Hledat  

Zuzka Brno 728 635 943

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Zuzka Brno 728 635 943

Příspěvekod 3Gf » stř 3. dub 2019, 19:21

Byl někdo?

http://www.naprivat.cz/eroticky-privat-zuzka-brno-890
Ahoj, jmenuji se Zuzka, je mi 23 let a jsem v Brně nová. Jsem vysoká, štíhlá brunetka a zvu Vás do mého soukromí v Králově poli kde jsem vždy od pondělí do pátku. Nabízím společnou spršku, klasiku, masáž. Budu se na Vás těšit Zuzka.
3Gf

Re: Zuzka Brno 728 635 943

Příspěvekod vulcan » stř 3. dub 2019, 20:00

3Gf píše:Byl někdo?
http://www.naprivat.cz/eroticky-privat-zuzka-brno-890
Ahoj, jmenuji se Zuzka, je mi 23 let a jsem v Brně nová. Jsem vysoká, štíhlá brunetka a zvu Vás do mého soukromí v Králově poli kde jsem vždy od pondělí do pátku. Nabízím společnou spršku, klasiku, masáž. Budu se na Vás těšit Zuzka.

Nová v Brně ani náhodou :shock:
V Diamondu byla opakovaně, rozpor mezi vzhledem poměrně pěkné ženy a dost špatným projevem (skoro antiGFE) byl opakovaně a v různých dalších městech (Zlín, Ostrava, Olomouc) popisován, tu v Brně hlavně jarjaroslavem.
viewtopic.php?f=2&t=4566&hilit=%2Azuzka%2A&start=15#p57410

Já jsem za ní byl ve Zlíně, na Kvítkové. Vysoká bruneta, dlouhé vlasy, prsa po dítěti, věk trochu víc. Má asi už svoji povahu takovou, že působí jako no-emotion. Asi nejlepší varianta, pokud se Vám takový typ líbí, zkrátka ji ošukat a nesledovat nic kolem. Nebrat víc než půlhodinu, tehdy trochu zavzdychala, podržela a hotovo. I když je nyní dost nouze, tak opáčko ne.
V Olomouci byla u sprosté Kristýny v Harému, myslím že tam občas je i nyní, střídá to.
vulcan

Re: Zuzka Brno 728 635 943

Příspěvekod stahnito » čtv 4. dub 2019, 7:01

Vulkane díky za varování. Chystal jsem se za ní v pátek. Dle inzerátu vypadala dobře a doufal jsem, že bude podobný typ jako předchozí Zuzka a Eliška na stejné adrese :(
stahnito

Zpět na Dotazy na dívky