Hledat  

238mysicka

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

238mysicka

Příspěvekod lkn » sob 8. bře 2014, 20:57

Ahoj,
zkoušel někdo tuto: http://nick.amateri.cz/238mysicka ?
lkn

Re: 238mysicka

Příspěvekod andarone » sob 7. čer 2014, 10:52

Je to Majka, na svůj věk dobrá postava, trochu problém s miniaturními rozměry koupelny. Velice vzrušivá, výborně kouří, udělá Ti pomyšlení, dá se s ní i o ledačems promluvit. Klasiku jsem nevyzkoušel, už k ní nedošlo. Určitě navštívím znovu.
andarone

Příspěvekod bari » pon 21. črc 2014, 14:42

Ahoj, zkoušel jsem a musím říct, že je to sobrá zkušenost. Sice starší, ale udržovaná. V bytě ne moc pořádek, ale dá se to, viděl jsem horší. Celkem rozumná ženská, mimo šukání se s ní dá i vykládat. Komu nevadí starší, můžu doporučit. Kouří dobře, análek krásně těsný :-) a když jsem se udělal, ještě mě namasírovala a pak začala kouřit. Strčila mě prst do zadku a ještě jednou mě vysála. Odcházel jsem spokojen, určitě zopakuju. Cena je slušná a domluvu dodržuje. Akorát jsem si musel vyslechnout zase ty řeči, že to dělá jen občas atd atd :-). Ale už jsem si na to zvyknul, slyším to skoro od každé. Je to jako když jdete kupovat vibrátor a tvrdili by jste, že to nemáte pro sebe, ale pro kamaráda :-) , těm v obchodě je to jedno a stejně si myslí svoje. Lepší je držet hubu :? .
bari

Příspěvekod bleabr » úte 29. led 2019, 10:33

Teď ale píše že sex nedělá. A tenkrát když jsem za ní byl, tak taky trvala pouze na orálku. Jinak musím taky potvrdit dobrou zkušenost.
bleabr

Příspěvekod Matrix9 » stř 6. úno 2019, 17:28

Dnes jsem navstivil tuto zenu.
Jedna se o mensi byt v reckovicich, celkem pekne i kdyz stroze zatizeny. Bylo cisto, koupelna mala cista, jen rucnik mohl byt vetsi. Foto odpovida realite, vek sedi, na postave je to znat. Domluva po telefonu dobra. Dela vse co ma psany. Ja mel i lizani meho analku-mimochodem ten umi fakt dobre. Byl sem asi 40 minut a rekla si o 500kc. Kdo ma rad starsi tak muzu doporucit.
Mozna casem dam i opacko.
Matrix9

Příspěvekod temptest01 » čtv 4. dub 2019, 10:28

V inzerátu mě zaujal hlavně rimming a přesně tohle jsem chtěl spojit s masáží. Nicméně výsledek nebyl úplně podle mých představ, takže takto:

Domluva: V inzerátu uvádí "objednat se muzes sms nebo zavolat mezi 9h - 22h jen na MOB", za sebe doporučuji spíš telefonát, domluva přes SMS je tady trochu komplikovanější. Když mi napsala ceny, tak jsem to radši vzdal a zavolal jsem.

Dostupnost a parkování: Ulice Boskovická v Řečkovicích. Je to taková slepá ulice (tvar U), souběžná s Žitnou. MHD (vyjma nějakého autobusu) je celkem z ruky, parkovat doporučuji na začátku Boskovické od Novoměstské po levé straně (většinou bývá volno) nebo nahoře na Měřičkově před odbočkou na Kunštátskou, případně někde mezi domy. Parkování ale v téhle oblasti obecně není problém. Boskovická samotná (ono U) už tak v pohodě nebývá.

Vzhled: Uvádí věk 58 a tady to asi sedět bude. Silnější postavy.

Zázemí: Malá koupelna, čisto. Masáž samotná probíhá na lůžku, ale viděl jsem u ní i masérské lehátko.

Masáž: Masérské lehátko je zde, podle mě, naprosto zbytečná věc. Já si o ně neřekl, takže to probíhalo na lůžku, ale s masáží to nemělo opravdu nic moc společného. Vlastně jsem během téhle návštěvy, při "masáži", vymýšlel texty pro moje první příspěvky na toto fórum. Chvílemi jsem přemýšlel, jestli jsem si omylem neřekl pouze o erotickou masáž, ale občasně udělala něco, co se blíží spíše masáži sportovní. Za mě by tohle rozhodně důvod vracet se nebyl.

Pomasážní seance: Tady bych klidně zkoopíroval to, co napsal Matrix9. Nerad jsem ale jen pasivní a v případě mojí aktivity už mě to tolik nebavilo. Byla to jakási kombinace herectví a "tohle ne, takhle ne, tohle jinak a tohle tě naučím lépe apod". Tohle se mi při podobné návštěvě zatím nestalo.

Komunikace: Měl jsem pocit, že by radši roli dominy a sub, přišel jsem si tam trochu jako malej kluk. Tak nějak tam byla cítit nadřazenost a na to já tak úplně nejsem

Cena a dodržení času: Hodina, 800 kč. Čas dodržen, je pravda, že tohle úplně nebyla návštěva, kterou bych chtěl protahovat.

Celkový dojem:
* masáž nula, nebyla to ani erotická masáž, ani sportovní
* erotická seance byla v případě mojí pasivity velmi příjemná, nabídka je bohatší o věci, které běžně masérky nedělají
* v rámci komunikace jsme si nesedli.
* pokud opakování, tak bez masáže a pouze v pasivní roli, takže spíš ne
temptest01

Příspěvekod ka.mil » stř 30. čer 2021, 19:18

Byl jsem nedavno,po delsi dobe a za me spokojenost. Na inzeratu ma vek,ktery odpovida takze clovek vi do ceho jde. Jelikož uz nejsem nejmladsi nemam s tim problem. Navic nabizi sluzbu ne vzdy obvyklou za rozumnou cenu. A to je jeji bonus.
Byt maly s puvodnim vybavenim,ale cisto,koupelna mala,ale na oplachnuti bohate staci. Po sprse jsem ulehl na postel,maserka se svlekla a sla hned na vec. Zadne dlouhe smrdlani na nohach a zadech,ale delala presne to co jsem chtel,popr. jsem ji navedl co bych chtel,aby me delala.
Po otocce masaz penisu a oral s. Krasne si s fesakem a sourkem pohrala coz mam rad. Urcite se vratim.
ka.mil

Příspěvekod okolo » ned 26. zář 2021, 19:33

Navštívil jsem před delší dobou, kdy dělala oral bez s polykáním, dnes už to asi nenabízí.
Domluva po SMS, sprcha a šlo se na věc. Oral celkem dobrý, pak na čtyři a lizani zadku(musím uznat že příjemný) pak zpět na záda a zakončení oralem s vystrikem do pusy. Ženská v pohodě, žádné zbytečně věci okolo a akce celkove dobrá.
Na modrém webu má fotky odpovídající skutečnosti. Nečeká vás žádné děsivé překvapení.
Pokud vás neodradí věk a fotky na netu tak asi můžu doporučit. Hledal jsem nějakou výrazně starší ženu a tak jsem ji zkusil.
okolo

Zpět na Dotazy na dívky