Dansony píše:...nemá někdo zkušenost z holkama z Kovářské (Afrodita House). Našel jsem tu nějaké vlákno, ale povětšinou jde o holky, které tam buď skoro nejsou, nebo už tam ani nepracujou. Nejčastěji tam vidívám Vanesu 722 700 045, ale recenze nikde. Zkoušel někdo? Mám vyhlídnutý nějaký holky na vyzkoušení a nechce se mě úplně jít na slepo, jelikož se mi to hodněkrát nevyplatilo.....
Souhlasím, že tam žádné výstavní kousky nejsou, ale zase na druhou stranu, kde v Brně nějaké jsou?
....Jde mě spíš o to, že často čtu, že nějaká slečna byla vyloženě protivná, zákazníka odbyla, měla k němu negativní přístup a ono zase si řekněme na rovinu, že za 1500 na hodinu fakt nepotřebuju, aby byl někdo nafouklej jak balon a otrávenej
chápu, že maj třeba špatnej den, ale i tak
každopádně díky za zprávu a určitě se pokusím to v týdnu prubnout a dám info
Aktuálně tam je Sára a Vanesa, tak uvidím, co padne
Dansony, též - hepy njů jír end meny saxes
Dansony, je třeba se trochu zorientovat, ne vše je na podnose - dívka + recenze, Brno v placeném sexu má svůj vývoj a historii, a též AFH. Recenze nějaké jsou, i ode mne, tady nebo na jiných serverech.
Tamější Dům Afrodity organizuje jistý pasák (dříve byl jinde..) a do inzerce dává jen ty, co k němu aktuálně přijedou, když některé nejsou v inzerci, tak jsou t.č. doma a odpočívají, aby opět mohly nastavit svůj pracovní nástroj.
A nemá jich tolik - proto furt inzeruje : AFH - Nábor..
Aspoň z mého pohledu, občas se tam nějaká obstojná děva dříve mihla, dost často jen krátce a odešla, důvody si můžeme domyslet.
Na některé jsem napsal recenze, namátkou Elisha, Dominika (ex Emma, ex Natálka), Laura, Riana, Viky, etc.
Jak správně psal
aznoh03 , nikdy nemáš nic zaručeného, u žádné dívky. Už jsem to psal před pár dny na Norníku.., nikdy nevstoupíš do stejné dívky, za stejných podmínek. Na někoho může být vlídná, mít dobrou náladu, na jiného třeba protivná, může jí něco trápit, bolet, mít krámy, být přešu..ná. A zase naopak.
Platí to obecně - zkusit, spálit se, získat nadhled. Peněz ztratíš spousta, nejen v placeném sexu.
Teď jde o to je zbytečně nedávat privátům či dívkám, které si to nezaslouží. Nepoučit se.
Z mého pohledu, omlouvám se za trochu vulgární obrat

, jsou tam v AFH v poslední době nešukatelné dívky, z mého pohledu. Nejsem na obézní, protivné či starší, někdo třeba má tuto preferenci.
A tedy skoro zákonitě - toto "zhoršení nabídky" vede ke
zdražení - podle telefonátu na 1200/1700, podle toho, jak ta dívka/mladá velryba povídala, nebyla tam nějaká schopnost se prezentovat, být vlídná, informovat ochotně.
Nejsem sebevrah, ani Greenpeace záchranář, abych tam lezl, resp. vyběhl 5 pater..
Často tady slyším:
"co mám dělat.., nic není.., kde najít...napětí v kalhotách.. nemohl jsem si pomoci, tak jsem tam přesto šel.."
Opravdu musí někdo jít, za předraženými, neochotnými, neforemnými... XY ?
Za dívkami, cestovatelkami, které využívají nynější situaci, kdy se uplatní skoro každá ? A šponují ceny , zhoršují služby ? Za dívkami, které sem organizují šíbři z Ruska, Ukrajiny ? Za nějakými rádoby masérkami, házející termíny tantra, nuru, certifikát etc ?
Proč se akceptují falešné fotky, falešně uváděný nižší věk, inzerce je jak z pomocné školy ? Proč ty holky (některé) mění stále jména ?
Vidím-li takovou situaci, tak raději udělám otočku, telefonickou nebo na místě a raději najdu dívku mimo placený sex, která má docela jiné chování, i finanční nároky. Není to snadné, ale jde to.
Není také jen Brno, někdy je třeba cestovat, hledat jinde.
Anebo si najdu jinou kratochvíli, život snad není jen o tomto
Omlouvám se za trochu delší stať.