Podle fotek a udávaného věku jsem byl nachystaný spíš na udržovanou 40+. Otevřela mi štíhlá, brýlatá, mladě vypadající slečna. Klidně by si mohla ještě dva tři roky ubrat. Taková hezká paní učitelka. Prsa drobnější, pěkná, podtrhují "dívčí" dojem z postavy. Ale holka je trochu svéráz, gel a šprcky si nosí v mikroteňáku

K samotné akci. Nela docela pěkně kouří. Má hezkou, masitou frndu, kterou při kouření ochotně půjčí na hraní a ještě ji sama trochu přimázne, aby prsty nedrhly. Sex je tak nějak ve stylu "ty začni, já se přidám", ale působí na mě ale dost vnímavě, v každé poloze jsme velmi rychle našli vyhovující tempo. Když je nahoře, souloží opravdu velmi soustředěně, což podtrhují i brýle, které neodkládá ani když pak na pejska ryje hlavou v polštářích. Dlouhé vlasy si nechává rozpuštěné a příležitostně je zapojuje do hry. Když je dole, nechá se ochotně vymlet nadoraz. V mezičase fajn pokec.
Za mě příjemné překvapení, i když si myslím, že Nela nesedne každému, je to docela trhlá baba. Osobně bych rád zopakoval, pokud se ještě ukáže.