Hledat  

Dotaz na masážní salon Brillant(Koliště 71) a masérku Timeu

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Dotaz na masážní salon Brillant(Koliště 71) a masérku Timeu

Příspěvekod croisante » úte 14. kvě 2019, 13:08

Tak jsem vyzkoušel - jsa zlákán tím, co píše výše felix.

Domluva super, Timea je příjemná jak do telefonu, tak osobně, tedy jednání za jedničku. Stále Koliště, musí se do dvora, následně si vás Timea vyzvedne. Prostředí pěkné, malý pokoj, koupelna pěkná, všude pefektně čisto. Timea je štíhlá a vyšší postavy, není to úplně dvacítka, nějaký ten roka navíc je na ní vidět, ale řekl bych, že je na brněnské poměry ještě pořád mladá.

Nepříjemné je, že to asi bere jak na běžícím pásu, protože "po tobě mám hned dalšího, jsou to fofry, kdo to má stíhat". Ale zase tu hodinu dodržela, jen se mi prostě nelíbilo to zdůrazňování toho, jak se nezastaví. A teď k tomu podstatnému - s felixem bud spíše nesouhlasit, nic převratného to nebylo. Zažil jsem samozřejmě i horší, ale také výrazně lepší, na žebříček bych si ji dal někam lehce pod průměr. Co mi osobně hodně vadilo - prsa má na pohled dokonalá (velikost je celkem ok), ale silikonem se nešetřilo a bohužel je to při kontaktu hodně znát - při b2b jsem měl pocit, že po mě jezdí nějakými tuhými naplněnými balónky, veškeré erotično a celé b2b dostávalo hodně na frak (možná to tak ale někomu vyhovuje). Bylo to slabé, nakonec rukou plus mínus OK.

Takže za mě opakování ne, nevylučuji však, že to někomu jinému nesedne lépe.
croisante

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky