Hledat  

Bára z privátu Splněné sny

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Bára z privátu Splněné sny

Příspěvekod Atr3y » úte 2. říj 2018, 9:38

lojza201 píše:Ja u ni byl nedavno,moje prvni navsteva toho privatu.
Holcina je pekna,malicka.Dal jsem 2 cisla, vse ok.
Co je divne ze pri tehle praci podle jejich slov "nesnasi pot" :D a ma par dalsich zvlastnosti,ktere na atmosfere moc nepridaji. Za me jinak lepsi prumer tak 7/10.
Domluvy s ni byla bez problemu,tel.zvedla na poprve a vse probehlo na cas..akorat klasicky po me sprse.me nechala cekat dost dlouho..(hele co ty holky delaji v tomhle case?:-D)

Jestli se nejdou sprchovat,tak většinou plkaj s kolegyněma či vyřizují další "zábavu" po tvém odchodu. Jak tu už psal kolega, je fajn jen ji chybí takový ten "sexappeal"
Atr3y

Příspěvekod pacl » ned 7. říj 2018, 16:15

Tenhle popis mi spíš sedí na Barču z Harmony, momentálně působící na Mystery na Palackého třídě.. Nebo se pletu? Byl sem u obou a vážně vždycky u Barci na Mystery trávím delší čas na pokoji sám, ale do času mi to nepočítá. A stim potem mi to taky právě říkala ona :lol: prý je to jediná věc, kvůli které je ráda, že se ochladilo :lol:
pacl

Příspěvekod HankMoody » čtv 29. lis 2018, 0:14

Když se mi podařilo dovolat, tak domluva vypadala bez problémů. V dohodnutý čas volám a bez reakce :roll: :oops:
HankMoody

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky