Hledat  

Mladá cikánečka

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Mladá cikánečka

Příspěvekod Lofas34 » pát 18. čer 2021, 12:25

Nemá někdo kontakt na nějakou mladší cikánku, nebo dá se stále najít někde v ulicích?
Lofas34

Re: Mladá cikánečka

Příspěvekod email » pát 18. čer 2021, 19:27

Projizdej Plynarenskou. Urcite na nejakou narazis.
email

Příspěvekod medvidek » čtv 5. srp 2021, 9:58

Vážení norníci, na doporučení známého jsem jel na parkoviště Albert Cejl. Sedl jsem na zavazadlový prostor a vyřizoval pracovní hovory. Po chvíli jsem si všiml drobné tmavé postávající dívky. Jakmile jsem dokončil hovor, přistoupila blíž a zeptala se zdali mám čas. I když mám velký vůz, nabídl jsem ji, že mám v blízkosti prostornou garáž s čímž souhlasila. Představila se jako Daniela. V garáži již vše nachystáno na soulož. Odhadl bych ji na 170/48 s mírně vypouklým bříškem. Říkala že jí je 21, což by odpovídalo. Celkový vzhled žádná paráda. Mám povoleno jí doporučit a dát toto tel číslo: 722895420. Celkově jsem si to moc neužil, byla sušší, tak jsem se do ní špatně dostával. Orál a sex stál 1000, ale určitě se dá ukecat na míň. A pozor, nabízí s příplatkem sex bez ochrany. Míru zdar
medvidek

Příspěvekod mirax » ned 8. srp 2021, 8:14

s danielou jsem byl taky je dost sucha a uzka a absolutne neumi kourit
mirax

Příspěvekod honovo » ned 8. srp 2021, 11:02

Ani ja nemuzu Danielu doporucit, zcela nevydarenej handjob. Otravena, mirne sjeta necim, udajne jen travou, protoze podle vlastnich slov "na nicem nejede jako ostatni slapky na ulici". Pri akci vyrizovala dalsiho kolegu telefonicky a byla nervozni, ze ho nestihne. Zabalil jsem to a odvezl ji zpet bez happy endu a minus 500 Kc. Jinak oblicej nic moc, telo jeste jakz-takz, bez jakehokoliv erotickeho naboje.
honovo

Zpět na Dotazy na dívky