Hledat  

SEXY DENISA 721 173 335

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: SEXY DENISA 721 173 335

Příspěvekod Dobermann » úte 17. čer 2014, 23:16

Admin píše:pro objektivnost by bylo fér dodat, že uživatelé Gunner a Luxury píší ze stejného počítače...

A je jeste více uživatelů pro tuhle IP? Fascinuje mně, když je někdo tak tupej
a neumí si změnit IP adresu na tyhle věci:)
Zdravím Denisu:)
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Petr Šoustal » úte 17. čer 2014, 23:17

...no ,ale ted už budou o něco chytřejšííííí :lol:
No co život člověka se skládá z pozitivních i negativních zážitků, kdyby neměl žádné negativní, nevážil by si těch pozitivních a v podstatě by ani nevěděl jak moc pozitivní jsou.
Petr Šoustal

Příspěvekod jnsx » úte 17. čer 2014, 23:37

Admin píše:pro objektivnost by bylo fér dodat, že uživatelé Gunner a Luxury píší ze stejného počítače...

coz me na druhou strany taky neprekvapuje :-)
jnsx

Příspěvekod jnsx » úte 17. čer 2014, 23:45

acx píše:Ale být pasák u Mii, to mě hodně pobavilo :mrgreen:

Jen tak, kdy vůbec Mia začínala, já ji znám jen z Jakubáku. Zajímalo by mě, který privát vznikl v době tvé registrace. :wink: To by mohl být pelíšek? :D

to sem nerikal, ze si pasak, jen ze si postupne presel uplne smerem ke chvaleni toho privatu (jako je to tu nadstandard a specielne u mii se mi libilo, ale proste tohle uz zacina byt moc). navic tu evidentne sou fighty mia vs. luxury, kde se angazujes takovym zpusobem, kdy to minimalne vylovava otazniky nad tvymi duvody :-)

muze to byt shoda okolnosti, ale prvni zminky o lee (mii) jsou tu z pulky listopadu cca 14 dni drive ses registroval ty. trochu jsem si to prolit a zaujalo me to.

bohuzel tu chybi trochu vetsi moderace diskuse :-(
jnsx

Příspěvekod Admin » úte 17. čer 2014, 23:51

Dobermann píše:A je jeste více uživatelů pro tuhle IP?

ano, ještě rajdička použila tuhle IP.
Admin

Příspěvekod acx » stř 18. čer 2014, 0:04

jnsx píše:
acx píše:Ale být pasák u Mii, to mě hodně pobavilo :mrgreen:

Jen tak, kdy vůbec Mia začínala, já ji znám jen z Jakubáku. Zajímalo by mě, který privát vznikl v době tvé registrace. :wink: To by mohl být pelíšek? :D

to sem nerikal, ze si pasak, jen ze si postupne presel uplne smerem ke chvaleni toho privatu (jako je to tu nadstandard a specielne u mii se mi libilo, ale proste tohle uz zacina byt moc). navic tu evidentne sou fighty mia vs. luxury, kde se angazujes takovym zpusobem, kdy to minimalne vylovava otazniky nad tvymi duvody :-)

muze to byt shoda okolnosti, ale prvni zminky o lee (mii) jsou tu z pulky listopadu cca 14 dni drive ses registroval ty. trochu jsem si to prolit a zaujalo me to.

bohuzel tu chybi trochu vetsi moderace diskuse :-(

Omyl, já jsem Mia privát nechválil. Ze slečen snad jen Lily. Já jsem privát spíš bránil, ale ke slečnám jsem se vyjadřoval opatrně. Hodnocení slečen je práce jiných. A bránil proto, protože za tu dobu, co chodím po rivátech, už o praktikách v pozadí něco vím a vím také, že Mia privát není moc vítaný některou konkurencí ... . A poznámky jsem měl i vůči jiným výpadům, nejen na privát Mia.

