Hledat  

Nela Star Brno Privat

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Nela Star Brno Privat

Příspěvekod 3Gf » čtv 30. črc 2020, 13:20

Barva vlasů: Hnědé
Věk: 30 let
Výška: 170 cm
Váha: 55 kg
Prsa číslo: 2
Jazyky: ENG, SVK
Erotické služby: Klasika

Nela - 30let/170/55/2. Ahoj, som tu nová a mojou prioritou je, aby si sa so mnou citil ako v nebi. Pozivam ťa k sebe, kde sa môžeš uvolniť telom, dušou, myslou a načerpať nove sily. Nabízim: KL, O, OO, hl. O, FF, piss, masaže. Tel.: 732473630

https://www.sex.cz/155795

Zkousel nekdo tuto slecnu? A jeste asi blbej dotaz, co je to "FF"?
3Gf

Re: Nela Star Brno Privat

Příspěvekod bushmills » čtv 30. črc 2020, 19:37

3Gf píše:
A jeste asi blbej dotaz, co je to "FF"?

fuck face
bushmills

Příspěvekod neznamy » čtv 30. črc 2020, 21:32

Food fetish. Jako že si spolu dáte svíčkovou (s pětima knedlama, ja?).
neznamy

Příspěvekod vulcan » pát 31. črc 2020, 14:11

3Gf píše:
Nela - 30let/170/55/2. Nabízim: KL, O, OO, hl. O, FF, piss, masaže. Tel.: 732473630

Zkousel nekdo tuto slecnu? A jeste asi blbej dotaz, co je to "FF"?

Že by "four fingers" ?
Já ji zkoušel ze slovenčiny, uměla to líp než já. :wink:
Jinak vzhledově opravdu jako učitelka, okuliare, přísný výraz. Kolem 30-35let, nějaké priváty na Slovensku, štíhlá postava, mini prsa.
Nic na co bych nedovedl zapomenout. :wink:
vulcan

Příspěvekod chaospace » ned 18. říj 2020, 1:44

Podle fotek a udávaného věku jsem byl nachystaný spíš na udržovanou 40+. Otevřela mi štíhlá, brýlatá, mladě vypadající slečna. Klidně by si mohla ještě dva tři roky ubrat. Taková hezká paní učitelka. Prsa drobnější, pěkná, podtrhují "dívčí" dojem z postavy. Ale holka je trochu svéráz, gel a šprcky si nosí v mikroteňáku :)
K samotné akci. Nela docela pěkně kouří. Má hezkou, masitou frndu, kterou při kouření ochotně půjčí na hraní a ještě ji sama trochu přimázne, aby prsty nedrhly. Sex je tak nějak ve stylu "ty začni, já se přidám", ale působí na mě ale dost vnímavě, v každé poloze jsme velmi rychle našli vyhovující tempo. Když je nahoře, souloží opravdu velmi soustředěně, což podtrhují i brýle, které neodkládá ani když pak na pejska ryje hlavou v polštářích. Dlouhé vlasy si nechává rozpuštěné a příležitostně je zapojuje do hry. Když je dole, nechá se ochotně vymlet nadoraz. V mezičase fajn pokec.
Za mě příjemné překvapení, i když si myslím, že Nela nesedne každému, je to docela trhlá baba. Osobně bych rád zopakoval, pokud se ještě ukáže.
Šukejte jenom ty dobrý a nešukejte ty špatný, protože na tom se nemá šetřit
chaospace

Příspěvekod pert.rudny » pon 19. črc 2021, 0:48

Návrat Diamond? https://www.sex.cz/584939?S=0 stojí za to jít za ní do Diamondu? Nemám rád ten podnik :D
pert.rudny

Příspěvekod chaospace » stř 28. črc 2021, 20:31

pert.rudny píše:stojí za to jít za ní do Diamondu?

Bohužel, na to neumím odpovědět, i když jsem to fakt měl v úmyslu zjistit. Volal jsem jí a dovolal se, povídám, že bych se za půl hodiny rád zastavil. Prý to není problém, má čas, jen by chtěla, abych jí to ještě deset minut předtím potvrdil. Říkám si sice, WTF, jsem přece už skoro na cestě. Ale dobře. Deset minut před si tedy voláme znovu a schůzku si potvrdíme. Pak už stojím před barákem, zvedne mi to Sára, a že prý Nela nemůže, protože jí zrovna přišel zákazník. Tak jsem šel dom, nějak mě přešla nálada.
Šukejte jenom ty dobrý a nešukejte ty špatný, protože na tom se nemá šetřit
chaospace

Zpět na Dotazy na dívky