Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.
Ahoj, kontaktoval jsem slečnu na amatérech. Dala mi telefon odstraněno moderátorem. Kontaktoval jsem ji. Domluvila se na schůzce na její adrese za 30 min. Po příjezdu před dům, telefon už nezvedala a posléze ho vytípla.
Edit moderátor: Zveřejňování citlivých údajů je porušením pravidel fóra: ...v žádném případě v příspěvcích nezveřejňujte citlivé údaje, jako je např. jméno a příjmení, přesná adresa působiště, adresa bydliště, fotografie atd., pokud nejsou součástí inzerce dívky. To samozřejmě platí přiměřeně i pro dívky poskytující služby vůči jejich klientům, uživatele tohoto fóra vzájemně apod. Porušování tohot pravidla bude mít za následek zablokování účtu dotyčného uživatele...
Domluvili jsme se, přijel jsem, 5 minut mě nechala čekat na chodníku, pak přišla, típla cigaretu a já se s ní rozloučil. Netvrdím, že je špatná, ale já dal otočku, protože jsem prostě čekal víc holčičí typ (na základě fotek na profilu a i poslané civilní).