Hledat  

Lucia - privát Star 732 473 630 ( 732473630 )

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Lucia - privát Star 732 473 630 ( 732473630 )

Příspěvekod Che » úte 11. srp 2020, 16:43

Lucia z privátu Star

Lucia - 24let/ 156/50/3. Ahojte páni, volám sa Lucinka a som nová kočka v Brne.Rada by som ťa privítala u mňa na súkromnom bytíku kde diskrétnost je u mňa na prvom mieste.Príd si splniť tvoje tajné túžby, privítam ťa vždy upravená, dobre naladená a usmiata. Praktiky: KL, O, OO, AE, PISS, PA, SM - domina, strapon, rimming. Pod vplyvom omamných a psychotropných látok (ALKOHOL a DROGY) zákazníkov neprímam. Sex bez gumy nieje možný !

Máte někdo zkušenost? Je to nová, nebo staronová kočka? :D

P.S.
Dvakrát uvedené číslo v předmětu (jednou s a jednou bez mezer) je pro snadnější vyhledávání.
Přílohy
Lucia.jpg
Je lepší se usouložit k smrti, než v domově pro seniory vzpomínat na pracovní úspěchy!
Che

Re: Lucia - privát Star 732 473 630 ( 732473630 )

Příspěvekod Che » stř 9. zář 2020, 18:25

Děvče jsem navštívil.
Cena 1000/půl h, 1500/h. V ceně jen klasika a orál s (možná nějaká masáž?). Vše ostatní, vč. lízání, jen za příplatky à 500.
Měl jsem zájem o rimming, ale bylo mi řečeno, že bych musel mít vyholené pozadí. Vzhledem k tomu, že jsem se s podobným požadavkem nesetkal u žádné jiné dívky, která tuto službu poskytuje, domnívám se, že jde pouze o nekalou reklamní praktiku, která má norníka nalákat s tím, že "nadrženec" stejně zůstane. Když mi navíc byla nabídnuta pouze 1/2 h, i když jsme se telefonicky domlouvali na hodině, učinil jsem otočku.
Jsem na 100% přesvědčen, že toto děvče už na stejném místě dříve působilo (asi pod jiným jménem, už si nepamatuji). Stejný výdrb s rimmingem jsem už u ní zažil a i tehdy (cca před rokem) jsem udělal otočku.
Jinak děvče je sice štíhlé, ale na pohled nepříliš pevné, ne vysloveně ošklivé, ale taková nevýrazná šedá myš.
Je lepší se usouložit k smrti, než v domově pro seniory vzpomínat na pracovní úspěchy!
Che

Příspěvekod chaospace » úte 15. zář 2020, 23:44

Děvče jsem nenavštívil. :)
Když jsem se slečně Lucii naponěkolikáté dovolal, byl můj pokus domluvit se na konkrétní hodinu na večer odmítnut s tím, že takhle dopředu se ona nedomlouvá a že si mám zavolat půl hodiny předem. Pro mě je tohle vpodstatě stopka, takže otočka na dálku. Ušetřené peníze jsem v danou hodinu odevzdal jinde.
Šukejte jenom ty dobrý a nešukejte ty špatný, protože na tom se nemá šetřit
chaospace

Příspěvekod gumak » stř 16. zář 2020, 7:28

chaospace píše:Děvče jsem nenavštívil. :)
Když jsem se slečně Lucii naponěkolikáté dovolal, byl můj pokus domluvit se na konkrétní hodinu na večer odmítnut s tím, že takhle dopředu se ona nedomlouvá a že si mám zavolat půl hodiny předem. Pro mě je tohle vpodstatě stopka, takže otočka na dálku. Ušetřené peníze jsem v danou hodinu odevzdal jinde.

Hele když ti koc do inzeratu napíše takový hovna jako "Pod vplyvom omamných a psychotropných látok (ALKOHOL a DROGY) zákazníkov neprímam". tak lze předpokládat nafrněné manýry.. viz. např. jak dokonce kolega výše uvádí
Neutečeš, neschováš se, koláče nejsou bez práce. Honí tě mlsná,jsi líná, přemýšlíš že se to vyšukat dá .
gumak

Zpět na Dotazy na dívky