Před nedávnem jsem navštívil. Opravdu se jedná o bývalé Suki for men.
Dopředu říkám že nemohu posoudit kvalitu masáže jako takové, až tak se v nich ještě nevyznám. Chtěl bych jen hodnotit samotný salon (bezproblémová domluva jak na telefonu tak na amatérech), po příchodu domluva služeb přímo s masérkou, zaplacení, nabídnutí vody k pití. Dostal jsem ručník a sprcha (před i po) tady bylo vše naprosto v pořádku. Cenu asi nemá cenu psát, nabízejí rozsáhlý ceník dle služeb.. mně osobně ceny přišly fajn.
Ale hlavně dvě masérky, které jsem postupně zvlášť navštívil. Nyní mají jméno Sarah a Alex. Tyhle dvě kočky jsou naprosto úžasné obě, menší Sarah to je prostě zlatíčko, a Alex jsem měl pocit že to je kámoška se kterou bych šel hned někam ven. U obou jsem využil stejné služby, a to lehká masáž a foot fetish včetně footjobu a handjobu. To dělají obě, u Alex jsem ještě volil dráždění análu.
SARAH byla pořád veselá, její doteky velmi příjemné, relaxační. Sahat jsem si mohl v rozumné míře, ale až tak jsem to nedráždil. Úžasné doteky, masáž taková jemná, měl jsem z ní pocit skoro až milenky. Její nožky mě fakt braly, a doteky občas okořenila škrabkáním, Nabídnut PA, nevyužil jsem, styděl jsem se

.
ALEX je očividně zkušenější, hned od začátku si chtěla důkladně ujasnit mé představy, dělá myslím skoro všechny služby co salon nabízí. Masáž, footjob a handjob v poho, PA od ní super (prsty, menší dildo). Naprosto ví co dělá, nespěchá, je tam zpětná vazba, perfektní komunikace, pořád se usmívala.
Obě holky můžu s klidem doporučit. Čas myslím v obou případech lehce přetažen. Asi je to i o sympatiích, a hlavně jak se ke slečně chlap od příchodu chová. na mě se obě smály, bylo vidět že se snažily abych se cítil fajn. Na to že jsem byl vždy již k večeru, byly velice aktivní po celou dobu masáže.
Za mě opáčko určitě ano, když beru v potaz současnou krizi služeb v Brně, raději zajdu taky občas jak se tu říká do "honírny" za pěknou, mladou, komunikativní a příjemnou slečnou, která se fakt snaží, než být zklamanej u nějaké vyžilé znuděné matrony.