Hledat  

Izabela 702 703 934 - Mia team

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

spokojenost

ano
14
58%
ne
10
42%

Celkem hlasů : 24

Izabela 702 703 934 - Mia team

Příspěvekod Petr Šoustal » sob 19. pro 2015, 1:52

Ale no ták....., kdo už byl okoštovat?
Přílohy
h_divka_63_624.jpg
No co život člověka se skládá z pozitivních i negativních zážitků, kdyby neměl žádné negativní, nevážil by si těch pozitivních a v podstatě by ani nevěděl jak moc pozitivní jsou.
Petr Šoustal

Re: Izabela 702 703 934 - Mia team

Příspěvekod honzin1986 » ned 27. pro 2015, 10:28

Dívku jsem navštívil nedávno a opakovat Izabelu nebudu. Sice milá, ale výkon tak za 4. Na privatu Mia se najdou lepší prebornice.
honzin1986

Příspěvekod sexprivat » čtv 31. pro 2015, 13:45

Jojo taky jsem byl ale výkon taky za 4.... :evil:
sexprivat

Příspěvekod stahnito » čtv 31. pro 2015, 16:57

Souhlasím. Je to milá holka, ale chyběla tomu jiskra. Vyloženě zklamání to nebylo, ale na opakování to není. Bývá pouze o víkendech.
stahnito

Příspěvekod derek-vinyard » pát 23. zář 2016, 10:12

http://privatmia.cz/index3.php?gid=63

Novinka v podobě fake fotek už i na jakubáku?
derek-vinyard

Příspěvekod nokid » pát 30. zář 2016, 20:31

Vůči mně se jevila temperamentní (inu Slovenka z jihu ve znamení Lvice), ale čas bohužel nedodržen, hodina u ní trvala pouze 45 min! Snad to není nová politika privátu?
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod jarjaroslav » pát 30. zář 2016, 22:29

nokid píše:Vůči mně se jevila temperamentní (inu Slovenka z jihu ve znamení Lvice), ale čas bohužel nedodržen, hodina u ní trvala pouze 45 min! Snad to není nová politika privátu?

Nejdříve fake fotky (nyní odstraněny), poté zkracování času :shock: ? No fuj :evil: !
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod nokid » pát 30. zář 2016, 23:45

Je mi líto. U holky z Mia teamu se mi to stalo poprvé. Jinak se mi to s ní líbilo, už i "po slovensky som s ňou hovoril", ale ta čtvrthodinka scházela.
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod vulcan » pon 14. lis 2016, 14:36

Návštěva na Jakubském náměstí. Četl jsem si předchozí spíše kritická vyjádření návštěvníků, tak jsem měl trochu pochyby, ale v tomto konkrétním případě to rozhodně nemohu potvrdit, naopak po celou dobu byla Izabela příjemná, pohodová a přiměřeně aktivní. Už v telefonu byla OK. Bývá na privátě jen v pátek a sobotu.
izabela mia.jpg
izabela mia.jpg (20.12 KiB) Zobrazeno 25718 krát

Izabela je vyšší, podle mne sympatická Slovenka , přírodou dobře obdařená 4 prsy. Má hnědé vlasy , hezká v obličeji, má trochu kypřejší ženskou postavu, kolem 170cm , prsa žensky tvarovaná. Celá vonící, upravená, v sexy korzetu. Fotka je její, reálná. Opět možná zapůsobil ten slovenský faktor, ty holky odtud zkrátka mají něco navíc. Pozitivně hodnotím, že nebyly žádné „privátové fráze“, působila uvolněně, určitě umí své zbraně prodat.
Hodina za 1200, byla dodržena.
vulcan

Příspěvekod rejza » čtv 1. čer 2017, 22:54

Nema nekdo o ni nejake info? Se nemohla propadnout do zeme :D
rejza

Re: Izabela 702 770 868 - Mia team

Příspěvekod pomoc-help » pát 10. kvě 2019, 16:38

Izabelu lze nějakou dobu opět navštívit každý pátek a sobotu. Ale je otázkou jak ještě dlouho, protože jak jsem pochopil nechala se ukecat Miou, ktera co nevidetmizi do Thajska.
Jinak Izabela je v pohodě baba se velkyma 4kama takže pro horňáky dobrá volba. Sex v pohodě kouření sic jen průměr, ale není z vaší navštěvy otrávená. A minimalně ty prsa stojí za návštěvu. Ale na opakování to bohužel není.
Má nové číslo 702 770 868

rejza píše:Nema nekdo o ni nejake info? Se nemohla propadnout do zeme :D
pomoc-help

Re: Izabela 702 770 868 - Mia team

Příspěvekod pomoc-help » úte 14. kvě 2019, 21:11

Byl jsem dotázán zda se opravdu jedná o původní Izabelu a musím se přiznat, že nevím. Nechť můj příspěvek platí pouze pro stávající Izabelu https://www.exkyzjakubaku.cz/divky#izabela
pomoc-help píše:Izabelu lze nějakou dobu opět navštívit každý pátek a sobotu. Ale je otázkou jak ještě dlouho, protože jak jsem pochopil nechala se ukecat Miou, ktera co nevidetmizi do Thajska.
Jinak Izabela je v pohodě baba se velkyma 4kama takže pro horňáky dobrá volba. Sex v pohodě kouření sic jen průměr, ale není z vaší navštěvy otrávená. A minimalně ty prsa stojí za návštěvu. Ale na opakování to bohužel není.
Má nové číslo 702 770 868

rejza píše:Nema nekdo o ni nejake info? Se nemohla propadnout do zeme :D
pomoc-help

Příspěvekod ram » sob 4. led 2020, 1:58

Nevím posoudit jestli se jedná o nějakou původní Izabelu, nebo ne, já s ní měl teda norníckou premiéru a proto se předem omlouvám za možná ne úplně zkušený pohled v očích zkušenějších, ale tak všichni jsme někde začínali.

