Hledat  

sexana009

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: sexana009

Příspěvekod duba » ned 28. čer 2015, 22:04

Veneralogie asi lze a krev taky krom testů neřekla bych a snad vím ze s zenatyma mi nic nehrozí a nic nemám a teda lzu v čem v tom ze mi někdo dělá blbej dojem v tom ze uveřejní foto a číslo znám jednu holcinu co se takto dostala do průšvihu skrz ty vaše recenze a přišla o práci stačí napsat meil si vém tebe třeba na mim místě hmm co by jsi dělal vzi se do dívky ne tím čím curas a taky podle toho se pak nediv když ti holka nedá tam hraje větší role jak se chová ne jak ji pomluvite snad toť celý vzi se do holky a pak mluv děkuji a neosocuj mě ze lzu díkec.
duba

Příspěvekod jarjaroslav » ned 28. čer 2015, 22:15

duba píše:...snad vím ze s zenatyma mi nic nehrozí...

:lol:
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod duba » ned 28. čer 2015, 22:27

Čemu se smejes sex s kondomem přes sprcku něco chytnu precti si o styku a pak se smej milují takový paka smějí se pravdě já nejsu špína špínu máš na cejlu co de bez a na takovou máš chuť řekla bych ze ne
duba

Příspěvekod acx » ned 28. čer 2015, 23:18

duba píše:Veneralogie asi lze a krev taky krom testů neřekla bych a snad vím ze s zenatyma mi nic nehrozí a nic nemám a teda lzu v čem v tom ze mi někdo dělá blbej dojem v tom ze uveřejní foto a číslo znám jednu holcinu co se takto dostala do průšvihu skrz ty vaše recenze a přišla o práci stačí napsat meil si vém tebe třeba na mim místě hmm co by jsi dělal vzi se do dívky ne tím čím curas a taky podle toho se pak nediv když ti holka nedá tam hraje větší role jak se chová ne jak ji pomluvite snad toť celý vzi se do holky a pak mluv děkuji a neosocuj mě ze lzu díkec.

pokud daruješ krev a zaškrtneš promiskuitu ( a je jedno zda chráněnou či jakou), tak krev nechtějí, snad jen na pokusy ... . zaškrtla jsi to? Ví krevní banka, že měníš chlapy jak ponožky? V tomto jim asi lžeš ... .
Jinak jsi velká naivka, když si myslíš, že zenatí chlapi jsou svatoušci, :lol: Chodí za úplatu, když jsou náhodou sami bez manželky, ojedou rizikově co stihnou, právě proto, že pořád suší ... a když můžou, jsou jak puštění ze řetězu. :lol:
A manželky jak by smet ..., kolik si jich přivezlo dárek z dovolené u moře a odskákal to potom taky jejich manžílek.
A kondom pouze snižuje riziko, nevylučuje, máě to publikováno všude. :idea:

A neboj, já se dokážu vžit ... . Ale každá mince má dvě strany a taky by jsi nemusela vidět jen a jen sebe ... .
Na obou stranách jsou hajzlíci, také znám slečny, co zkusily vydírat, že to řeknou v práci ... .
Neposílej fotky (aspoň ne s obličejem), uveď pravdivé informace jako věk, výška, váha, ... . A potom bude záležet na tom, jaké budeš mít štěstí. Ale jestli pošle fotku zájemce nebo ne, to štěstíčko nezajistí ... .
acx

Příspěvekod cortex.bm » pon 29. čer 2015, 0:00

acx píše: ... A neboj, já se dokážu vžit ... . Ale každá mince má dvě strany a taky by jsi nemusela vidět jen a jen sebe ... .
Na obou stranách jsou hajzlíci, také znám slečny, co zkusily vydírat, že to řeknou v práci ... .
Neposílej fotky (aspoň ne s obličejem), uveď pravdivé informace jako věk, výška, váha, ... . A potom bude záležet na tom, jaké budeš mít štěstí. Ale jestli pošle fotku zájemce nebo ne, to štěstíčko nezajistí ... .

Podle mého názoru bys měla, pokud inzeruješ poslat svoji fotku (třeba s retuší obličeje) ale kde bude vidět tvá postava, pravdivě uvést výšku, váhu, věk.
Když chceš něco nabídnout - tedy sebe, tak asi ti, co nakupují by měli vědět, co nakupují.
Fotku po nornících bys chtít neměla, já bych Ti ji určitě neposlal. Přece tady nejde o rande, ale o sex za úplatu , kdy peníze dostaneš Ty.
Chápu, že se asi najdou občas hajzlíci, ale u slečen je stejné, možná horší. Šidí, posílaj fake fotky, nedodržují úmluvy a taky, jak psal acx, umí některé vydírat.
Ale pokud chceš se nabízet na férovku, tak musíš o sobě nějaké údaje a fotky pustit. Jinak to nejde.
cortex.bm

Příspěvekod Fuckingshit » pon 29. čer 2015, 0:15

cortex.bm píše:Fotku po nornících bys chtít neměla, já bych Ti ji určitě neposlal. Přece tady nejde o rande, ale o sex za úplatu , kdy peníze dostaneš Ty.

