tmavovlaska píše: Kdyby jste si přečetl všechny recenze na Vámi kritizovanou Niki tak by jste zjistil jen samou chválu. Je známo, že pro Vás, dívka, která nemá 18 let je nezajímavá. možná že Niki má více zákazníků než kterákoliv mladá a nezkušená dívenka. Nejsem Niki. S pozdravem kolegyně
Milá černovlásko, co nejsi Niki ( brunetkabrunetka ),
Je pěkné jak se zastáváš Niki, ale asi není moc důvod.

Vždyť jsem psal, že třeba i podobné typy si najdou své hospodáře. Nemám pocit, že by můj příspěvek byl nějak nefér, jen jsem konstatoval ty mimořádná čísla a představil si tu bujnou krajinu.
Doufám, že vše tady nebereme smrtelně vážně.
Ano, nečetl jsem recenze na tuto Niki, NikcaN, brunetkabrunetka .. atd. omlouvám se, podobné typy nesleduji, stejně jako masérky. Na popud sumiika jsem si to přečetl, jsou tam jak kritické posty, stejně jako obdivné, zkrátka normální stav.
Zaujalo mně, že „je známo, že je pro mne dívka nad 18 nezajímavá“. Netušil jsem, že jsem tak sledován.

Možná z mých příspěvku lze usoudit, jaké holky se mně líbí, to jo. Není to jen o věku, o postavě typu modelka, ale spíše o celkovém dojmu té dívky/ženy. Možná se budeš divit, černovlásko, ale hodně mně ovlivní, jak se ta dívka chová, tváří, i jak třeba zapůsobí už v telefonu. Některé nejsou ani schopny se představit či říci, které holky tam jsou. Odradí mně arogantní jednání, ojeby v inzerci, ve fotkách, fejky v širokém smyslu. To vše je pro mne podstatnější než věk kolem 18.
Hodně dívek tato činnost semele, jsou naučeny jako kolovrátek.. : zdar, jak dlouho budeš, bla, bla bla.. to mně třeba odrazuje. Proto spíše lovím ve vodách amatérských či vysloveně neprofi.