Byl jsem u ní před Vánocema. Objednání v pohodě, byla milá, trpělivá v pohodě mě navigovala kam a co. Akorát její telefon 702 770 868 už nefunguje, dovolat se jí dá (asi) pouze na telefón privátu (736 412 525), ale zvedla ho pokaždé ona, a s komunikací nebyl žádný problém. Vpuštěn jsem byl asi 3 min později, prý proto, že norník přede mnou se zdržel při příchodu.

Tvář velice sympatická, usměvavá, věk úplně nedovedu odhadnout, myslím že je malinko starší než 34, ale to je čistě odhad, může to být přesně jak uvádí. Od začátku byla moc milá, příjemná, uvolněná a usmátá. Decentně upravená, tělo určitě větší, takže pro chlapy co radši menší ženský a holky asi ne nejlepší volba, já radši větší, statnější. Ale rozhodně není tlustá a hlavně má krásný velký čtyřky. :oo:

Platím hodinu - 1500, nic navíc nabídnuto nebylo, neptal jsem se a ani nechtěl.
Čekala oblečená v černém prádle, které jí fakt slušelo - zahalovalo, ale ne úplně moc, ty čtyřky fakt prohlédnout nelze... řekl bych hezké uvítání.
Pokec v pohodě, je ze Slovenska ale česky umí tak, že to doopravdy není poznat, i při noření mluví česky (kdyby sama neprozradila, neřekl bych. Byla uvolněná, a řekl bych i rozumná a zkušená, normálně prý pracuje v kanceláři, kde si ji určitě dovedu představit. Přišlo mi že se hodně chová podle toho jak se chovám já, na jednu stranu poprvé a všechno, tak se mě snažila dát do klidu, což se jí fakt v pohodě povedlo, a na druhou byla ke mě fakt moc milá (asi proto, že jsem taky neměl žádný blbý kecy, nebo podobně).
Abych ale jenom nesuperlatizoval, jak mnozí varují všude možně před klasickými triky jak krátit čas- zeptala se jestli můžeme skončit o 5 min dřív (prý tam pak mají holky nějakou větší akci)... ale nebyl jsem fakt absolutně schopen dát otočku, fakt se mi líbila a všecho, ale spozorněl jsem, chvíli váhal, a pak ne úplně jist řekl že tak jo no.
Akce podle mě v pohodě, nejdřív mě trošku musela "uklidnit", myslím že GFE má fakt vynikající, protože na to, že jsem byl poprvé vůbec, tak jí to trvalo skutečně dost krátce, dlouhé mazlení, hra s těmi velkými prsy (na bradavky je citlivá, mírně mě od nich dávala pryč, ale držela), aktivní byla tak akorát, ale nikdy netlačila, skutečně myslím že je hodně přizpůsobivá, jak chováním, byl jsem spokojen. Sama mi dokonce rukou vybídla k prstění povoleno, ale pouze klitoris, tam jsem si mohl vyhrát, prsty dovnitř ale ne, má tam dokonce takovou zvláštně upravenou čárku, ne úplně hustou, ale ty chlupy má dlouhé, pestované a upravené, žádný hnus. Plus celá fakt hezky voní, není jí co vyčíst. Lízat se nechala, ale ne víc, než jsem chtěl, pochopila sama a převzala iniciativu.
Sama přešla k orálu, a mezi ty krásný prsa, když jsem si o to požádal. Nijak moc mě nekomandovala, kdyžtak naznačila, nebo mě prostě jemně přesunula. Dva povolené výstřiky, když jsem se udělal relativně rychle, vůbec nevadilo, řekla ať si lehnu na břicho, dostal jsem rychlomasáž, a pak začala s přesvědčováním na druhé kolo, a opět velice rychle a úspěšně. Nejvíc jsme šli na pejska (nechala si celkem naložit, a bylo hezké, že u toho i povzbuzovala), na chvilku i koníček a klasika misio, kde si na mě vyložila nohy a hezce se podepřela. Fakt mě to s ní bavilo, protože je můj typ, nechá se pořádně chytit a reaguje na to. Když jsem se nešel udělat, přešla spátky k orálu (prostě věděla co a jak dělat).
Pak mě nechala chvíli odpočinout i s mazlením, dali jsme krátký pokec, dal jsem zas sprchu, kecali jsme u oblékání dál s tím, že jsme si zaželali hezké Vánoce (objetí) a byl jsem vyprovozen s tím, že přede dveřma jsem zjistil že je sedm minut po celé, a vůbec mě stama nehnala.

Hodnocení: Pro milovníky velkých prsou a MILFek i na opáčko, které asi nejspíš i dám, ale když jsem nezkušený, chci mít s čím porovnat. Za mě to ale účel splnilo (a víc) a rozhodně mě přesvědčilo, že bych si něco podobného ještě měl zkusit.

Zkušenějším se za případné chyby nebo nedokonalé hodnocení omlouvám, snažil jsem se inspirovat z toho, co jsem tady našel... ideální to není, ale za mě je lepší podrobný popis, z čeho jde alespoň něco zjistit, než jen minimum informací, které člověk z větší části i najde v tom inzerátu. Snad se to naučím dělat lépe.
Milovníkům jiných typů se omlouvat nebudu, každý má své priority a preference, já se o tomhle skutečně hádat nechci. Kolegům s podobným vkusem doporučuji, a snad mě za to neukamenujou, pokud by snad měli jinou zkušenost.
ram

Zpět na Dotazy na dívky