Hledat  

Helča 605 372 417

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Helča 605 372 417

Příspěvekod Marast » úte 18. čer 2013, 22:31

Zdravím,

máte někdo zkušenosti s touto slečnou/paní? Nenašel jsem nikde žádné reference, pouze různé inzeráty. Google poradil, že má profil na amatérech http://nick.amateri.cz/kundicka.brno kde ji poměrně chválí...
Docela se mi zamlouvá, ale nevím. Většina fotek fajn, ale některé bych si možná i odpustil :wink:
Inzerát například: http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/10777632-mokry_orgasmus___?Reg=brno&Ppg=100&S=83

Díky

605372417
Marast

Re: Helča 605 372 417

Příspěvekod Kracmar » stř 19. čer 2013, 0:55

Byla v P-klubu . Má ještě telefon 606 398 048 .
Zatím jsem se k návštěvě nedostal. Snad ten Squirt i stojí a návštěvu. :?
Kracmar

Příspěvekod Marast » stř 19. čer 2013, 6:09

Kracmar píše:Byla v P-klubu . Má ještě telefon 606 398 048 .

Pod tím telefonem nacházím spíše asi jiné dívky, ale třeba ho má teď i ona, nevím...
Co je zač ten P-klub? Nevím proč, ale mám pocit jak kdyby neměl moc dobrou pověst... Nerad bych se spálil, už jsem pár podobných "neznámých" zkoušel a většinou jsem teda ameriku neobjevil :roll:
Marast

Příspěvekod Kracmar » stř 19. čer 2013, 23:41

Marast píše:
Kracmar píše:Byla v P-klubu . Má ještě telefon 606 398 048 .

Pod tím telefonem nacházím spíše asi jiné dívky, ale třeba ho má teď i ona, nevím...
Co je zač ten P-klub? Nevím proč, ale mám pocit jak kdyby neměl moc dobrou pověst... Nerad bych se spálil, už jsem pár podobných "neznámých" zkoušel a většinou jsem teda ameriku neobjevil :roll:

P- klub je perverz klub. :D
Všelijaké libůstky .... Ale už myslím nefunguje. V původní podobě , adrese na Marešové už dýl. Pak měnili adresu- Koliště, asi proběhlo víc změn.
Na uvedené číslo jsem jí volal nedávno. V minulosti jsme si psali i na amatérech. Fotky souhlasí, nabízené služby, i některé části textu. Nevidím důvod k pochybám, že se jedná o tu samou svlečnu. V P- klubu pod tím číslem organizovala různé akce , asi něco jako bordelmamá. Číslo bylo v inzerátech jiných svlečen , chápal jsem to tak, že ty hovory vyřizuje Helena. Ale nezkoušel, nevyvolávám nazdařbůh. :)
Kde se teď nachází nevím.
Kracmar

Příspěvekod 4000006 » pát 21. čer 2013, 22:06

Já u ní byl, a byl jsem spokojen, byl jsem na ero masáži s orálkem na závěr, a obojí bylo super. Má opravdu pěkný a pevný prsa. Byt takový normální, malá starší koupelna. Nyní dělá kousek od Olympie.
4000006

