Ahoj, sice pozdě, ale přece. Dnes jsem měl tu možnost vyzkoušet všude možně inzerovaný orál za 300, tak jsem si řekl, nu což, zkusíme, jestli má Lucka ( píšu o ní v jiném vlákně ) konkurenci. Volal jsem včera, tj. v pondělí dopoledne a že může až v úterý od 10 hod. OK, hučelo mi sice v kládě, ale byl jsem na sebe tvrdej a počkal jsem na dnešek. Ráno volám v 9:15 - bylo mi řečeno, že od 9 je na telefonu a chci potvrdit účast na 10 hod.

Ouha, telefon nedostupný....Ve 3/4 na deset už to zvonilo a tak jsme se domluvili na 10:30, prý na 10 nestíhá. Halasovo náměstí na Lesné je dobře přístupné, zaparkujete v pohodě. Pak telefon před domem, řekla kód od dveří, ten jsem vyťukal a mazal do sedmého patra ( ve výtahu ještě jedna paní, která jela sice do devátého, ale asi tuší, co se děje v 7, fakt příjemný ). Podotýkám snad jen, že jsem věděl, že jedu za baculkou a šlo mi jen o ten orál. Zaklepal jsem na dveře, které udala a vzápětí se otevřely. Wau, někdo tady někde uvedl o jedné ťapině, že vypadá jak tuleň...že by to byla ona ?

Ne, nebyla, ale ruku má, jak já lýtko. A to mám 95 kg a 186 cm

Nu což, platba předem 3 kila, pak šup do sprchy - vysvlíct jsem se musel v obyváku, což mi nevadilo, ona je na falusy zvyklá a já nemám stydlivou povahu

Obyvák vybavený nábytkem, který pamatuji z dětství, celkově hodně zešlá cimra a vše čpí cigaretovým kouřem - taky hulím, ale toto nemusím. Koupelka malinká, klasika umakart, sprcháč k dispozici, ručník čistý, ale moc suchý nebyl - doufám, že jste se neutírali někdo přede mnou vy zvířata

Pak mi ukázala abych si lehl na postel - asi dvě sražené postele, odešla do sprchy a přišla jen s ručníkem okolo těla - oh, jaký se mi to naskytl pohled

Říkal jsem si, však na ni ani nesáhnu a pusu snad má normální

Začala od bradavek - mých

, pak sestupovala níž a snažila se jazykem dráždit koule, ale ehm, to umí moje panímáma tedy lépe. Samotný orál nemastný, neslaný, občas používá zuby, což mi nevadí, ale nemělo to zkrátka tu šťávu jak s Luckou. Občas přihoňuje, neustále jí tam padaly vlasy ( voněly ), které jsem pak chytil a začal ji udávat tempo. Aktivně pak vzala můj falus a dala si jej mezi kozy - má snad 8, ale co si budeme vykládat....ženská, co má kolem metráku, jestli ne víc, tak má logicky kozy až na zem. Nicméně toto bylo příjemné. Pak zase chvíli kouřila, já ji naplnil pusu - vyplivla to, respektive nechala vytéct z pusy na mé břicho a pak se ještě snažila žužlinkovat ochabujícího kašpárka. Odchod do sprchy, pořádně se vymydlit, pusa a ahoj. Podtrženo, sečteno....Kdo hledá úroveň, čistotu, hezkou koc a super orál, nedoporučuji. Kdo hledá orál se zázemím, za přijatelnou cenu a nevadí mu, že za touhle ženou by jste se venku ani neotočili, natož si s ní představili sex, tak zkuste. Pro mě opáčko určitě ne. Ženská v pohodě, snaží se komunikovat, ale prostředí a hlavně zjev dotyčné mně fakt nevyhovuje. Takže zase budu věrný Lucince

Škoda, že už asi nefunguje ta pověstná hulipérka Hanetah, či jak se jmenovala

Mimochodem, Nikol uvádí věk cca 37 -38....chacháááá. 40 a více to jistí