Chodil jsem např. do Belly (Sára, Míša, Klára, ...), ale tam už podle fotek nejde poznat osobu a zažil jsem několik nepříjemných překvapení, takže konec ... . Richard to vede od deseti k pěti :(
acx

Příspěvekod Luxury » stř 18. čer 2014, 11:14

Zdravíme Vás,

Nestačíme se divit,co se k nám dostalo od personálu za informace a samozřejmě v zápětí na to,jsme si dokázaly nepovšimnout fora,do kterého jsme byli zapojení.
Musíme ale podotknout že máme s personálem poněkud kladné vztahy,díky kterým nám byla podána příčina a přiznání odkud zmiňovaný nick a komenty míří.
Jelikož některá část personálu má zkušenosti v této brangi i s udávanou konkurencí a né zrovna příznivou,s čímž se potkáváme čím dál tím častěji,tak se jim z jedné stránky nedivíme,když tu asi všichni ví,že toto forum bylo založené pro předávání informací na dívky,jak pro návštěvníky a tzv.klienty,tak mijetelé podniků,které si dle,dnes už jen ,,některých" recenzí mohly selektovat výběr dívek,které se poptávají na práci.
Ale tento pohled na toto forum skončil,někdy v lonském roce,kde si opravdu nešlo a stále nejde vůbec povšimnout,jak jeden zakladatel u vícero nicků,si snaženlivě hlída recenze svého podniku,aby na ně mohl odkazovat jak dívky s poptávkou na práci,tak i svou klientelu,viz. i v techto kometářích se tyto nicky vyjímají...Když by byly udávané nicky jednotlivci,kteří se zabývají nořením,nerozumíme tedy od nich označování jako ,,fighty mia vs luxury - rivalita mia a luxury " kde by na toto norníci chodily,když my samotní jmenovci nejsme v obraze a seznámení s udávanou rivalitou a fightami,o kterých je tu řeč :) Bohužel my se žadnou konkurencí nezabýváme,ale pouze si jdeme po své cestě,aniž bychom se musely zabývat vytvářením kladných recenzí našeho personálu(pro svůj prospěch) a při ukončení spolupráce se opět zabývat negativními recenzemi na bývalý personál,tohle opravdu není korektní !!! Ani to,že se dívky začnou bránit stejnými rážemi,které na ně vystřeluje jejich bývalý a nesmělý zaměstnavatel !!!
Tímto se omlouváme za část našeho personálu,který nás dovedl až k této diskuzi,což je neomluvné a nepřístupné,proto tedy přislibujeme,že se nic podobného z naší strany nebude už nikdy opakovat,zároveň i děkujeme za aktivní objektivnost adminovi,který nám vyšel v minulosti taky vstříc s poukázáním na vytvoření fiktivního nicku luxury1 se záměrem poškození !!! A pokud by byla jeho objektivnost natolik fér,bylo by na místě prověřit zpětně nicky od Mentalista78,Petr Šoustal,ACX a Mia,což necháme už na něm,ale věříme,jak už tu bylo zmiňováno,že pokud se osoba tomuto věnuje naplno,problém mít s anonymitou opravdu nebude a ostatní si zvládnou povšimnout i mimo prověření,ale my se k tomuto tématu distancujeme a k jiným také !!!

Děkujeme za pochopení a S pozdravem
Luxury

Příspěvekod Petr Šoustal » stř 18. čer 2014, 11:29

....to jakože já jsem Mia :lol: , no tak ať to ADMIN prověří.
Myslím, že v nejbližší době navštívím tvůj podnik a hodím ti tu objektivní recenzičku na ten tvůj hvězdný personál.
No co život člověka se skládá z pozitivních i negativních zážitků, kdyby neměl žádné negativní, nevážil by si těch pozitivních a v podstatě by ani nevěděl jak moc pozitivní jsou.
Petr Šoustal

Příspěvekod Petr Šoustal » stř 18. čer 2014, 11:48

....no jo, ale kterou si mám vybrat?
Většina fotek upravených ve fotošopu, :arrow: to je tak abych dal otočku už ve dveřích.
Hele tak my nějakou vyber šéfe, nějakou pracovitou, tvou nejlepší. Jak budu od ní odcházet, tak ji do ouška pošeptám s kým měla tu čest. 8)
Diky
Petr Šoustal

Příspěvekod acx » stř 18. čer 2014, 12:10

Luxury píše:Zdravíme Vás,
.............
!!! A pokud by byla jeho objektivnost natolik fér,bylo by na místě prověřit zpětně nicky od Mentalista78,Petr Šoustal,ACX a Mia,což necháme už na něm,ale věříme,jak už tu bylo zmiňováno,že pokud se osoba tomuto věnuje naplno,problém mít s anonymitou opravdu nebude a ostatní si zvládnou povšimnout i mimo prověření,ale my se k tomuto tématu distancujeme a k jiným také !!!
..............

Souhlasím s prověřením :mrgreen:
Na rozdíl od vás a vašeho personálu nepoužívám podlé recenze typu změna pohlaví ... . Mimochodem, pokud jste to sami nezjistili/y, tak máte řadu slečen co odešla od Mii a asi ne v nejlepším, což je veřejné tajemství. :mrgreen:

Mám důvod pochybovat o vašem IQ, protože mám SZ od ex Soni, nyní vaší zaměstnankyně, kdy ještě nebyla vaše. :mrgreen: Klidně ho zveřejním, abych dokázal, že vaše paranoja nebo lépe řečeno mentální indispozice, která vyvolává vaše zdání, že všichni jsou Mia :roll: , je vyvoláno jen vaší nezřízenou nenávistí. Jinak by se každý jen trošku soudný člověk nejdříve zeptal svých svěřenkyň, zda nemají nebo neměly s někým kontakt :idea: , aby ze sebe neudělal na veřejnosti totálního .... . :lol:
Začněte laskavě od sebe ... .
acx

Příspěvekod mentalista78 » stř 18. čer 2014, 16:03

Vsichni jsme GoGo
mentalista78

Příspěvekod Petr Šoustal » stř 18. čer 2014, 17:43

Petr Šoustal píše:....no jo, ale kterou si mám vybrat?
Většina fotek upravených ve fotošopu, :arrow: to je tak abych dal otočku už ve dveřích.
Hele tak my nějakou vyber šéfe, nějakou pracovitou, tvou nejlepší. Jak budu od ní odcházet, tak ji do ouška pošeptám s kým měla tu čest. 8)
Diky

...ale no tááááák Luxury šéfe, čekám tady celý den na ten tvůj šťastný tip. :D Máš jich tam v nabídce 8 to opravdu nestojí žádná za návštěvu? Nerad bych spadnul do nějakého průměru a ty se pak vymlouval, že jsem si vybral nějaký slabý kus. Vidím, že jste okopírovaly i přesilovky, tak jestli se bojí mohu vzít klidně i dvě. :twisted: Tak my napiš tu TOP vyvolenou alespoň prostřednictvím SZ. Diky
Petr Šoustal

Příspěvekod tigerone » pon 1. zář 2014, 10:38

Petr Šoustal píše:
Petr Šoustal píše:....no jo, ale kterou si mám vybrat?
Diky

...ale no tááááák Luxury šéfe, čekám tady celý den na ten tvůj šťastný tip. :D Máš jich tam v nabídce 8 to opravdu nestojí žádná za návštěvu? Nerad bych spadnul do nějakého průměru a ty se pak vymlouval, že jsem si vybral nějaký slabý kus. Vidím, že jste okopírovaly i přesilovky, tak jestli se bojí mohu vzít klidně i dvě. :twisted: Tak my napiš tu TOP vyvolenou alespoň prostřednictvím SZ. Diky

taky by mě zajímala nějaká TOP 8) Mám pár předvybraných, ale nevím, kterou zkusit... předpokládám, že výběr na místě asi možný není, tak by mi bodlo doporučení (od kohokoliv, a to klidně i negativní).
tigerone

Příspěvekod qpwoei » sob 5. zář 2015, 15:26

Neutekl jsem a to byla chyba. Vyhozeny penize. Pul hodina, 800.
Pekny kozy a docela fajn pristup.
Nepekny vlasy, oblicej, vetsi bricho, vek odhadem pres 35. Nic moc rozhovor. Chytrosti taky moc nepobrala.
Po prvnim sukani docela rychna, tak jsem se dal na uprk.
Vsechny cesty vedou do klina.
qpwoei

Příspěvekod jarjaroslav » sob 5. zář 2015, 15:42

qpwoei píše:Neutekl jsem a to byla chyba. Vyhozeny penize. Pul hodina, 800.
Pekny kozy a docela fajn pristup.
Nepekny vlasy, oblicej, vetsi bricho, vek odhadem pres 35. Nic moc rozhovor. Chytrosti taky moc nepobrala.
Po prvnim sukani docela rychna, tak jsem se dal na uprk.

Všechno mladší a štíhlejší si v Luxury vzalo dovolenou. Denisa tak aspoň má volnou koupelnu, kterou by mohla i využít (na což podle výše uvedeného asi ale ještě nepřišla) :lol: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

PředchozíDalší

Zpět na Dotazy na dívky