Byl jsem u Helči v druhé půli srpna. Dopředu upozorňuji, že to bylo mé privátové poprvé, takže to berte na vědomí. O to víc jsem si dával s výběrem záležet a posuzuji věc jako celek (tedy nejen samotný sex, ale vše kolem).
1) Fotky, vzhled, postava - veškéré snímky k ní, co jsou k nalezení na webu, jsou autentické. Jak už tady bylo psáno, má profil na amatérech, kundicka.brno. Zde má dostatek záběrů na to, abyste si udělali představu. Inzerovaných 33 let zcela jistě odpovídá, dokonce si tvrdím říct, že mi připadala mladší, ale to už je subjektivní názor. Sympatická, dle mého názoru pohledná holka, příjemné vystupování. Postava viz. foto amateri.cz Za zmínku stojí pěkná a velká prsa.
2) Domluva - po mailu, pak po telefonu. Nedělá jí problém psaná komunikace, jako některým kolegyním z oboru

Po telefonu příjemná, domluva bezproblémová.
3) Místo - jedná se o rodinný dům v řadové zástavbě v Brně-Juliánově. V domku pracuje sama, alespoň v době mé návštěvy tomu tak bylo. V jedné místnosti masážní vana a dostatek suchých ručníků, v druhé pak samozřejmě místo činu - letiště.
4) sex - jak už zmiňuji, byl jsem poprvé, tudíž vcelku nervózní, ale holka už věděla co a jak a za pár minut bylo po úvodním ostychu. Domluvili jsme se na mírně dominantním přístupu, což do písmene splnila. Došlo i na squirt, který inzeruje. Řekl bych, že si sex užívá, dokáže zvolnit tempo, když je potřeba, myslím, že mi jak se říká lidově "sedla".
5) ostatní - čas skutečně nehlídá, platba proběhla až po. Návštěvu mohu doporučit.