Hledat  

Panička 40+

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Panička 40+

Příspěvekod lance7 » sob 14. čer 2014, 19:49

V SOHO mají nově taky jednu 40 - na uváděný věk nehleďte, má fakt v tomto vláknu požadovaný věk... :wink:

http://www.privatsohobrno.cz/klara-foto.php
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod vojnarr1 » pon 7. črc 2014, 9:09

Tak jsem se minulej týden konečně dostal K Vandě ( nick amat. Vandalka) .
Co se týče poskytovaných služeb, tak jsem odcházel spokojen a uspokojen. Přístup jako by jsme se znali delší dobu. Vanda to má v hlavě srovnaný. Ví co chlap chce a podle toho jedná. Osobně si myslím, že je trošku dominantní, ale to jsme si vysvětlili hned po vstupu do pokoje. Po vysvlečení jsme dali společnou koupel, kde si mě umyla. Já si vybral z jejích služeb masáž s ero. zakončením. A musím teda říci, že ta holka to umí.. obojí.. Ale narovinu.. vykouřit umí každá (tak nějak), ale namasírovat to už jen tak někdo nezvládne a po její masáži jsem se po roce konečně trochu rozhýbal. Ukončení masáže bylo její pusinou.. na požádání si nade mě klekla a končili jsme 69. Vycucla mě dokonale..

Adresa už tady byla zmiňovaná. Jen aby se někdo nelekl, mají v baráku pár pejsků. Pitta, AMST a labradora či co. Ale psi super. Je vidět, že tomu vládnou paničky :lol:
Za mě určitě opakovaní.. Nechodím na priváty píchat, ale relaxovat a užít si..
vojnarr1

Příspěvekod honzakouris » úte 22. črc 2014, 0:09

V kategorii 40+, rresp. pozor 50+ si vybírám pouze ke speciálním úkolům např. Janu nebo Barbaru.
Za Barbarou ( 775466994 ) chodím opakovaně, kvůli jejímu vrcholnému číslu, kterým je leasing PA. Barbara je sice starší ročník, tipoval bych 55 určitě. Spousta z vás jistě odsoudí vysoký věk, nicméně je velmi přítulná, a orálně bezkonkurenční. Zejména s pánským análkem si žádná jiná v Brně neumí tak dobře pohrát, snad jedině jedna majitelka privátu…. Lízání zadku mi v Brně poskytlo několik děvčat, ale takhle super nikdo, v kombinaci s cucáním koulí a kouřením je to skvělá jízda… A cena je příznivá, do 700 se vždy vejdu….
honzakouris

Příspěvekod bruener » čtv 14. srp 2014, 17:08

K Barbaře (tel. 775466994) - potvrdil bych to co napsal výše honza. Co se týká perverze, konkrétně lízání PA, tak je Barbara asi bezkonkurenční. Šel jsem za ní původně proto, že se mi na fotkách jevila, že má velký kulatý zadek, což je moje oblíbená kategorie. No v reálu už mi to tak nepřišlo, takže po vyhodnocení situace jsem si řekl pouze o půlhodinový orál. O lízání PA nebyla řeč, ale sama k tomu sklouzla, z toho soudím, že to má fakt ráda. Za mě můžu říct, že na klasiku bych to s ní neviděl, ale lízání PA zvládá skvěle, kdo to nezkoušel a chce experimentovat, můžu doporučit právě kvůli tomuto xtras.
bruener

Příspěvekod bruener » čtv 14. srp 2014, 17:41

Další trochou do mlýna bych přispěl recenzí paničky, kterou jsem zkusil a tou je Vanesa, tel. 774 186 007. Sídlí v Brně na Záhřebské v Žabinách, panelákový byt asi 2+1 se sprchovým koutem, je tam i další ťapina, nějaká slovenka (osobně preferuju spíš byty, kde jsou holky sólo). Domluva po telefonu v pořádku, bezproblémová. Někoho může zarazit její trochu chraplavý hlas, ale jinak příjemná starší žena, v obličeji trochu strhaná. Řekl bych silnější kuřačka. Uvádí 49, já bych tipoval tak 55, možná i kapku víc, ale to mi nevadilo. Peníze předem, ale nevzala si je, prý nech je ležet na stole a pak uvidíme co a jak, docela fér přístup. Prsa 3 souhlasí, povislé - nerada je ukazuje, bříško přiměřené věku. Sahat na sebe nechá, nelíbá se však (což mi nevadí, nevyžaduju to, buďto to vyplyne anebo ne). Ovšem pánové, její devíza je to, co já v této kategorii hledám a tou je zadek. A tu tedy ona má - krásnou, velkou, kulatou prdel (kulatou píšu záměrně, protože ještě existují sice velké zadky, ale placaté, to ale není ono). Sex s ní řekl bych spíše průměr, na svůj věk dle mého názoru by mohla být dominantnější, ale kvůli té její zadnici jí určitě ještě někdy vyzkouším. Výtku bych možná měl k prostředí privátu, jak už jsem uvedl, je tam ještě další ženská, v té době její kolegyně vedle měla dalšího norníka, to mi trochu vadí, dávám přednost sólo bytům a prostory mi přišly zahulené (kuřákům je to asi jedno), koupelna paneláková (čti velmi malá). Inzerovaná cena 500/1000 Kč souhlasí. Závěr - Fotky na sexprivat.cz sedí, pouze má dnes kratší vlasy. Kdo hledá prdelatky jako já a nevadí mu starší, zkuste ji.
Přílohy
vanes.jpg
vanes.jpg (25.06 KiB) Zobrazeno 66974 krát
bruener

