Hledat  

Bezzabran3536

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Bezzabran3536

Příspěvekod VáclavI » čtv 28. čer 2018, 8:52

Chris Redfield píše:
VáclavI píše:No vidíš, pro někoho dva litry jsou moc, pro jiného normál. Byl jsem u holek, který dělají za litr či méně a moje požadavky absolutně nesplňovaly - od vizáže počínaje, po hygienu konče. Představ si, že jsem holce dal i 5, či 10 za noc - věř mi, že když se k holce chováš dobře, když jí dáš co chce, pak většinou není problém - nehlídá čas, pokecá v poho.

Pokud ti jde ale o to, aby ses jen vyklepal a přesně po 30 minutách, či 60 minutách zaklaply dveře, pak smlouvej a chtěj co nejnižší cenu.

Václave,ty budeš jeden z těch idiotů co kurví trh s kurvama.Gratuluji,získal jsi titul "cenové kurvítko"

Ty vole, já vám kurvím trh. Ó tak to sorry jako, nevěděl jsem, že tady máte nějaký trh s kurvama. Doufám, že nás, tj. cenových kurvítek, bude opravdu hodně :lol:
VáclavI

Příspěvekod mliekar » čtv 28. čer 2018, 10:14

no spíš je vás hodně málo, ale jedno hovno v míse vždycky stačí, aby posralo celej punč (áno, mám rád southpark)
mliekar

Příspěvekod acx » čtv 28. čer 2018, 11:22

VáclavI píše:
Chris Redfield píše:
VáclavI píše:No vidíš, pro někoho dva litry jsou moc, pro jiného normál. Byl jsem u holek, který dělají za litr či méně a moje požadavky absolutně nesplňovaly - od vizáže počínaje, po hygienu konče. Představ si, že jsem holce dal i 5, či 10 za noc - věř mi, že když se k holce chováš dobře, když jí dáš co chce, pak většinou není problém - nehlídá čas, pokecá v poho.

Pokud ti jde ale o to, aby ses jen vyklepal a přesně po 30 minutách, či 60 minutách zaklaply dveře, pak smlouvej a chtěj co nejnižší cenu.

Václave,ty budeš jeden z těch idiotů co kurví trh s kurvama.Gratuluji,získal jsi titul "cenové kurvítko"

Ty vole, já vám kurvím trh. Ó tak to sorry jako, nevěděl jsem, že tady máte nějaký trh s kurvama. Doufám, že nás, tj. cenových kurvítek, bude opravdu hodně :lol:

Jsi celkem schýza, na jedné straně levné jsou póvl, třeba tato viewtopic.php?f=2&t=4755&p=44837#p44837 :) , a čím dáš víc, tím luxusnější jsou. :lol:
V Brně je to bída, ale právě proto, že některá je podle tebe jednooká mezi slepými, neznamená luxus, i když se ty s 2000.- tak cítíš. :oo:
PS: podle tvých recenzí nevěřím, že jsi nějaké dal 10000,- , honíš si jen triko. :mrgreen:
acx

Příspěvekod mliekar » pát 29. čer 2018, 0:46

no dívej acxko, já bych to shrnul tak, že borec je tu 10 let a má 11 příspěvků, recenzi pořádně nenapsal žádnou, a třetinu příspěvků jsou v tomhle vláknu, druhá třetina je hejt.. pro mě není relevantní vzorek norníka
mliekar

Příspěvekod mrkev » ned 1. črc 2018, 9:35

mliekar, a kam na ty erasmacky chodis? Na amateri? Jinam?

mliekar píše:...každé 4 měsíce se objeví v brně nové studentky erasmu a věř mi, že jich nemálo vydělává i takto.. a ani ty topový 19 šťávy z celýho světa si netroufnou říct si dva tisíce
mrkev

Příspěvekod mliekar » ned 1. črc 2018, 10:48

2faces a karibik, to je jistota
mliekar

Příspěvekod PeterR3 » pát 6. črc 2018, 14:06

Kurva, nechapu, pros ce tady navazite do Vaclava, ze da 2k. V Brne to stoji za hovno a pokud je pekna baba, proc by si ty 2k nevzala? Nejak se musi prece rozlisit dobre od spatnych? Pokud je to nekomu burt do ceho jde, at chodi za 700. Ja si rad priplatim za fakt peknou, ale v Brne neni ani kde. Jestlize si baba napise za 10k a obcas k ni nekdo prijde, proc by mela chodit za litr? Ferari take stoji vic nez oktavka a vsem je jasne proc a nikdo to nekomentuje.
PeterR3

Příspěvekod acx » pát 6. črc 2018, 16:05

PeterR3 píše:Kurva, nechapu, pros ce tady navazite do Vaclava, ze da 2k. V Brne to stoji za hovno a pokud je pekna baba, proc by si ty 2k nevzala? Nejak se musi prece rozlisit dobre od spatnych? Pokud je to nekomu burt do ceho jde, at chodi za 700. Ja si rad priplatim za fakt peknou, ale v Brne neni ani kde. Jestlize si baba napise za 10k a obcas k ni nekdo prijde, proc by mela chodit za litr? Ferari take stoji vic nez oktavka a vsem je jasne proc a nikdo to nekomentuje.