Příspěvekod bruener » čtv 29. srp 2013, 12:02

Byl jsem u Helči v druhé půli srpna. Dopředu upozorňuji, že to bylo mé privátové poprvé, takže to berte na vědomí. O to víc jsem si dával s výběrem záležet a posuzuji věc jako celek (tedy nejen samotný sex, ale vše kolem).
1) Fotky, vzhled, postava - veškéré snímky k ní, co jsou k nalezení na webu, jsou autentické. Jak už tady bylo psáno, má profil na amatérech, kundicka.brno. Zde má dostatek záběrů na to, abyste si udělali představu. Inzerovaných 33 let zcela jistě odpovídá, dokonce si tvrdím říct, že mi připadala mladší, ale to už je subjektivní názor. Sympatická, dle mého názoru pohledná holka, příjemné vystupování. Postava viz. foto amateri.cz Za zmínku stojí pěkná a velká prsa.
2) Domluva - po mailu, pak po telefonu. Nedělá jí problém psaná komunikace, jako některým kolegyním z oboru :-) Po telefonu příjemná, domluva bezproblémová.
3) Místo - jedná se o rodinný dům v řadové zástavbě v Brně-Juliánově. V domku pracuje sama, alespoň v době mé návštěvy tomu tak bylo. V jedné místnosti masážní vana a dostatek suchých ručníků, v druhé pak samozřejmě místo činu - letiště.
4) sex - jak už zmiňuji, byl jsem poprvé, tudíž vcelku nervózní, ale holka už věděla co a jak a za pár minut bylo po úvodním ostychu. Domluvili jsme se na mírně dominantním přístupu, což do písmene splnila. Došlo i na squirt, který inzeruje. Řekl bych, že si sex užívá, dokáže zvolnit tempo, když je potřeba, myslím, že mi jak se říká lidově "sedla".
5) ostatní - čas skutečně nehlídá, platba proběhla až po. Návštěvu mohu doporučit.
bruener

Příspěvekod Marast » čtv 29. srp 2013, 14:36

bruener píše:Byl jsem u Helči v druhé půli srpna. Dopředu upozorňuji, že to bylo mé privátové poprvé, takže to berte na vědomí. O to víc jsem si dával s výběrem záležet a posuzuji věc jako celek (tedy nejen samotný sex, ale vše kolem).
1) Fotky, vzhled, postava - veškéré snímky k ní, co jsou k nalezení na webu, jsou autentické. Jak už tady bylo psáno, má profil na amatérech, kundicka.brno. Zde má dostatek záběrů na to, abyste si udělali představu. Inzerovaných 33 let zcela jistě odpovídá, dokonce si tvrdím říct, že mi připadala mladší, ale to už je subjektivní názor. Sympatická, dle mého názoru pohledná holka, příjemné vystupování. Postava viz. foto amateri.cz Za zmínku stojí pěkná a velká prsa.
2) Domluva - po mailu, pak po telefonu. Nedělá jí problém psaná komunikace, jako některým kolegyním z oboru :-) Po telefonu příjemná, domluva bezproblémová.
3) Místo - jedná se o rodinný dům v řadové zástavbě v Brně-Juliánově. V domku pracuje sama, alespoň v době mé návštěvy tomu tak bylo. V jedné místnosti masážní vana a dostatek suchých ručníků, v druhé pak samozřejmě místo činu - letiště.
4) sex - jak už zmiňuji, byl jsem poprvé, tudíž vcelku nervózní, ale holka už věděla co a jak a za pár minut bylo po úvodním ostychu. Domluvili jsme se na mírně dominantním přístupu, což do písmene splnila. Došlo i na squirt, který inzeruje. Řekl bych, že si sex užívá, dokáže zvolnit tempo, když je potřeba, myslím, že mi jak se říká lidově "sedla".
5) ostatní - čas skutečně nehlídá, platba proběhla až po. Návštěvu mohu doporučit.

Pokud to není promo, tak gratulluji, že jsi měl šťastnou ruku při první návštěvě a že jsi byl spokojený. Taky díky za recenzi.
Pokud to je promo, tak...
Marast

