Admin píše:pro objektivnost by bylo fér dodat, že uživatelé Gunner a Luxury píší ze stejného počítače...
A je jeste více uživatelů pro tuhle IP? Fascinuje mně, když je někdo tak tupej
a neumí si změnit IP adresu na tyhle věci:)
Zdravím Denisu:)
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Admin píše:pro objektivnost by bylo fér dodat, že uživatelé Gunner a Luxury píší ze stejného počítače...
acx píše:Ale být pasák u Mii, to mě hodně pobavilo![]()
Jen tak, kdy vůbec Mia začínala, já ji znám jen z Jakubáku. Zajímalo by mě, který privát vznikl v době tvé registrace.To by mohl být pelíšek?
jnsx píše:acx píše:Ale být pasák u Mii, to mě hodně pobavilo![]()
Jen tak, kdy vůbec Mia začínala, já ji znám jen z Jakubáku. Zajímalo by mě, který privát vznikl v době tvé registrace.To by mohl být pelíšek?
to sem nerikal, ze si pasak, jen ze si postupne presel uplne smerem ke chvaleni toho privatu (jako je to tu nadstandard a specielne u mii se mi libilo, ale proste tohle uz zacina byt moc). navic tu evidentne sou fighty mia vs. luxury, kde se angazujes takovym zpusobem, kdy to minimalne vylovava otazniky nad tvymi duvody
muze to byt shoda okolnosti, ale prvni zminky o lee (mii) jsou tu z pulky listopadu cca 14 dni drive ses registroval ty. trochu jsem si to prolit a zaujalo me to.
bohuzel tu chybi trochu vetsi moderace diskuse
Luxury píše:Zdravíme Vás,
.............
!!! A pokud by byla jeho objektivnost natolik fér,bylo by na místě prověřit zpětně nicky od Mentalista78,Petr Šoustal,ACX a Mia,což necháme už na něm,ale věříme,jak už tu bylo zmiňováno,že pokud se osoba tomuto věnuje naplno,problém mít s anonymitou opravdu nebude a ostatní si zvládnou povšimnout i mimo prověření,ale my se k tomuto tématu distancujeme a k jiným také !!!
..............
Petr Šoustal píše:....no jo, ale kterou si mám vybrat?
Většina fotek upravených ve fotošopu,to je tak abych dal otočku už ve dveřích.
Hele tak my nějakou vyber šéfe, nějakou pracovitou, tvou nejlepší. Jak budu od ní odcházet, tak ji do ouška pošeptám s kým měla tu čest.![]()
Diky
Petr Šoustal píše:Petr Šoustal píše:....no jo, ale kterou si mám vybrat?
Většina fotek upravených ve fotošopu,to je tak abych dal otočku už ve dveřích.
Hele tak my nějakou vyber šéfe, nějakou pracovitou, tvou nejlepší. Jak budu od ní odcházet, tak ji do ouška pošeptám s kým měla tu čest.![]()
Diky
...ale no tááááák Luxury šéfe, čekám tady celý den na ten tvůj šťastný tip.Máš jich tam v nabídce 8 to opravdu nestojí žádná za návštěvu? Nerad bych spadnul do nějakého průměru a ty se pak vymlouval, že jsem si vybral nějaký slabý kus. Vidím, že jste okopírovaly i přesilovky, tak jestli se bojí mohu vzít klidně i dvě.
Tak my napiš tu TOP vyvolenou alespoň prostřednictvím SZ. Diky
qpwoei píše:Neutekl jsem a to byla chyba. Vyhozeny penize. Pul hodina, 800.
Pekny kozy a docela fajn pristup.
Nepekny vlasy, oblicej, vetsi bricho, vek odhadem pres 35. Nic moc rozhovor. Chytrosti taky moc nepobrala.
Po prvnim sukani docela rychna, tak jsem se dal na uprk.
Uživatelé procházející toto fórum: albert wesker, Ali2424, bleabr, Johny123, Kulomet1234, Trn01 a 12 návštevníků