|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
duba píše:...snad vím ze s zenatyma mi nic nehrozí...
duba píše:Veneralogie asi lze a krev taky krom testů neřekla bych a snad vím ze s zenatyma mi nic nehrozí a nic nemám a teda lzu v čem v tom ze mi někdo dělá blbej dojem v tom ze uveřejní foto a číslo znám jednu holcinu co se takto dostala do průšvihu skrz ty vaše recenze a přišla o práci stačí napsat meil si vém tebe třeba na mim místě hmm co by jsi dělal vzi se do dívky ne tím čím curas a taky podle toho se pak nediv když ti holka nedá tam hraje větší role jak se chová ne jak ji pomluvite snad toť celý vzi se do holky a pak mluv děkuji a neosocuj mě ze lzu díkec.
acx píše: ... A neboj, já se dokážu vžit ... . Ale každá mince má dvě strany a taky by jsi nemusela vidět jen a jen sebe ... .
Na obou stranách jsou hajzlíci, také znám slečny, co zkusily vydírat, že to řeknou v práci ... .
Neposílej fotky (aspoň ne s obličejem), uveď pravdivé informace jako věk, výška, váha, ... . A potom bude záležet na tom, jaké budeš mít štěstí. Ale jestli pošle fotku zájemce nebo ne, to štěstíčko nezajistí ... .
cortex.bm píše:Fotku po nornících bys chtít neměla, já bych Ti ji určitě neposlal. Přece tady nejde o rande, ale o sex za úplatu , kdy peníze dostaneš Ty.
Fuckingshit píše:
má jen něco přes 150cm, 50kg.... docela chápu, že se třeba nechce setkat s nějakým stokilovým prasetem, nebo někým pofidérním. ..
Fuckingshit píše:cortex.bm píše:Fotku po nornících bys chtít neměla, já bych Ti ji určitě neposlal. Přece tady nejde o rande, ale o sex za úplatu , kdy peníze dostaneš Ty.
Na druhou stranu je to holka amatérka, která má jen něco přes 150cm, 50kg.... docela chápu, že se třeba nechce setkat s nějakým stokilovým prasetem, nebo někým pofidérním. Není to dívka na privátě, kde jí přijdou kolegyně na pomoc, uvědom si, že si jí berou jedinci do auta...
Fuckingshit píše: docela chápu, že se třeba nechce setkat s nějakým stokilovým prasetem
cortex.bm píše:Fuckingshit píše:
má jen něco přes 150cm, 50kg.... docela chápu, že se třeba nechce setkat s nějakým stokilovým prasetem, nebo někým pofidérním. ..
Myslíš, že to pozná z fotky ? jestli je někdo pofidérní nebo prase ?![]()
![]()
Na druhé straně někdo může vypadat na fotce slušně a bude to chováním prasák.
Nehledě na to, že může poslat nějakou staženou fotku z netu.
Kdepak , fotka to neřeší. Spíše ji nikdo nenutí, aby šla do auta s někým, co live vypadá divně.
sumiiik píše:Fuckingshit píše: docela chápu, že se třeba nechce setkat s nějakým stokilovým prasetem
A jsem namydlenej...![]()
Fuckingshit píše:U amatérek je fakt docela běžný, že chtějí foto a nechtějí to dělat s kde kým.
Uživatelé procházející toto fórum: Adam90, maturin, Picek a 14 návštevníků