Jen nikdo nevydává oktávku za ferari jen proto, že u nás bude jen trabant. :mrgreen:
acx

Příspěvekod jarjaroslav » pát 6. črc 2018, 18:16

PeterR3 píše:Nejak se musi prece rozlisit dobre od spatnych? Pokud je to nekomu burt do ceho jde, at chodi za 700. Ja si rad priplatim za fakt peknou, ale v Brne neni ani kde. Jestlize si baba napise za 10k a obcas k ni nekdo prijde, proc by mela chodit za litr? Ferari take stoji vic nez oktavka a vsem je jasne proc a nikdo to nekomentuje.

Škoda, že jsem na to nepřišel dříve. Stačí vybírat podle ceny, čím vyšší cena, tím lepší kvalita :lol: .

Jak si ale vysvětlit, že jsem se třeba za 800/1 200 Kč mnohdy dočkal kvalitnějších služeb než za 1 000/1 500 Kč? Nebo že po zvýšení cen nedošlo ke zvýšení kvality, ale dokonce k jejímu výraznému poklesu?
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod Broucek500 » sob 7. črc 2018, 16:59

PeterR3 píše:Kurva, nechapu, pros ce tady navazite do Vaclava, ze da 2k. V Brne to stoji za hovno a pokud je pekna baba, proc by si ty 2k nevzala? Nejak se musi prece rozlisit dobre od spatnych? Pokud je to nekomu burt do ceho jde, at chodi za 700. Ja si rad priplatim za fakt peknou, ale v Brne neni ani kde. Jestlize si baba napise za 10k a obcas k ni nekdo prijde, proc by mela chodit za litr? Ferari take stoji vic nez oktavka a vsem je jasne proc a nikdo to nekomentuje.

Ono z vetsi cenou vetsinou ruku v ruce jdou ojeby,a ruzne skouseni zda to ci ono projde..vyssi cena zpravidla nerzaruci kvalitu sluzeb,ani to ze se zlepsi situace an trhu. Jen spise ze za vice dosatnete mene,takze pokud chete tohle podporovat Vasse volba ale bude jeste hur,pak si nestezujte panove..
Broucek500

Příspěvekod PeterR3 » pon 9. črc 2018, 16:03

Vyssi cena sice neni zaruka neceho lepsiho, ale co jsem kdy byl, tak to zatim vetsinou bylo. Jestli dam par stovek navic tak me nevytrhne a radeji pujdu 2x mene casteji nez byt 2x vice nasranej.
Pokud holka ma vysokou cenu a ma zakazniky, tak proc byt na nekoho nasranej? Holt kdyz chci levnou holku tak jdu za levnou A pokud nekoho sere, ze nejaka je draha, tak ho to sere asi z toho duvodu, ze by ji chtel a nechce za ni dat ty prachy? Neznamena to teda, ze uz ma lepsi obrazky, reklamu, sluzby a tim padem si muze dat i lepsi cenu? A kdyz na ni nemam, tak nenadavam ostatnim co na ni maji, popr. si nasetri.
PeterR3

Příspěvekod nemesis000 » pon 9. črc 2018, 19:26

Cena většinou nic nezaručí, že bude služba lepší nebo horší. Spíše mám zkušenost, že lepší to bylo častěji, když byla cena dobrá.
ty s těmi cenami vyššími anebo dokonce extrémními, tak to většinou zkouší, jestli jim to někdo dá, občas asi dá, někdo má pocit, že dostane něco navíc, extra, ale tak to nechodí. :idea:
Neberu názor jiným, kdo chce platit hodně, ať platí.
nemesis000

Příspěvekod mliekar » úte 10. črc 2018, 17:13

hele borci vám furt nedochází, že do jejich "podnikání" kromě reklamy na serverech, na kterou si vydělají jedním dnem práce, nevstupuje naprosto žádný vstup, nic nedaní atd .. takže ano dát 2 tisíce za hodinu sebepěknější svlečně mi přijde prostě hodně.. a čím víc takových kurev podpoříte, tím víc se jich bude vyrojovat dále
mliekar

Příspěvekod faust » úte 10. črc 2018, 17:57

Snad jen doplním,že jen hlupák bez urážky někoho :idea: ,přistupuje na extra vysoké ceny,potažmo ukazuje kurvičce já na to mám :D má to velice negativní zpětnou vazbu.
faust

Příspěvekod PeterR3 » stř 11. črc 2018, 17:57

Me by se samozrejme take libilo, kdyby holka sla za kilo. Ale co mam delat? Mam dat 1500 nektere, co se me nelibi nebo 2000 holce co me rajcuje? Min dle fotek? Uznavam, ze sluzby lepsi neprinese, ale to si ho mam porad honit doma? A pokud nikdo ty 2k neda, tak se na to holka vysere a utece jinam, kde ji to nekdo da a tady zustane ten nejhorsi vyber z CR. Rozhodne to asi za kilo delat nebude, ze? Kazdej ma jine naroky a ja se taky nerzociluju, ze nekdo plati nejake prisere treba 300Kc. Ty 2000 ji za tu praci nezavidim, ja bych se skaredou nesel ani za 10k.
PeterR3

PředchozíDalší

Zpět na Dotazy na dívky