Ahoj, zkoušel někdo prosím Beátu?
http://profi.leo.cz/?page_id=5&id=4730
http://www.sexnavigace.cz/beata-id38566.html
Díky za odpověď.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
partyzan+ píše:Pokud by si jí objevil, dáš kontakt ? dík krpolák
millparty23 píše:Víš vůbec co hledáš, zůstaň v Krpoli a nelez do jiných destinací, jeď do Prahy a tam si užívej, kluci už vědí o koho jde, tak si tu tvoji tlustou černovlásku najdi a užívej si millparty
millparty23 píše:No Yukone, na rozdíl od tebe mám titul , jestli víš co to znamená, i před jménem i za ním, co to tady plácáš o zš, ty jsi vlastně kdo, podle vyjadřování asi omezenec, cigán nebo co, takhle se slušný chlap neprojevuje, nespojuj mě s tvými kamarády, na pivko spolu nechodíme, prošel jsem si forum, i když jsem byl u 4 děvčat, ale nejsem blbý , ty jsi pasák a chráníš svoje děvčata, víš co je ID pc, zavolej adminovi a on ti to ty blbe vysvětlí, nespojuj moje jméno s nikým, když jsem
chtěl doporučit lepší děvče, tak to byl průser, a pohlavní nemoci máš ty , já jsem dárce krve 25 let a nic a co ty, máš strach darovat krev, ty tady jen pomlouváš a
kolik nicků máš ty a ty tvoje děvčata ? Ty ostatní neznám a není to náhodou také tvůj nick, nejsi tak chytrý,jak ze sebe děláš a víš co nejsi náhodou partyzan, ten
za války napáchal hodně zla ? frštendo a máš vůbec péro ne na psaní, ale na ostatní krásné věci běž se pomodlit k Jakubovi a žij jak chceš Mill
strik píše:Yukone je vidět, ze jako invalidní piavice která tahá z našeho státu jenom penize mas spoustu volného času na to, aby jsi tady předvedl pekne divadelní představení!
Myslis si ze to mas dost dobre vymyšlený co, ale jsi trapná pica a podle me ti všechny ty Nicky patři tobě!
Ty se fakt nudis co?!
Radši hledej poradny kurvy a oprav si konečně tu hnusnou umakartvou koupelnu!
Narvali jsme do tebe všichni prachu víc nez dost, tak se starej a chovem se k nám slušně, jsme tvoji chlebodarci!!!
Bez nas by jsi zdechnul hlady ty ubožáku starej!!!
Uživatelé procházející toto fórum: bonovox7 a 17 návštevníků