, než bych očekával. A navíc již stojí ve sprchovém koutě. Smiřuje se s tím, že jsem předběhnut :D a říkám Evě, že počkám. Jenže ona chce, abych ji následoval :shock: . Nezbývá, než poslechnout. Bohuš bude Irenkou umyt :D . Eva mě něžně umyje sprchovým gelem, kdyby byla mladší, připadalo by mi to celkem i erotické. Potom umyje sebe.

Přicházíme na pokoj a já nenápadně (aspoň si to myslím :roll: ) kouknu na hodinky, čehož si Eva všimne a poučí mě, že se na ně nemám dívat. Když ulehnu na postel, Eva mě líbá na tělo, pouští se do orálu a výstřiku se dočká při poloze „na koníčka“. Celé mi to připadá jako pečlivě nazkoušené profesionální představení. Léta praxe Eva nezapře. Po vyvrcholení mě Eva nevyhání, ale nabízí ještě masáž, což oceňuji, avšak odmítám. Masáž nahrazujeme konverzací.

Eva se zvedá, čímž mi naznačuje, že čas vypršel (já jsem se podřídil autoritativnímu příkazu, abych nekoukal na hodinky, takže nemohu potvrdit či vyvrátit :oops: ). Očistu v koupelně absolvuji již sám. Oblékám se a v předsíni se loučíme, minimálně jeden z nás dvou s pocitem, že se v posteli již nepotkáme.

Opět jsem si potvrdil, že bych se měl orientovat na jiné ročníky, musím však uznat, že by se mladší dívky mohly u Evy v řadě věcí inspirovat :idea: .

Úpravy vyhrazeny.
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Zpět na Dotazy na dívky