Hledat  

Amaliee amateri

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Amaliee amateri

Příspěvekod airhuri » pon 14. čer 2021, 15:04

Ahoj, vyzkoušel bych. Ale radši se dopředu ptám. Má někdo zkušenosti?
airhuri

Re: Amaliee amateri

Příspěvekod acx » pon 14. čer 2021, 15:25

Moravský Krumlov je mi 19,let má někdo zájem sex +oral v autě za 2000 rychlovka

Když jsi ochoten přestřelený peníz vydat, nevážit si ho, tak proč se vůbec ptáš, zda to stojí za to. :D
Domluvím se a poreferuji, v čem problém. :P
I když myslím, že je to FAKE, protože se v Krumlově urodilo několik slečen těsně na 18 ve stejnou dobu. :idea:
acx

Příspěvekod email » pon 14. čer 2021, 20:12

Psal jsem ji, ale zadna reakce
email

Příspěvekod romanzbrna » úte 15. čer 2021, 16:03

Jak pise kolega acx, Krumlov je docela prdel sveta a najednou v kratke dobre uz nekolikata 18-20 leta mlada koc. Nikdy zadna nakonec neodpovida. Resp odpovida az na vzkaz typu "tak nic, kdyz neodpovidas, asi se nedomluvime". Pak napise: "mam zajem, prijed" a tim opet komunikace konci. S jednou jsem se takto domlouval, resp nedomlouval snad pul roku.
Na druhou stranu - v Krumlove je domov pro opustene matky s detmi nebo co to je, tak je mozne, ze by si nejaka rada privydelala.
romanzbrna

Příspěvekod Joker_ » úte 29. čer 2021, 11:33

Na 99% fake.. trochu sem ji zkusil prověřit.
Joker_

Příspěvekod husito » ned 12. zář 2021, 2:12

Domluva byla sice těžší, ale po 14 dnech se mi s ní povedlo domluvit.. V Krumlově na náměstí čekala se sestrou a dítětem v kočárku, které tam sestře nechala a šla se mnou do auta a vyrazili jsme někam lehce za Krumlov. Za 1k jsem dostal orál i klasiku, stačilo se slušně domluvit, vzhledem k tomu, že jsem relativně nový v tomto oboru, tak ji hodnotím celkem kladně, až na tu komunikaci. Orál byl bez, sex s, ale šlo se domluvit i bez za stejnou cenu. Aktuálně co jsem se díval, tak vypadá, že je stejně mimo provoz.
husito

Příspěvekod kat_sat88 » úte 14. zář 2021, 8:36

Tohle je ona? https://www.amateri.com/cs/lide/2410453/Amaliee ... vypadá dobře.
kat_sat88

Příspěvekod picardo » stř 15. zář 2021, 1:50

husito píše:Domluva byla sice těžší, ale po 14 dnech se mi s ní povedlo domluvit.. V Krumlově na náměstí čekala se sestrou a dítětem v kočárku, které tam sestře nechala a šla se mnou do auta a vyrazili jsme někam lehce za Krumlov. Za 1k jsem dostal orál i klasiku, stačilo se slušně domluvit, vzhledem k tomu, že jsem relativně nový v tomto oboru, tak ji hodnotím celkem kladně, až na tu komunikaci. Orál byl bez, sex s, ale šlo se domluvit i bez za stejnou cenu. Aktuálně co jsem se díval, tak vypadá, že je stejně mimo provoz.

Já tu holku ze sestrou a dítětem viděl v Brně.Sestra myslím coruje co se dá.Ale ona je kočka.Když sem chtěl po ní v hospodě číslo tak nedala.Tvářila se namyšleně.Není namyšlená? Nebo trochu protivná ?
picardo

Zpět na Dotazy na dívky