|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
manzes píše:Telefon na tyto účely používala. Komunikoval jsem s ní vždycky přes whatsapp. Ale nedávno ho údajně zrušila a domluva má probíhat přes amatéry. Připadá mně, že poslední dobou chytá trošičku moc profi manýry.
Fuckingshit píše:Tohle není klasická šlápota, která by stála o to, aby jí volalo na telefon 50 chlapů denně. Podle mě dává šanci jenom někomu.
Napsal jsem ji asi 50 zpráv během půl roku, jenom jsem se slušně ptal, jestli se můžeme domluvit. Nereaguje, odpověděla jen asi třikrát za tu dobu.
Slyšel jsem její hlasovky, podle toho jak mluví, ego až do nebes...
Vyrukovala na mě s cenou 4000, po handlování s cifrou mi poslala hlasovku, že nemá za potřebí se se mnou dohadovat a rovnou mě zablokovala.
Přitom jak vidím, tak dala někomu i za 1200. Nemám rád tenhle typ holek, co se tváří, že nejdou pod 4t a potom támhle někde za rohem kouří kokoty za 5,50 a ještě si nechají vystříkat hubu.
Padl jsem za oběť, co už... Asi nás takových bylo i víc, ale jak vidno, už chodí alespoň za 3000 nějak stabilně. Ego pomaličku klesá...
Fuckingshit píše:Tohle není klasická šlápota, která by stála o to, aby jí volalo na telefon 50 chlapů denně. Podle mě dává šanci jenom někomu.
Napsal jsem ji asi 50 zpráv během půl roku, jenom jsem se slušně ptal, jestli se můžeme domluvit. Nereaguje, odpověděla jen asi třikrát za tu dobu.
Vyrukovala na mě s cenou 4000, po handlování s cifrou mi poslala hlasovku, že nemá za potřebí se se mnou dohadovat a rovnou mě zablokovala.
Přitom jak vidím, tak dala někomu i za 1200. Nemám rád tenhle typ holek, co se tváří, že nejdou pod 4t a potom támhle někde za rohem kouří kokoty za 5,50 a ještě si nechají vystříkat hubu.
Padl jsem za oběť, co už... Asi nás takových bylo i víc, ale jak vidno, už chodí alespoň za 3000 nějak stabilně. Ego pomaličku klesá...
kukoko píše:Fuckingshit píše:Tohle není klasická šlápota, která by stála o to, aby jí volalo na telefon 50 chlapů denně. Podle mě dává šanci jenom někomu.
nefňukej .... i holky mají právo si vybírat, já šanci dostal a nelituji ani jediné koruny ... a rád si dám opáčko
madmanbill66 píše:Vážně seš tak zoufalej abys ji psal 50x? Tahle holka si hodně vybírá a pokud ji nějak napoprvé nezaujmeš tak máš prostě smůlu a musíš se s tím smířit. Ego má vysoký, to je fakt, ale narozdíl od spousty holek si to může dovolit, vzhledem k tomu jak vypadá, takže to bych jí neměl za zlý.
MNMN píše:nejake info jako cenik nebo sidlo ?
Fuckingshit píše:madmanbill66 píše:Vážně seš tak zoufalej abys ji psal 50x? Tahle holka si hodně vybírá a pokud ji nějak napoprvé nezaujmeš tak máš prostě smůlu a musíš se s tím smířit. Ego má vysoký, to je fakt, ale narozdíl od spousty holek si to může dovolit, vzhledem k tomu jak vypadá, takže to bych jí neměl za zlý.
50 zpráv během půl roku... Poprvé jsem jí psal někdy loni na vánoce. Když někdo nereaguje, nebo si zprávu jenom přečte a neodpovídá, prostě se jenom připomínám občas, dávám najevo zájem, nevidím na tom nic zoufalého. Mělo to jenom naznačit, že domluva není snadná, pro ty více inteligentní tady... Pokud jí nezajímá obyčejný dotaz na schůzku, měla to dát najevo hned.
Apropo pokud někdo musí nejprve zaujmout, aby následně mohl zaplatit 3-4t za schůzku, no nevím jak ho nazvat
Uživatelé procházející toto fórum: peterg a 23 návštevníků