Hledat  

Zlatino

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Zlatino

Příspěvekod Petr123456* » stř 7. srp 2024, 14:29

Zdravím, chci se zeptat na Vaše zkušenosti s těmito holkama,asi UA.
V popisu mají Zlatino...atd.
Jsou fotky reálné nebo fake ?
Děkuji za odpovědi.
Petr123456*

Re: Zlatino

Příspěvekod fruitowl » stř 7. srp 2024, 20:51

Začínám chápat, proč ti borci na světácích jsou protivní, když se někdo pta jak dement.
fruitowl

Příspěvekod nothing0 » čtv 8. srp 2024, 9:43

Fotky byvaji casto realne, ale v drtive vetsine extremne upravene. Takze kdyz si myslis, ze jdes za desitkou, skoncis nakonec u ctyrky az sestky. Stalo se mi ale, ze fotky dost odpovidaly realu, takze kdyz ti to nevadi, zajdi to omrknout, moznost je i vymeny na miste, pokud tam jsou dalsi volne holky a pri nejhorsim dat otocku.
nothing0

Příspěvekod Petr123456* » čtv 8. srp 2024, 11:40

Děkuji za normální odpověď.
Petr123456*

Příspěvekod vulcan » čtv 8. srp 2024, 13:37

Petr123456* píše:Děkuji za normální odpověď.

Petře, odpověď norníka fruitowl je celkem oprávněná a pochopitelná.

Jednak bylo o tom napsáno tady spousta, stačilo by , kdybys sis dal práci a našel to.
Vedle toho název vlákna, co jsi dal, je fakt stupidní. :shock:

https://www.sexprivat4you.cz/forum/view ... 75#p118775

https://www.sexprivat4you.cz/forum/view ... =4&t=13238

Velmi podrobná diskuze na toto téma byla/je na světácích.
Uživatelky, co jim jejich pasáci dávají skoro stejné inzeráty typu "Zlatíno... anebo chceš zažít neskutečný sex se slaďoučkou, maladou a sexy slečnou?
Tak to MUSÍŠ dorazit za mnou a ochutnat jakou třešničkou na dortu pro tebe po celou dobu JÁ budu ..."
OMG

Nevím, jestli to má smysl ještě opět na to poukazovat,
... že je to pochybný "projekt" ruskojazyčných" skupin, kde jsou uloveny děvočky, které dostanou jen zlomek z placené části..
.. že je to pofidérní projekt cestovatelek a předražených cen...
... že občas se tam vyskytnou i dívky prošlé arabskými útlocitnými nevěstinci, zejména v Praze, sem do Brna jen občas..

Je vidět, že norničení nejen v Brně je skoro v naprostém úpadku, na dně. I taková nabídka je některých jedincům zajímavá a podporují tento úpadek.

Petr123456* místo, aby si o tom přečetl a zamyslel se nad podobnými nabídkami, tak filozofuje, zda ty ruský gangy tam strkají pravou či fake fotku.
A místo, abychom se všichni tady snažili o zlepšení podmínek, nabídky - což můžeme udělat např. odmítáním předražených, ruských "Zlatíno",
Tak jim tady děláme zlatý důl.
vulcan

Příspěvekod Petr123456* » čtv 8. srp 2024, 15:45

Ok.Děkuji za rozbor a příště budu více hledat.
Petr123456*

Příspěvekod Tomm123 » sob 17. srp 2024, 9:58

Když je v Brně taková bída najít pěknou mladou holku, tak mi to nedalo a zkusil jsem oslovit toto "zlatíno": https://www.ceskeholky.cz/inzerat/detail/liza-4666/ potom co se píše že je jistá pravděpodobnost že by fotky mohly být pravé. Dovolal jsem se až na podruhé a v telefonu naprosto otrávený hlas, takže otočka po telefonu díky bohu. Jenom jsem přemýšlel jak to nenápadně udělat a tak se ptám kde sídlí a po sdělení adresy říkám že tam už to ten den nestihnu a v tom mi to položila. Ono už na těch fotkách vypadá ten obličej (pokud je tedy pravý) naprosto otrávený. Takže zlatína :P doporučuji se minimálně téhle vyhnout.
Tomm123

Příspěvekod Dobermann » sob 17. srp 2024, 10:49

Zlatino pica jenom to čtu už se mi otevírá kudla v kapse:)
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Zpět na Dotazy na dívky