od milhauzx » pát 22. čer 2018, 8:34
Existuje. Podarilo se mi s ni domluvit asi pred ctvrt rokem. Tehdy byl sraz pod Julianovskym sidlistem na ulici Krasneho. Domluva pouze na honeni za 200,- nic jinyho ze nedela. Mensi, stihla, docela nehezka v obliceji. Vek bych rekl tak kolem 25, ale muze to byt jinak. No honit neumi, takze jsem ji po 10 minutach rekl, at vytahne kozy, coz udelala. Byly to asi rak trojky, evidentne po decku, ale docela hezky. Rekl jsem ji, ze me asi nevyhoni, at si ho da do huby, jinak ze ji zavezu zpet bez penez. Svolila teda po premlouvani za 300,-. Koureni ji taky nejde, hrozny drevo. Premlouval jsem dal k prstovani, sexu atd, ale ta holka ma panickou hruzu z cehokoliv, co se tyka jeji kundy (ze by ji nemela??). Nepochodil jsem. No tak jsem ji aspon bez varovani natankoval celou davku do tlamy. Nasledne vyplyvla ven, ale neco ji tam urcite muselo uviznout. Suma sumarum, holka mlada, postava docela ok, ksicht hroznej. Celou dobu hodne nejista a vystrasena, hrozny drevo.. Cestou zpet jsem vyloudil telefon, ale cislo bylo porad nedostupny a s ni osobne uz se mi nikdy pres zadnej jeji nick nepodarilo domluvit...