Hledat  

Wellness Royal

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Wellness Royal

Příspěvekod jarjaroslav » sob 12. srp 2017, 18:34

Už v tom mám celkem zmatek :shock: .

Lucia - (dříve) WR = Karin - Privát Mia = Luciac - Hybešova :?:
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod jarjaroslav » čtv 17. srp 2017, 21:47

Více než jednoho vyvrcholení se ve WR za příznivou cenu asi nedočkám. Adrenalinová masáž (1 hodina) = 2.600 Kč, Venušin dotek (2 hodiny) = 3.400 Kč :( ...
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod Nads » ned 20. srp 2017, 14:34

Jak kurwa můžou byt masáže dražší nez sex??

Klidně bych chodil, ale tak 500/h a 2 vyvrcholení, a ne dat skoro 3 litry za jedno vyvrcholení

Kdyz uz se tu nedokážeme dohodnout na cenový puč, tak aspoň na ty masáže přestante chodit.
Nads

Příspěvekod jarjaroslav » úte 19. zář 2017, 23:35

Slevy pro seniory: http://www.seniorpasy.cz/cs/slevy.php?s ... qfqlq67ha5 (str. 11) "Vše" asi nezahrnuje erotické masáže :D .
jarjaroslav

Příspěvekod mrkev » ned 15. říj 2017, 13:31

Nevite nekdo, jak se daji na naprivat.cz odfiltrovat inzeraty nabizejici masaze? Je to takovej "rozmohnutej nesvar", na np je to uz vetsina jen masaze.
mrkev

Příspěvekod Fuckingshit » sob 21. říj 2017, 18:11

mrkev píše:Nevite nekdo, jak se daji na naprivat.cz odfiltrovat inzeraty nabizejici masaze? Je to takovej "rozmohnutej nesvar", na np je to uz vetsina jen masaze.

Nejde to, od jisté doby tam tato možnost není. V tomhle je lepší třeba sex.cz kde to ještě jde...
Jinak ideálně nevolat, nechodit, nechat vyhladovět... Nic lepšího mě nenapadá. Nechápu jak za ty teploušárny může někdo dávat třeba 1500 :|
Fuckingshit

Příspěvekod jarjaroslav » sob 21. říj 2017, 20:11

Fuckingshit píše:Nechápu jak za ty teploušárny může někdo dávat třeba 1500 :|

Pár důvodů: http://www.masher.cz/phpbb/viewtopic.php?f=30&t=13051
jarjaroslav

Příspěvekod jarjaroslav » pát 5. led 2018, 12:04

4.1. - podle "Rozvrhu" - k dispozici 15 slečen :shock: : http://masazetantrabrno.cz/rozvrh/, realita: 3 slečny :evil: , některé z "online" masérek se ve studiu nebudou vyskytovat delší dobu.
jarjaroslav

Příspěvekod jarjaroslav » stř 10. led 2018, 22:58

jarjaroslav

Příspěvekod lance7 » pát 12. led 2018, 12:28

To je přesně pro Tebe - uděláš se jim tam tolikrát, že to budou mít zacákané až po strop --:o :lol:
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod modusvivendi » pon 22. led 2018, 19:48

Dobrý den,

již delší dobu to zde sleduji a rozhodl jsem se nyní napsat svůj první příspěvek. Ve Wellness Royal jsem před časem absolvoval tzv. adrenalinovou masáž u masérky Terezy. Byla to příjemná a intenzivní masáž, dotyčná slečna toho příliš mnoho nenamluví (což mi však vůbec nevadí), ale masáž se mi tedy opravdu líbila, což je podstatné. Vystupování masérky bylo příjemné, na úrovni a profesionální. Měl bych ovšem pár tipů ke zlepšení, které se však týkají chodu celého masážního studia, nikoliv dotyčné masérky. Uvítal bych třeba zrcadla na masážním pokoji. Nějakou dobu před touto masáží jsem navštívil jeden masážní salón v Praze, kde měli vhodně rozestavěná zrcadla na pokoji a pro mě osobně to zážitek z masáže posunulo ještě někam o pořádný kus dál. Jednak tím lze prožívat rozkoš ze samotné masáže a navíc takto můžete v případě zájmu sledovat masáž (a v neposlední řadě krásnou masérku) v zrcadle jako v nějakém dráždivém filmu. Dále bych uvítal trochu více tekoucí sprchu (zřejmě byla již poněkud ucpaná hlavice sprchy, tlak vody ve sprše také nebyl zrovna příliš velký, což je ovšem již výtka spíše na vlastníka nemovitosti), doplněné tekuté mýdlo, dveře do sprchy místo nepříliš vábného mokrého plastového závěsu, ručník, který nemá tolik vypáraných nití.. Jsou to do značné míry drobnosti, ale přece jen pro zážitek z masáže jsou alespoň pro mě nezanedbatelné.. Na druhou stranu prostředí se zdálo být čisté, bylo uklizeno, takže zde v tomto směru nemohu a nechci nic vytýkat... Na závěr bych se rád dotázal, zda dle vašich zkušeností ještě i jiné z inzerovaných masérek v daném masážním salónu provádějí masáž srovnatelné kvality jako masérka Tereza? Rád bych totiž v dohledné době masáž v daném masážním salónu zopakoval a uvítám nějaké reference v tomto směru, kdy - přiznám se - jsem se i při výše popisované návštěvě nechal ovlivnit referencemi zde (zvláště jarjaroslav) a udělal jsem dobře, neboť to plně odpovídalo. Děkuji.
modusvivendi

Příspěvekod jarjaroslav » pon 22. led 2018, 21:28

modusvivendi píše:Na závěr bych se rád dotázal, zda dle vašich zkušeností ještě i jiné z inzerovaných masérek v daném masážním salónu provádějí masáž srovnatelné kvality jako masérka Tereza?

Špatná určitě není Lily: viewtopic.php?f=10&t=5425#p52401 Ale Terezu zatím považuji za TOP masérku.
jarjaroslav

Příspěvekod acx » pon 22. led 2018, 23:00

modusvivendi ,
nic proti recenzi, jen by mě zajímalo jak adrenalinová masáž u tebe vyvolá nadbytek adrenalinu? To tě dá injekci, vytočí tě do nepříčetnosti, .... :wink: Tedy jak se liší normální erotická masáž od té adrenalinové ?
acx

Příspěvekod modusvivendi » úte 23. led 2018, 19:03

acx,

dobrý dotaz, leč poněkud těžko na něj hledám odpověď. Konkrétně v tomto případě adrenalinová masáž podle mě spočívala ve své intenzitě. Nebylo to jen nějaké hlazení, ala masáž celým tělem masérky, střídání teplého a studeného masážního oleje, na část masáže zavázané oči, budování napětí, co přijde dalšího atd. Byť název adrenalinová je v podstatě "obchodně-marketingový" název, zde podle mě není úplně od věci (čekání co přijde, intenzita prožitku, jisté napětí), nicméně by se to možná dalo pojmenovat i jako intenzivní tajemná erotická masáž, ale to asi není až tak cool název... :)
modusvivendi

Příspěvekod modusvivendi » čtv 1. bře 2018, 17:55

Dobrý den,

rád bych se tímto dotázal, zda jste někdo absolvoval masáž (a zároveň jste na tomto fóru ochoten podělit se o své dojmy z ní) u nově inzerované masérky jménem Amira, která je prezentována jako krásná a exotická masérka?

Link: http://masazetantrabrno.cz/a3-portfolio/amira/

Děkuji.
modusvivendi

PředchozíDalší

Zpět na Dotazy na dívky