Ano, je možné říct: "tak hele pane, vy raději jděte pryč"...ale riskovala bych, že se naštve a s tím se nechci potýkat,, jelikož u mě nejde o sex, tak jsem schopna odvést dobrou práci i když je někdo opakem mých ideálů

ale představa, že bych s ním měla souložit mě děsí

takže méně profesionální dívky chápu...jsme jen lidi...já jsem schopná velkého sebezapření a jsem dost obrněná...prostě část sebe "vypnu" a nevnímám negativa ...ale také jen do jisté míry, dívky poskytující sex jsou asi ještě více "rozbité" než já

ale ano, u mě jsou klienti umytí, požaduji před masáží sprchu...ale to bych si je asi musela umýt sama

takhle několik dnů neumyté vlasy, nevyčištěné zuby...pak někdo má prostě silnější pach, hodně se potí a ještě i pot jinak zapáchá ...nemoc, hormonální hladina, životospráva i věk na to má vliv, preejakulát i ejakulát taky nebývá zrovna voňavá záležitost...chápu, že i já nemusím někomu přirozeně vonět. Mám i klienty, kteří přijdou čistí, ještě se vysprchují, je cítit osvěžený dech, vlasy umyté a někteří jsou i čerstvě upraveni na intimních místech

to jásám

Jsem prostě v tomhle cíťa...je mi jedno, jestli přijde starý, mladý, velký, malý, ale na pachy jsem háklivější

Ale i když se hodně snažím, tak pochopitelně i tak je rozdíl, jestli je někdo mladý a dobře rostlý...to se lépe tulí než někdo více obézní...to je masáž tělo na tělo těžce proveditelná, ale přizpůsobím jak je to jen možné, hodně mi záleží na výsledku...jinak bych ani necheckovala své recenze.
Zatím se mi vyhnuli muži agresivní, umím poměrně dobře jednat s lidmi, také to může mít vliv. Nemám ráda loudily...to jsou muži, kteří se mě snaží přemluvit k něčemu, co nechci...orální sex, obzvláště bez kondomu nebo přímo sex a nestačí jim říci jednou ne....přemlouvají třeba půl hodiny...to jsem naštvaná a znechucená a horko těžko se ho snažím nevyhodit...jenom už ho nikdy nevezmu

Pak občas někdo obtěžuje přes telefon, to se dá taky ještě zvládat. Kolegyně poznaly i horší, já naštěstí zatím ne

některé dementy možná eliminuji už při telefonátu