Hledat  

Beáta 702 601 253

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Beáta 702 601 253

Příspěvekod petrnavrátil » stř 9. bře 2016, 21:37

I když jsi mi nesympatický, máš pravdu a výjimečně s tebou souhlasím, konečně jsi se probudil, já měl strach, že jsi yukonek, kauzu znám, držím ti palce
petrnavrátil

Příspěvekod petrnavrátil » čtv 10. bře 2016, 7:45

Pro acx, mě je jedno, co si myslíš a s kým mě spojuješ, mia má pravdu, patříš mezi solidní kluky, já tady žasnu co se děje, nikdy jsem se do nikoho nenavážel, ale fekál ykon by tu neměl být, aby se zase něco podobnýho neopakovalo, já si chci jen něco užít a ostatní mi je u pr..., mia má rozum a tak půjdu za ní a je mi jedno, co o ní ostatní tady píšou, veškerý plevel by se měl vytrhat a tobě se divím, že se do takových nechutností zapojuješ , nic, mám jiné plány a ty se měj jak chceš zdarec
petrnavrátil

Příspěvekod sumiiik » čtv 10. bře 2016, 21:46

acx píše:admine, mohu poprosit a vyčlenit pro tyto sprosté jedince vlastní téma? Připomíná to Hodonín a okolí v plné síle, anasi a spol. Nenávistně to plive na všechno okolo, dlaždiči by se mohli učit a IQ to má asi těch 21. :lol:

Teď jsi urazil lidi co mají to IQ fakt 21... :lol:
Tohle bude asi do mínusu.
sumiiik

Příspěvekod sumiiik » čtv 10. bře 2016, 21:49

petrnavrátil píše: mia má pravdu, patříš mezi solidní kluky, mia má rozum a tak půjdu za ní

Co jsem slyšel tak Mia žádnýho pasáka nemá,nebo to není pravda?? :shock:
To se mě nějak nezdá. :roll:
sumiiik

Příspěvekod Miaaa » čtv 10. bře 2016, 22:18

Jako...., že by dle někoho kuplířka měla ještě pasáka? :lol:
Sice jsem nějak nepochopila, co ta odpověd na tu větu měla znamenat, ale.....
No..., já už o sobě slyšela tolik věcí, hlavně od těch, co jsem se s něma ne v dobrém rozešla, že už beru různé připomínky o mě s humorem :wink:
Když to tak vezmu, dle některých by mě tu muselo pást tak 80% lidí z fora :wink:
Ale je pravda, že když jsem začínala, tak jsem jednoho pasáka měla a ten mě dělal hodně velké problémy a roznesl hodně nesmyslů, které pak začali pouzivat i....
A co se týče zastání ACX.... Jen jsem napsala, že to není dle někoho myšlená osoba, za tu dobu znám stovky lidí a to samé bych se zastala i někoho jiného, koho znám a vím..., že to on není.
Ale dost zasírání vlákna někoho jiného, je pravda..., že dříve to tu bylo o něčem jiném, nyní jen samé napadání, urážky, mstivé reakce a jde to ....
Mia
Miaaa
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod hardysek » pát 11. bře 2016, 0:13

Mia má v tomhle naprostou pravdu. Informace uváděné pod ,, Dotazy na dívky " jsou poslední dobou na hony vzdálené danému tématu. Je ku podivu, že v jeden den jsou schopni někteří jednotlivci zasr... svými flustrofekálními výpady až 3 tématické okruhy, které spolu nijak nesouvisí.
Na to je snad jediná rada.
Vy normální norníci buďte od té dobroty a nereagujte na tyto vysírače.
hardysek

Příspěvekod petrnavrátil » ned 13. bře 2016, 13:50

hardysku, já nejsem vysírač, plevel a je ho tady za leta hodně by se měl odstranit i s tím, kdo to psal, je tu hodně provokací, neměly by se opakovat staré nechutné kauzy, miii se omlouvám, kec jsem něco co jsem neměl, ale kdo se v tom má vyznat, když hledám šikovnou blondýnku, místo dobrých doporučení kecy a nadávky, jen pár starých a slušných vlků se zachovalo normálně a jim dík
petrnavrátil

Příspěvekod petrnavrátil » pon 14. bře 2016, 22:26

přečetl jsem všechno od miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zaujalo mě to, stejně ji dostanu, zatím nemám štěstí, ale mám ještě několik týdnů života tady jupííííííííí
petrnavrátil

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky