Hledat  

Zlata Brno Privat 775118846 / 775 118 846

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Zlata Brno Privat 775118846 / 775 118 846

Příspěvekod humik » sob 1. kvě 2021, 12:40

Ahoj,
Byl někdo z vás
https://www.naprivat.cz/eroticky-privat ... privat-469
Zkoušel jsem volat, cena 1400 půl hodiny,2000 hodina
Sídlí na Polívkově ul. a je to UK ,po hlase příjemná :P
humik

Re: Zlata Brno Privat 775118846 / 775 118 846

Příspěvekod Che » sob 1. kvě 2021, 17:31

Kolego humiku,
k tvému příspěvku mám několik věcí.

Nejprve jako kolega norník:
Pokud chce dívka, ještě ke všemu třicetiletá nebo starší, 2000/h, a není v tom dejme tomu OB, pak se divím, že to píšeš do dotazů a ne rovnou do Otoček.

A teď jako moderátor:
Když nic jiného, byl by takový problém do předmětu vlákna uvést telefon ve formátu bez i s mezerami, abych to nemusel neustále upravovat? To zaprvé. A zadruhé, což je ale závažnější, všiml jsem si, že velice často uvádíš přesnou identifikaci (adresu apod.) působiště děvčat, i když ji neuvádějí ve své inzerci. V tomto smyslu jsem musel upravovat několik tvých příspěvků. Pokud bude nadále docházet k ignorování důležitých pravidel, budu na to muset adekvátně reagovat!
Je lepší se usouložit k smrti, než v domově pro seniory vzpomínat na pracovní úspěchy!
Che

Zlata (Brno) Polívkova 775 118 846

Příspěvekod vulcan » sob 1. kvě 2021, 23:12

Che píše:
Pokud chce dívka, ještě ke všemu třicetiletá nebo starší, 2000/h, a není v tom dejme tomu OB, pak se divím, že to píšeš do dotazů a ne rovnou do Otoček.

A teď jako moderátor:
... do předmětu vlákna uvést telefon ve formátu bez i s mezerami, abych to nemusel neustále upravovat? To zaprvé. A zadruhé, což je ale závažnější, všiml jsem si, že velice často uvádíš přesnou identifikaci (adresu apod.) působiště děvčat, i když ji neuvádějí ve své inzerci.

Chápu, že jsou oba tvary telefonu (775118846 / 775 118 846) směrodatné, pro vyhledávací automat. Nicméně nemyslím si, že by nutně musely být v předmětu vlákna, příspěvku, klidně by to stačilo uvést v běžném textu. Automat si to najde. V to předmětu to ztrácí přehlednost, tzn. příliš mnoho čísel. :D
V předmětu příspěvku nebo celého vlákna by ale mělo být uvedeno místo hříchu, tj. privát, to je daleko podstatnější pro orientaci než ty oba tvary.

Takže: Zlata (Brno) Polívkova 775 118 846. Pokud změní telefon, tak to uvést v názvu vlákna třeba v závorce. Pokud změní lokaci, tak podobně. A psát tu změnu do předmětu příspěvku. Základní orientace, kde je privát je důležitá, stejně ty holky se různě schovávají, klamou, pletou vše dohromady. A jasně napsat na začátku recenze ty základní data, jinak po delší době se v tom nikdo nevyzná (nejlépe nahrát i fotku).

Jasně, přesnou adresu raději nepsat, ale některé priváty jsou notoricky známé, třeba i ten v Medlánkách, nebo na Palackého, Skořepka atd.

Jinak souhlas, co píše Che s tou cenou té Zlaty, je to ostuda, co ty holky chtějí, naprostý úlet a jasná otočka, nejlépe jí to "vysvětlit" už v tom telefonu. Tak špatně na tom snad to nornictvo není, aby uvažovalo o takové Zlatě. :shock:
vulcan

Zpět na Dotazy na dívky