Hledat  

jana1120 , hanka1120

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

jana1120 , hanka1120

Příspěvekod vojnarr1 » pát 30. zář 2016, 8:44

Zdravím.. nemá někdo nějaké zkušenosti s touhle maminou? https://www.amateri.com/cs/user/1000055 , https://www.amateri.com/cs/user/1497707?_fid=ybel

Na vzhled docela kašlu.. spíš mi jde o jednání a přístup..

dík za případnou odpověď..
vojnarr1

Re: jana1120 , hanka1120

Příspěvekod Kracmar » pát 30. zář 2016, 23:49

Na těchto fotkách vypadá relativně hubeně . Dřív se ukazovala jako pořádná hrošice. Byla ve Velaticích. 800kč/h.
Pod různými emaily byla všude. Nechtěně jsem s ní psal několikrát.
Nikdy mne nepřesvědčila, abych dojel.
Kracmar

Příspěvekod zdenek.h2005 » stř 5. říj 2016, 20:43

Nedoporučuju, chvíli jsem si s ní psal. Komunikace v jednoduchých větách, bez diakritiky a s hrubkama. Den dopředu domluvená schůzka, kvůli její "pracovní době" jsem šel dřív z práce. Hodinu před schůzkou típala telefony. Ale viděl jsem ji online. Druhej den jen stroze odepsala "musela jsem do Brna", žádná omluva. Když jsem jí psal, že mohla aspoň dát vědět a jestli se teda můžeme domluvit na pevném náhradním termínu tak po dvou dnech hnusná odpověď že se se mnou prostě nechce setkat "ať to konečně pochopím..." (nechápu proč, nikdy jsme se neviděli, nepsal jsem jí nic hnusnýho, nebyl důvod pro tak hysterickou odpověď). Tak jsem jí aspoň napsal že s tímhle přístupem moc zákazníků nenaláká, odpověď: že ať se nestarám že o kšefty nouzi nemá...no nevím není zrovna TOP tip co by si mohl vybírat...kor když je to svobodná mamina co zoufale potřebuje peníze...

Možná dobře asi jsem unikl zkušenosti s protivnou a ne moc ochotnou ťapinou.

Su zvědavej jestli někdo vyzkoušel a jaká je. Já to znova zkoušet nehodlám.
zdenek.h2005

Příspěvekod josn » sob 10. pro 2016, 9:45

Mohu jen potvrdit negativní zkušenost ... chtěl jsem se domluvit a zjistit trochu podrobností ... odepsala jen stroze "500", měl jsem jednání a než jsem stačil odpovědět - cca7minut tak napsala že si z ní dělám jen PRDEL, napsalů jsem jí, že pokud se takhle chová tak nemám zájem. Následovala série urážlivých zpráv, na které jsem už raděj nereagoval. Celkem by mne zajímalo jestli má někdo i pozitivní zkušenost?
josn

Příspěvekod milhauzx » ned 18. pro 2016, 0:23

úplně náhodou jsem teď narazilna tohle vlákno...
tuhle ženskou jsem měl asi před třema, možná čtyřma rokama. Tehdy byla ve výškáči na Halasáku nad Albertem. Inzerovala bez fotek, takže jsem nevěděl do čeho jdu. Dle domluvy přišla po prozvonění dolů a výtahem jsme vyjeli kamsi do patra a hned zalezli do miniaturního bytu. Už dole u vlezu do baráku jsem se zhrozil, věk odhadem před čtyřicítkou, obtloustlá a opravdu nehezká baba s obočím jak Brežněv. Jenže pnutí tam dole už bylo velký, tak jsem se překonal. Celou dobu mlčela a tvářila se maximálně protivně. Kozy velký ale svěšený až na velkým pupku, kunda oholená ale do lízání by mě asi nikdo nepřemluvil. Vzpomínám si že měla strniště na nohách. Chvíli kouřila a kdybych si notoricky nebral vlastní gumu, šla by bezproblémů bez. Šukal jsem jí raději jen zezadu, nemusel jsem u toho vidět všechno.... Na cokoliv jinýho se ptát bylo stejně zbytečný, protože dál jen mlčela. Nějakou silou vůle jsem se domutil k výstřiku. Na otázku kam s použitým galošem se mi překvapivě nedostalo žádné odpovědi. Nechal jsem ho na stole u postele.
Celá tahle sranda mě přišlana pětibábu a já musel s nádherou absolvovat ještě cestu výtahem dolů aby mi odemkla.
Zajímavá zkušenost a musím taky přiznat, že jsem si z dotyčnou ještě několikrát psal pod jejím změněným nickem aníž bych věděl že je to ona. Naštěstí neměnila číslo, takže skutečnost vždy vyšla najevo po sdělení kontaktu, jednalo se totiž o tutéž samici.
Myslím že pak ještě přebývala nějakou dobu v nějaké vesnici u Rohlenky.
Závěrem sděluji, že po téhle zkušenosti vřele nedoporučuji.
milhauzx

Příspěvekod mliekar » úte 20. pro 2016, 19:51

ted je ve starým brně, určitě nedoporučuju... nějak jsem skousl vzhled a zaplatil kouř (500 předem), hold pnutí je pnutí ... když se do toho dala, sotva ho strčila do pusy a jen ho tak nějak chvilku cumlala a dlouho honila a furt dokola, neřekla u toho ani slovo po čtvrt hodině jsem se nedokázal udělat, protože to prostě neumí (ačkoli inzeruje, že miluje orál, tak furt kousala)... Co mě ovšem dostalo a proč jsem odešel bez dokončení, měla ve vedlejším pokoji malé dítě, když mi řekla, že se budí a musím se rychle udělat, natáhl jsem kalhoty a šel radši pryč... Postava tlustá, fotky moc neodpovídají a rozhodně nebudu opakovat.
mliekar

Příspěvekod salamandr » čtv 16. lis 2017, 20:03

Nedavno jsem u ní byl , a podle toho co tu píšete , tak šla nejspíš trochu do sebe .Bacule je pořád , ale vypadá to že se o sebe začla trochu starat , kozy jsou velký , ale povislý ale není to až tak zlý , přišlo mi že na baculi má trochu menší prdel , kundička přírodní , ale udržovaná , chlupy má i kolem análu , ale jinak dobrý.Šukal jsem ji asi hodinu , za kterou si vzala asi 1000 , při kouření mi párkrát štrejchla zubama o žaluda , což trochu zabolelo ale hned se oluvila , nastříkat si nechá klidně i do pusy , ale bohužel se nenechá šukat do zadku , což je podle mě škoda. Ted je v Maloměřicích , byt je menší , ale hezky zařízenej , všude čisto . Co se týká domluvy , tak vždy odpovídá jen v krátkých , jednoduchých větách , ale co jsme si domluvili (čas, cena , atd.) to bylo. Možná bych k ní šel i znova , pokud se bude držet a nebude znova taková jak tu píšou ostatní. Byl u ní ještě někdo ted v nedávné době?
salamandr

Příspěvekod jarjaroslav » čtv 16. lis 2017, 21:01

Tlustá, chlupatý zadek a div Vám ho neukousne (s nadsázkou). Za pouhých 1 000 Kč :lol: ?
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod salamandr » čtv 16. lis 2017, 22:19

jarjaroslav píše:Tlustá, chlupatý zadek a div Vám ho neukousne (s nadsázkou). Za pouhých 1 000 Kč :lol: ?

tak je pravda že by mohla jít s cenou dolů
salamandr

Zpět na Dotazy na dívky