Příspěvekod bruener » pát 30. srp 2013, 0:03

ok Marast, budu reagovat. Díky za gratulaci, opravdu je k čemu, protože jsem se málem ani neodhodlal. Ale to je na jiné téma. Promo? Má odpověď je NE. Nedělám tady reklamu. Napsal jsem výše uvedený příspěvek, protože jsem byl spokojený. Nemám z toho žádný prospěch, ba naopak, obětoval jsem tomu nějaký čas, aby můj post měl hlavu a patu. Pokud to na někoho působí jako promo jen proto, že tam neuvádím žádné negativum, tak to sice dokážu pochopit, ale dle mých měřítek vše proběhlo ok, tak proč si stěžovat? Jak už jsem psal v příspěvku výše, byla to má první akce tohoto typu. Takže jsem dost pročítal fóra zabývající se problematikou privátů atp. Zjistil jsem, že pokud někdo nově registrovaný napíše nějaký pozitivní příspěvek, dost často se mu dostává nedůvěřivých až podezíravých reakcí od "zkušenějších" uživatelů. Co na to říct? Počítal jsem s tím a upřímně, je mi to jedno. Vždycky budou existovat skeptici a reptalové, žijeme přece ve státě, kde si pořád každý stěžuje :-) Kdo ale chce, tomu má recenze pomůže. Vím, je to názor nováčka. Navíc je potřeba brát v potaz názorovou různost, protože např. krása je dost relativní pojem. Ale já byl spokojený, tudíž si za výše uvedeným postem stojím.
bruener

Příspěvekod Marast » pon 2. zář 2013, 21:18

bruener - ok, já to beru, nemyslel jsem to nijak zle :wink:

Tento týden už to snad stihnu a kdyžtak taky přidám recenzi...

Jaké má vlastně ceny?
Marast

Příspěvekod bruener » úte 3. zář 2013, 20:28

pravda, cenu jsem tam neuvedl, je to 900/1300.
bruener

Příspěvekod mazlik » pát 28. úno 2014, 7:47

s Helčou jsem byl nedávno a byla to móóóc příjemná zkušenost má nádherný kozy a super přístup
teď když jsem se za ní chtěl vrátit jsem zjistil že má k sobě další holku Moniku inzerují na sex.cz
nemáte s ní někdo zkušenost?
dal bych s nimi trojku ....
M
mazlik

Příspěvekod mike987 » úte 22. črc 2014, 10:00

Tak za Helčou chodím pravidelně po několika neuspěšných pokusech u jinýh žen či slečen jsem našel tu co jsem hledal. Komunikace super, vždy uvítá v sexy prádle, v obličeji pěkná a jak už tu kolega napsal řekl bych ji o pár let méně.
K postavě má nějaké to kilo navíc ale bohatě to dohaní užasnýma prsama :oo: orálek umí naprosto božsky dělá ho i bez ochrany. Sexik super prostě ví kdy má zvolnit a kdy zabrat. Prostě vždycky super zážitek :) tak panové jestli máte rádi prsatky doporučuji navštěvu :)
mike987

Příspěvekod pedro7 » úte 13. led 2015, 0:19

mike987 píše:Tak za Helčou chodím pravidelně po několika neuspěšných pokusech u jinýh žen či slečen jsem našel tu co jsem hledal. Komunikace super, vždy uvítá v sexy prádle, v obličeji pěkná a jak už tu kolega napsal řekl bych ji o pár let méně.
K postavě má nějaké to kilo navíc ale bohatě to dohaní užasnýma prsama :oo: orálek umí naprosto božsky dělá ho i bez ochrany. Sexik super prostě ví kdy má zvolnit a kdy zabrat. Prostě vždycky super zážitek :) tak panové jestli máte rádi prsatky doporučuji navštěvu :)

Chtel jsem pridat vlastni hodnoceni, ale kdyz ctu tohle, tak jej muzu jen trikrat podtrhnout a pridat k tomu svuj podpis.
pedro7

Příspěvekod bunnny » ned 20. zář 2015, 13:55

Marast píše:Zdravím,

máte někdo zkušenosti s touto slečnou/paní? Nenašel jsem nikde žádné reference, pouze různé inzeráty. Google poradil, že má profil na amatérech http://nick.amateri.cz/kundicka.brno kde ji poměrně chválí...
Docela se mi zamlouvá, ale nevím. Většina fotek fajn, ale některé bych si možná i odpustil :wink:
Inzerát například: http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/10777632-mokry_orgasmus___?Reg=brno&Ppg=100&S=83

Díky

605372417
bunnny

Příspěvekod Vejliska » sob 10. bře 2018, 11:20

Dark cart tam prodává
Vejliska

Další

Zpět na Dotazy na dívky