Hledat  

Nejlepší orál v Brně?

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Nejlepší orál v Brně?

Příspěvekod ka.mil » čtv 8. zář 2022, 12:40

pogo1 píše:Za mě určitě Kate. Lepší než Mia. Vlastně lepší než všech dalších cca 40, který jsem v Brně měl.https://www.amateri.com/cs/lide/1456058/Kate45

Hmm, u Kate jsem byl nedávno a zas taková bomba to nebyla. Je taková normální ženská, což je lepší než nějaká pipina na kterou nesmíš pomalu šáhnout. Ale...Vytáhne plno hraček, kterejma se snaží oblažovat,ale to mě moc nenadchlo. Samotnej kouř, tak to bylo takový to pumpování. Vrhne se na ptáka a jede. Občas jsem ji musel zbrzdit a naznačit ji, že mám rád když si pohraje s koulema. Já mám rád když si holka pěkně pohraje s ptákema s koulema. Pumpovačka až na závěr do výstřiku. Pozn. Fotky na amatérech jsou už staršího data, teď už Kate narostlo bříško, ale já s tím problém nemám.
Chodil jsem na masáž k amatérce z amatérů, která už bohužel asi skončila. Ta dělala skvělou masáž a na závěr luxusní kouř, že se mě zkroutily palce na nohách. Škoda ji.
Nelly není špatná, na nic si nehraje, jenom přestane mluvit až když ho má v puse. To si potom užívám kouř a ticho.
Myšička238 byla dobrá, dělala rimming a taky dobře kouřila. A asi i nelhala věkem což jsem ocenil, protože jsem vědšl do čeho jdu. Bohužel je nedostupná. Zřejmě odjela do Řecka za dcerou.
Markéta není špatná, je to mazlivej typ což mám rád.
Naďa, nijak mě nenadchla a asi opakovat nebudu.
Viki z Vsoké, paní inzeruje věk kolem 40, skutečnost je cca +15-20 let, samotná akce nic moc, přístup udělej se a vypadni. V tomto připadě zvítězil nadrženej pták nad zdravým rozumem. A taky byla jediná, které jsem se odpoledne dovolal. Chybama se člověk učí.
Už mě nic nenapadá. Mám v plánu zajít k Irence, tak uvidíme.
ka.mil

Re: Nejlepší orál v Brně?

Příspěvekod chaospace » pát 9. zář 2022, 0:37

Podle mě kouří hodně pěkně Suzy od Mii. Taky Andrejka z Diamondu (nyní AFH) v tom bývala dost šikovná, co si pamatuju. Nebo Dominika (ex Mia), ta se při tom ještě moc hezky dívá do očí.
Šukejte jenom ty dobrý a nešukejte ty špatný, protože na tom se nemá šetřit
chaospace

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky