Hledat  

SEXY DENISA 721 173 335

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

SEXY DENISA 721 173 335

Příspěvekod Pavel01 » pon 16. čer 2014, 22:07

Nazdar, líbí se mi luxusní zadeček Denisy 29l 168cm 58kg z Luxury privátu Veveří.
Nemáte někdo zkušenost? Telefon má asi společný více dívek. Jaké jsou ceny?

Text inzerátu:
"Sexy dračice Denisa,je stále nádržená a čeká na Vaše zkrocení!!!Ráda ti nabidnu mazleni, milování, tak jak by se ti líbilo...Pokud jsi šikovný,dokážu mít i několik orgasmů za sebou,mám ráda oboustranný orálek i bez ochrany.Přijeď za mnou, už to bez sexu nevydržím. Nenavnazuji na nic, co nepotvrdim, Přijd se sám přesvědčit :-* Pracuji denně i o víkendu do 24:00 !!!"

Děkuji
Přílohy
denisa4.jpg
denisa3.JPG
denisa2.JPG
denisa1.JPG
Pavel01

Re: SEXY DENISA 721 173 335

Příspěvekod Petr Šoustal » pon 16. čer 2014, 22:14

No já ti nevím, všechny děvčata z Luxury mají vyleštěné fotky z photoshopu, asi ten zadek tak hezký mít nebude. :lol:
No co život člověka se skládá z pozitivních i negativních zážitků, kdyby neměl žádné negativní, nevážil by si těch pozitivních a v podstatě by ani nevěděl jak moc pozitivní jsou.
Petr Šoustal

Příspěvekod jnsx » pon 16. čer 2014, 22:53

nn, zadecek ma denisa opravdu pekny, ale jinak nic moc no :-)
jnsx

Příspěvekod Dobermann » úte 17. čer 2014, 7:02

Mastné vlasy, ztahaný obličej, utekl jsem.
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Gunner » úte 17. čer 2014, 13:42

Já jsem osobně byl asi před měsícem poprvé za Denisou a nemám nic co bych vytknul,možná jen že jsem čekal přivítaní v něčem více sexy,ale hned potom, jak jsem vylezl ze sprchy,tak mě mile překvapila v prádelku s usmevem na rtech(je to takový živel)a když jsme šli na akci :oral: ,tak bylo vidět že jí zřejmě baví,takže pro mě velmi příjemná půl hodinka,oproti některým návštěvám který jsem tu ani nerozepisoval,protože myslím že nemá smysl psát,že po Brně je vícero šlápot,s přístupem brát a nedávat,v tomto případě musím podotknout opak a milé překvapení,toť za mě...a když už jsem se rozepsal tady,tak podam nejaké zkušenosti i u jiných :wink:
Gunner

Příspěvekod Dobermann » úte 17. čer 2014, 14:07

Gunner píše:Já jsem osobně byl asi před měsícem poprvé za Denisou a nemám nic co bych vytknul,možná jen že jsem čekal přivítaní v něčem více sexy,ale hned potom, jak jsem vylezl ze sprchy,tak mě mile překvapila v prádelku s usmevem na rtech(je to takový živel)a když jsme šli na akci :oral: ,tak bylo vidět že jí zřejmě baví,takže pro mě velmi příjemná půl hodinka,oproti některým návštěvám který jsem tu ani nerozepisoval,protože myslím že nemá smysl psát,že po Brně je vícero šlápot,s přístupem brát a nedávat,v tomto případě musím podotknout opak a milé překvapení,toť za mě...a když už jsem se rozepsal tady,tak podam nejaké zkušenosti i u jiných :wink:

to je asi taky jeden z faktorů. když ti přijde otevřít buchta v teplákách a v metalovém triku, moc tě to nenastartuje:-)
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Gunner » úte 17. čer 2014, 15:35

Tak nevím jak u tebe,ale mě přišla otevřít v šatech a jelikož jsem celkem detailista a puntičkář,mastnych vlasů a metalového trička bych si určitě všimnul, :lol: pokud tomu bylo tak u tebe,nedivím se,ale jak říkam,nelze delat rychlé zavery,ja byl nakonec potěšen... 8)
Gunner

Příspěvekod jnsx » úte 17. čer 2014, 17:27

no jako byla s ni sranda, takze prijemne stravena pulhodinka, ale aj dobermann ma samozrejme kus pravdy - je to takova prumerna 35ka s peknyma nohama a zadeckem, ale lehce svesenym briskem, trochu utahanym oblicejem a celkove uplne prumerna baba. jo a taky je zjevne dost hloupa :-)

kdo chce, muze vyzkouset, tragedie to nebude, protoze se aspon snazi a vubec je takova vesela (aspon ja udelal takovou zkusenost), ale na opacko to pro me treba neni :-)
jnsx

Příspěvekod acx » úte 17. čer 2014, 18:44

Gunner píše:Tak nevím jak u tebe,ale mě přišla otevřít v šatech a jelikož jsem celkem detailista a puntičkář,mastnych vlasů a metalového trička bych si určitě všimnul, :lol: pokud tomu bylo tak u tebe,nedivím se,ale jak říkam,nelze delat rychlé zavery,ja byl nakonec potěšen... 8)

Vzhledem ke známé velké rivalitě Mia a Luxory, bych Střelce bral s rezervou, 2x Luxory (super plus), 1x Mia (totální mínus) a to vše? Pokud zrecenzuje slíbené jiné dívčiny, pak možná ... . Ale zavádí to podlým konkurenčním bojem ... :?:
acx

Příspěvekod jnsx » úte 17. čer 2014, 21:02

acx píše:
Gunner píše:Tak nevím jak u tebe,ale mě přišla otevřít v šatech a jelikož jsem celkem detailista a puntičkář,mastnych vlasů a metalového trička bych si určitě všimnul, :lol: pokud tomu bylo tak u tebe,nedivím se,ale jak říkam,nelze delat rychlé zavery,ja byl nakonec potěšen... 8)

Vzhledem ke známé velké rivalitě Mia a Luxory, bych Střelce bral s rezervou, 2x Luxory (super plus), 1x Mia (totální mínus) a to vše? Pokud zrecenzuje slíbené jiné dívčiny, pak možná ... . Ale zavádí to podlým konkurenčním bojem ... :?:

hele a co kdybys taky tak vehementne upozornoval sam na sebe a na Petrika Soustalovyho, protoze se z vas zacinaj stavat az neskutecne prvoplanovi roztleskavaci privatu mia?
nebo se tva nestrannost projevuje tim, ze poukazujes na nepravosti konane pouze vuci privatu mia?

tohle forum opravdu dost upada :/
jnsx

Příspěvekod acx » úte 17. čer 2014, 21:22

jnsx píše:
acx píše:

hele a co kdybys taky tak vehementne upozornoval sam na sebe a na Petrika Soustalovyho, protoze se z vas zacinaj stavat az neskutecne prvoplanovi roztleskavaci privatu mia?
nebo se tva nestrannost projevuje tim, ze poukazujes na nepravosti konane pouze vuci privatu mia?

tohle forum opravdu dost upada :/

No, kdyby jsi pořádně četl, tak jsem v privátu Mia sepsul Tinu a jiné. Takže roztleskávač nejsem. Jen se mi nelíbí zjevné tendenční recenze ... . To nebylo proti Denise, u té jsem nebyl, ale Střelcovi ... .
Stejně tak bych mohl psát, že jsi roztleskávač Luxory ... , ale máš i jiné recenze.
acx

Příspěvekod jnsx » úte 17. čer 2014, 21:31

acx píše:No, kdyby jsi pořádně četl, tak jsem v privátu Mia sepsul Tinu a jiné. Takže roztleskávač nejsem. Jen se mi nelíbí zjevné tendenční recenze ... . To nebylo proti Denise, u té jsem nebyl, ale Střelcovi ... .
Stejně tak bych mohl psát, že jsi roztleskávač Luxory ... , ale máš i jiné recenze.

Ne frajere. ty sis tu zalozil nick ve stejne dobe, kdy mia coby lea zacinala tady v brne :-)

Ja tu k luxury snad dnes krome denisy nikdy nic nenapsal.

Tvoje recenze se postupem casu dostali do jednoho mustru:
1) recenze na holku od mii - super
2) recenze na holku jinde - pff, nic moc, a tak podobne.

ta prepalena reakce na rajdicku se spoustou detailu ze zakulisi te definitivne odkopala -> sance, ze NEJSI spjat(a) s privatem mia je takrka nulova.

upozornovani na druhe a jejich pofiderni pohnutky uz je pak jen takova tresnicka na dortu :-)

ja jsem tu bohuzel jeden z poslednich zakazniku, ktery tu jen recenzuje a nedostava se mu zadnych bonusu, popripade nedelam na privatu, nejsem pasak ani jeho kamarad, ani kamarad ci pritel zadne ze zdejsich brnenskych princezen.. vlastne tu zjevne jsem jiz takrka vyhynuly druh nezavisleho diskutera-nornika a proto bude nejlepsi, kdyz tu prenecham slovo promoterum jako ty ;-)

btw a ta tina jaksi u mii neskoncila v dobrem. to je kurva nahoda ;-)
jnsx

Příspěvekod Gunner » úte 17. čer 2014, 21:44

Jj,souhlasím s jnsx,trosku jednodušší byla,ale kazdy ma trochu jiné požadavky a ja byl s přístupem a službami spokojeny,coz se všude neda říct !!!

A nadale po přečtení jnsx,jsem si jeste jednou prosel příspěvky soustala a acx,tak na tom neco bude a zřejmě si můzou podat ruce s tim nediskretnim hlasem u mie :lol: co jsem pri návštěvě lisy zaslechl a jeste kdyz začne osočovat cloveka,kterej fanouškem fora zrovna neni a jen se chtel zapojit do předání zkušenosti s dívkami se kterými jsem za posledni dobu mel,,NÉ´ ze by to byli teda vsechny :) " o čem jsem myslel ze toto forum je,mluvi taky za vse !Jenze jak vidim a myslim ze ne špatně,tak jsou tu zřejmě i tací,kteří se snazi na jakoukoliv negat.zpravu,ktera se jich zřejmě tyka reagovat stylem,ze jde o konkurenci,coz z toho musi mít Luxury radost :-) jestli se timto zabývá kazdy majitel nějakého podniku,tak to je peknej opruz :-D
Gunner

Příspěvekod acx » úte 17. čer 2014, 22:27

jnsx,

teď jsi mě rozesmál :lol:

Takže jsem přišel do Brna s Miou ... .
No pro ilustraci, že něco vím
Např. :
Zuzka, bobřík, Mendlák začínala Bohuslava Martinů, stejně jako její sestra, teď inzeruje masáže ...
Priváty Za mostem, Dufkovo nábřeží, Pionýrská, Gorkého, Grohova kolem čísla 30, Vinohrady, ... .
Fakt jsi mě hodně rozesmál, pochybuji, že ty vůbec priváty a slečny na nich znáš ... .

Ano, píši jen na ty slečny, které jaksi zaslouží varování a po zkušenostech nepíši dobré či vyhovující.
Tina byla vyhozena asi také mojí zásluhou, protože ten den odpoledne si dělala legraci z lidí, i ze mě a já jsem si to po telefonu nenechal líbit. U Mii jako slečně jsem nebyl a jen jednou jsem ji zahlédl a vím, že je to ona jen tím, že mě to řekla po dotazu slečna, když se mihla. Ano, diskrétnost nebyla na výší, jak je to nyní nevím, nejsem nějakou dobu moc v Brně.

Ale být pasák u Mii, to mě hodně pobavilo :mrgreen:

Jen tak, kdy vůbec Mia začínala, já ji znám jen z Jakubáku. Zajímalo by mě, který privát vznikl v době tvé registrace. :wink: To by mohl být pelíšek? :D
acx

Příspěvekod Admin » úte 17. čer 2014, 22:58

pro objektivnost by bylo fér dodat, že uživatelé Gunner a Luxury píší ze stejného počítače...
Admin

Další

Zpět na Dotazy na dívky