Hledat  

Sofia, exky 731308811

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Sofia, exky 731308811

Příspěvekod tom8811 » úte 9. říj 2018, 12:32

Nikde jsem nenašel info, zkoušel jste už někdo? Dík za info
tom8811

Re: Sofia, exky 731308811

Příspěvekod cugajev » úte 16. říj 2018, 19:34

Z těžké bídy, co poslední dobou v Brně panuje a z toho že mi na poslední chvíli bouchnula návštěva Mii, jsem šel do rizika a zkusil tuto novou slečnu, nebo spíše paní. Domluva ok, navedla mě do Soha, ikdyž inzeruje u exek. Když jsem absolvoval anabázi se všemi dveřmi stanula přede mnou: Holka tipuju tak moje vrstevnice, 31 až 37 víc ne a míň taky ne. Postava docela pěkná ikdyž břicho po dětech. Ale prsa hezký. Obličej - no můj typ to není, na ulici se za takovou asi neohlédneš. Po sprše hlazení, pak kuřba, jak se mi postavil, tak sme sli na to. Držela statečně, ikdyž sem si docela vymýšlel. Po cca 20 min výstřik a konec. Moc jme toho nenamluvili, ale kvůli tomu jsme tam nešel. Čas by byl nejspíš dodržen, nebýt toho že jsem spěchal. Můj verdikt: Není to špatná baba, snaží se, ale jen se mi prostě nelíbí v obličeji. Opakovat nebudu.
cugajev

Zpět na Dotazy na dívky