Na druhou stranu je to holka amatérka, která má jen něco přes 150cm, 50kg.... docela chápu, že se třeba nechce setkat s nějakým stokilovým prasetem, nebo někým pofidérním. Není to dívka na privátě, kde jí přijdou kolegyně na pomoc, uvědom si, že si jí berou jedinci do auta...
Fuckingshit

Příspěvekod cortex.bm » pon 29. čer 2015, 6:10

Fuckingshit píše:
má jen něco přes 150cm, 50kg.... docela chápu, že se třeba nechce setkat s nějakým stokilovým prasetem, nebo někým pofidérním. ..

Myslíš, že to pozná z fotky ? jestli je někdo pofidérní nebo prase ? :shock: :shock:
Na druhé straně někdo může vypadat na fotce slušně a bude to chováním prasák.
Nehledě na to, že může poslat nějakou staženou fotku z netu.
Kdepak , fotka to neřeší. Spíše ji nikdo nenutí, aby šla do auta s někým, co live vypadá divně.
cortex.bm

Příspěvekod acx » pon 29. čer 2015, 11:40

Fuckingshit píše:
cortex.bm píše:Fotku po nornících bys chtít neměla, já bych Ti ji určitě neposlal. Přece tady nejde o rande, ale o sex za úplatu , kdy peníze dostaneš Ty.

Na druhou stranu je to holka amatérka, která má jen něco přes 150cm, 50kg.... docela chápu, že se třeba nechce setkat s nějakým stokilovým prasetem, nebo někým pofidérním. Není to dívka na privátě, kde jí přijdou kolegyně na pomoc, uvědom si, že si jí berou jedinci do auta...

Jen bych doplnil, že namyšlení arogantní kreténi jsou ještě horší, ti jsou skutečně schopní všeho . :lol: :lol: :lol:
acx

Příspěvekod sumiiik » pon 29. čer 2015, 19:09

Fuckingshit píše: docela chápu, že se třeba nechce setkat s nějakým stokilovým prasetem

A jsem namydlenej... :cry: :cry:
sumiiik

Příspěvekod frodo1414 » pon 29. čer 2015, 21:43

Docela by mě zajímalo kdo z vas mi dnes psal sms a chtěl se se mnou domluvit :D dokonce mi pak i volal :D říkám vám já nejsem zenskaaaa :D docela mě to pobavilo.
frodo1414

Příspěvekod frodo1414 » pon 29. čer 2015, 21:46

A jsem namydlenej... :cry: :cry:[/quote]

To si nemyslím,no stres jen to zkus :) taky nejsem žádný frajirek s 60kg
frodo1414

Příspěvekod Fuckingshit » úte 30. čer 2015, 0:57

cortex.bm píše:
Fuckingshit píše:
má jen něco přes 150cm, 50kg.... docela chápu, že se třeba nechce setkat s nějakým stokilovým prasetem, nebo někým pofidérním. ..

Myslíš, že to pozná z fotky ? jestli je někdo pofidérní nebo prase ? :shock: :shock:
Na druhé straně někdo může vypadat na fotce slušně a bude to chováním prasák.
Nehledě na to, že může poslat nějakou staženou fotku z netu.
Kdepak , fotka to neřeší. Spíše ji nikdo nenutí, aby šla do auta s někým, co live vypadá divně.

Asi tak jako poznáš ty, jestli s nějakou půjdeš nebo ne... i holky mají svoje preference. Ale nebude to tak zlý, prostě chtějí vidět, jestli není moc starej, nebo nějakej "zvoník u matky boží". U amatérek je fakt docela běžný, že chtějí foto a nechtějí to dělat s kde kým.
Toť pravda, viz. kravaťák v topicu Zloděj a zmrd, člověk by neřekl od pohledu, že bude mít hluboko do kapsy a holku ojebal na penězích :o
Fotku staženou z netu poslat může, ale na šukačku pravděpodobně nedojde, až se zjistí na místě, že přišel úplně někdo jiný (a patrně horší) :?
Neřeší všechno, ale určitej filtr to je... Je to samozřejmě jen vzhled, charakter - to nejdůležitější, se pozná až osobně. Já fotku také neposílám hned a trochu si to napřed proklepnu. Tak nějak se člověk musí spoléhat na svůj instinkt a zkušenosti... Ideál je, když pošle první ona a působí důvěryhodně, pak nemám problém.
Fuckingshit

Příspěvekod Fuckingshit » úte 30. čer 2015, 1:03

sumiiik píše:
Fuckingshit píše: docela chápu, že se třeba nechce setkat s nějakým stokilovým prasetem

A jsem namydlenej... :cry: :cry:

čéče sory, tam mělo být "stopadesátikilovým", po dopsání mě napadlo, že se to možná někoho dotkne :oops: je fakt, že sto kilo může mít i kulturista ve svalech
Fuckingshit

Příspěvekod vulcan » úte 30. čer 2015, 8:35

Ale prase klidně může mít i 70 - 80kg :D
(jak skutečné, tak v přeneseném významu)
:?:
vulcan

Příspěvekod jarjaroslav » úte 30. čer 2015, 10:37

Fuckingshit píše:U amatérek je fakt docela běžný, že chtějí foto a nechtějí to dělat s kde kým.

Amatérka, neamatérka, kdo nakonec stejně platí :roll: ?

A že by dívka poznala nebezpečná individua podle fota? Podle určitých rysů obličeje se o to dříve pokoušeli v USA a neúspěšně.
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

PředchozíDalší

Zpět na Dotazy na dívky