Hledat  

bisulka009

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: bisulka009

Příspěvekod milhauzx » pát 22. čer 2018, 8:34

Existuje. Podarilo se mi s ni domluvit asi pred ctvrt rokem. Tehdy byl sraz pod Julianovskym sidlistem na ulici Krasneho. Domluva pouze na honeni za 200,- nic jinyho ze nedela. Mensi, stihla, docela nehezka v obliceji. Vek bych rekl tak kolem 25, ale muze to byt jinak. No honit neumi, takze jsem ji po 10 minutach rekl, at vytahne kozy, coz udelala. Byly to asi rak trojky, evidentne po decku, ale docela hezky. Rekl jsem ji, ze me asi nevyhoni, at si ho da do huby, jinak ze ji zavezu zpet bez penez. Svolila teda po premlouvani za 300,-. Koureni ji taky nejde, hrozny drevo. Premlouval jsem dal k prstovani, sexu atd, ale ta holka ma panickou hruzu z cehokoliv, co se tyka jeji kundy (ze by ji nemela??). Nepochodil jsem. No tak jsem ji aspon bez varovani natankoval celou davku do tlamy. Nasledne vyplyvla ven, ale neco ji tam urcite muselo uviznout. Suma sumarum, holka mlada, postava docela ok, ksicht hroznej. Celou dobu hodne nejista a vystrasena, hrozny drevo.. Cestou zpet jsem vyloudil telefon, ale cislo bylo porad nedostupny a s ni osobne uz se mi nikdy pres zadnej jeji nick nepodarilo domluvit...
milhauzx

Příspěvekod natanis » sob 23. čer 2018, 13:59

Je to běloška, nebo etnikum?
natanis

Příspěvekod solid » sob 30. čer 2018, 16:48

Zdravím.

No já jsem ji měl - DANULKA1234. Byla to náhoda. Byl jsem v Brně, měl jsem čas, byla na amatérech online a odepsala. Pár zprávama jsem se domluvili. Nastoupila do auta a popojeli jsme trochu do ústraní. Žádný problém jsem na ní neshledal. Normální pokec, kouřila ochotně, bez keců, ale nějsem až takový odborník. Akorát, moje smůla, když ho na chvilku vyndala z pusy a pohonila, udělal jsem se. Takže jsem přišel o střik do pusy, který asi dělá. Zeptala se totiž, jestli to má polknout, jako že ze mě (slíznout?). Nerad jdu do něčeho bez gumy, ale ona se mi zdála v pohodě. Vzala si 500 a odvezl jsem ji zpět. Prej není z Brna.

Když jsem se pak díval na web, měla zrušený profil. Ale teď jsem ji, podle fotky, našel pod DUBIK1234. Nevím, proč to dělá, žádný problém nebyl.

-

Teď jsem jí psal na DUBIK1234 a odepsala. Prý jí profil zrušili, neví proč.

Jinak, je to běloška.

PS: Nemáte tip na nějakou mladou hezkou amatérku v Brně? Díky.
solid

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky