|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
jarjaroslav píše:Wiky (MIA - Jakubské nám.) 608 300 790
Pánové, měl již někdo tu čest?
Vladan píše:Za sebe konstatuji, že neurazí ani nenadchne. Za sebe to na opakování spíše nevidím, .
bozanek5544 píše:Zdravím, no musím si rejpnout, ale co já mám za informace, tak když jí nabídnete něco málo přes 7 tisíc korun českých, tak vám dá svoji pipku bez gumičky.....
bozanek5544 píše:Zdravím, no musím si rejpnout, ale co já mám za informace, tak když jí nabídnete něco málo přes 7 tisíc korun českých, tak vám dá svoji pipku bez gumičky.....
bozanek5544 píše: tak když jí nabídnete něco málo přes 7 tisíc korun českých
Miaaa píše:bozanek5544 píše:Zdravím, no musím si rejpnout, ale co já mám za informace, tak když jí nabídnete něco málo přes 7 tisíc korun českých, tak vám dá svoji pipku bez gumičky.....
Azime ( pasák privátu Princess ),
Mia
Miaaa píše:bozanek5544 píše:Zdravím, no musím si rejpnout, ale co já mám za informace, tak když jí nabídnete něco málo přes 7 tisíc korun českých, tak vám dá svoji pipku bez gumičky.....
Azime ( pasák privátu Princess ), místo toho vyhrožování, co jsi ji psal, jak se do tří hod nevrátí, že jí uděláš peklo, že jí nabonzuješ na sociálku a další věci a nebo věci, které šíříš o mě, by jsi raději měl zavřít hubu a být rád, že nešla s těma zprávama na policajty....
Být tebou, asi si rozmyslím, jestli chceš v tomhle dál pokračovat.
Tvé IQ je menší jak u houpací kobyle!!!
Strašně se mě líbí registrace a za dvě minuty napsaný takový nesmysl![]()
Ale jinak jsi pobavil.... Asi ty výhružné zprávy od tebe tedy bude muset ukázat jinde....
A jen pro tvoji informaci, aby jsi ze sebe nedělal ještě většího blbce, já jsem nikde na žádné vazbě nebyla, ale vypadá to, že v ní chceš být asi ty. A jestli máš nějaký problém, klidně se zastav.
A co se týče tvého druhého komentáře.... asi jen....![]()
![]()
![]()
Řekla jsem, že se už nebudu plést do vláken jiných dívek, ale tohle je trošku přes čáru... Když nějaký dement vyhrožuje mladé dívce, aby nikde jinde nedělala, jen u něho, tak se ji ráda zastanu.... Tady dělá sama na sebe a nemusí nikomu nic odevzdávat.
Chudák mě píše, že se bojí přijít, že se cítí být sledována a že musí na sociálku..... Asi budeš muset něco začít někde vysvětlovat.
Mia
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 návštevníků