Příspěvekod Zelezny » ned 14. zář 2014, 22:19

Zelezny píše:
honzakouris píše:
jestli hledáš nějakou zkušenou, co ti dovolí leccos a má přátelský přístup, zkuš Vandalku v Černovicích, má tu vlákno, inzeruje skoro všude.. o:-o

Vandu v Černovicích jsem navštívil a byl jsem velmi spokojen. Je pravda, že jsem nechtěl ani věřit, že jí je 46 let. Já hádal o 10 let méně. Postavu má až téměř lolitkovskou a je menší postavy a asi tak dvojky kozy. Přístup a šukačka je dle mého excelentní, jedna z nejlepších, jakou jsem za těch skoro 10 let na privátě zažil. Čas nehlídá. Dělá orál bez, anál nedělá. Mazlení a líbání je v pohodě. Řekl bych, že je dost zkušená. Dá se s ní pobavit. Je to v rodinném domku a je tam s ní ještě jedna zhruba stejného věku. Mají tam tedy i několik čoklů, ale tito jsou vychovaní. Tel. číslo je 773 118 091, je to u Charbulky.

Bohužel k Vandě se celkem člověk těžko dostane, má většinou plno, takže jsem zkusil i její kolegyni Zuzku. Kol 50 let, tmvší vlasy, barokní postavy, přístup a seks méně divoky něž Vanda, ale pořád velmi slušný. Líbání a mazlení je možné. Orál dělá i bez. Anál nedělá. Dá se s ní i pokecat, čas nějak nesleduje. Ceny zhruba stejné, jak Vanda. Telefon byl 721 220 769.
Život je jediná věc ze které nevyvázneme živí!!!
Zelezny

Příspěvekod Zelezny » ned 14. zář 2014, 22:33

bruener píše:Další trochou do mlýna bych přispěl recenzí paničky, kterou jsem zkusil a tou je Vanesa, tel. 774 186 007. Sídlí v Brně na Záhřebské v Žabinách, panelákový byt asi 2+1 se sprchovým koutem, je tam i další ťapina, nějaká slovenka (osobně preferuju spíš byty, kde jsou holky sólo). Domluva po telefonu v pořádku, bezproblémová. Někoho může zarazit její trochu chraplavý hlas, ale jinak příjemná starší žena, v obličeji trochu strhaná. Řekl bych silnější kuřačka. Uvádí 49, já bych tipoval tak 55, možná i kapku víc, ale to mi nevadilo. Peníze předem, ale nevzala si je, prý nech je ležet na stole a pak uvidíme co a jak, docela fér přístup. Prsa 3 souhlasí, povislé - nerada je ukazuje, bříško přiměřené věku. Sahat na sebe nechá, nelíbá se však (což mi nevadí, nevyžaduju to, buďto to vyplyne anebo ne). Ovšem pánové, její devíza je to, co já v této kategorii hledám a tou je zadek. A tu tedy ona má - krásnou, velkou, kulatou prdel (kulatou píšu záměrně, protože ještě existují sice velké zadky, ale placaté, to ale není ono). Sex s ní řekl bych spíše průměr, na svůj věk dle mého názoru by mohla být dominantnější, ale kvůli té její zadnici jí určitě ještě někdy vyzkouším. Výtku bych možná měl k prostředí privátu, jak už jsem uvedl, je tam ještě další ženská, v té době její kolegyně vedle měla dalšího norníka, to mi trochu vadí, dávám přednost sólo bytům a prostory mi přišly zahulené (kuřákům je to asi jedno), koupelna paneláková (čti velmi malá). Inzerovaná cena 500/1000 Kč souhlasí. Závěr - Fotky na sexprivat.cz sedí, pouze má dnes kratší vlasy. Kdo hledá prdelatky jako já a nevadí mu starší, zkuste ji.

Byl jsem u ní naposled asi před 2 roky, ale tehdy byla určitě lepší průměr. Zdá se, že se tedy moc nezměnila. Tuším, že by jí mělo být skutečně kolem 50, poměrně dost, ale kouří, což je na obličeji vidět. Jinak souhlas s recenzí.
Život je jediná věc ze které nevyvázneme živí!!!
Zelezny

Příspěvekod slušňák » ned 15. úno 2015, 14:41

Zelezny píše:Zelezny píše:Naopak jsem nebyl moc spokojen s Katkou 41 (731 080 842) z Purkyňovi. Tělěsně vypadá dobře a atraktivně dle mého, ale přístup nic moc, i když není přístup ani zcela špatný. Mazlení, líbání a nedej bože ji na ni pořádně šáhnout, to ji moc neříká. Je to takové sterilní. Platil jsem 1000 Kč za tři čtvrtě hodiny. Byt a koupelna jsou na dobré úrovni.

Přístup by mi až tak nevadil, ale kdybys ještě napsal, že má břicho větší než sládek z místního pivovaru, tak by to bylo úplné.
Ale jinak to nebylo tak hrozné, je celkem příjemná. Prostředí dost pěkné. Nejvíc mi snad vadilo, že místo nějakého CD pustí rádio a když jdete do finále tak jsou zrovna zprávy :lol:
slušňák

Příspěvekod kflint » sob 2. kvě 2015, 22:24

slušňák píše:
Zelezny píše:Zelezny píše:Naopak jsem nebyl moc spokojen s Katkou 41 (731 080 842) z Purkyňovi. Tělěsně vypadá dobře a atraktivně dle mého, ale přístup nic moc, i když není přístup ani zcela špatný. Mazlení, líbání a nedej bože ji na ni pořádně šáhnout, to ji moc neříká. Je to takové sterilní. Platil jsem 1000 Kč za tři čtvrtě hodiny. Byt a koupelna jsou na dobré úrovni.

Přístup by mi až tak nevadil, ale kdybys ještě napsal, že má břicho větší než sládek z místního pivovaru, tak by to bylo úplné.
Ale jinak to nebylo tak hrozné, je celkem příjemná. Prostředí dost pěkné. Nejvíc mi snad vadilo, že místo nějakého CD pustí rádio a když jdete do finále tak jsou zrovna zprávy :lol:

Eech, tak toto vše můžu potvrdit. Břicho není naštěstí zezadu vidět. Nenechá si sáhnout prý z hygienických důvodů. Je dominantní, jinak je to pro ni nuda, což taky v půlce šukání přímo řekla. Ale doporučila mi kamarádku (Kristina 722588620), se kterou byla naopak divoká jízda, po odchodu jsem čtvrt hodiny odpočíval v autě, měl jsem tak vyklepaný nohy, že jsem nebyl schopný ovládat pedály
kflint

Příspěvekod mazlik » čtv 2. črc 2015, 9:19

Katka 731 080 842
byl jsem a už nikdy nebudu, jak již zde zaznělo jsou to vyhozené prachy
mazlik

Příspěvekod Lacken11 » čtv 28. pro 2017, 10:46

Marta je fajn ale je jí 60+, má ji chlupatou šeivou i podpaždí, jen se jí špatně dovolává.
Lacken11

Příspěvekod bohdan » stř 21. úno 2018, 12:04

taxikar píše:
Zelezny píše:Rád bych uvítal i další typy na příjemné, pohodové a zkušené paničky, nějak se mi jich začíná nedostávat:)

Marta Bystrc Heyrovská ulice 776234198, chlupatá, bricho má i zadek, dělá i anál

Marta má 60+ ne 40+
bohdan

Příspěvekod bleabr » úte 20. bře 2018, 18:32

Lacken11 píše:Marta je fajn ale je jí 60+, má ji chlupatou šeivou i podpaždí, jen se jí špatně dovolává.

Kdy je nejlepší Martě volat? Moc rád bych ji navštívil, ale zatím se nedaří.
bleabr

Příspěvekod faust » úte 20. bře 2018, 20:26

Musíš zkoušet,dřív hlídávala vnoučata,ted už i ty odrostla..
faust

Příspěvekod herman » stř 21. bře 2018, 17:26

Marta už skoro nové nebere jen toho koho zná. Navíc nedělá denně. Pořád je v Bystrci na stejným místě.
herman

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky