Hledat  

SexxBrno

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

SexxBrno

Příspěvekod chmelistan » stř 16. úno 2022, 16:26

Koukám něco nového na amatérech. Má někdo zkušenosti?
https://www.amateri.com/cs/lide/2570548/SexxBrno
chmelistan

Re: SexxBrno

Příspěvekod Mulas » pon 21. úno 2022, 16:45

Ahoj, kontaktoval jsem slečnu na amatérech. Dala mi telefon odstraněno moderátorem. Kontaktoval jsem ji. Domluvila se na schůzce na její adrese za 30 min. Po příjezdu před dům, telefon už nezvedala a posléze ho vytípla.

Edit moderátor:
Zveřejňování citlivých údajů je porušením pravidel fóra:
...v žádném případě v příspěvcích nezveřejňujte citlivé údaje, jako je např. jméno a příjmení, přesná adresa působiště, adresa bydliště, fotografie atd., pokud nejsou součástí inzerce dívky. To samozřejmě platí přiměřeně i pro dívky poskytující služby vůči jejich klientům, uživatele tohoto fóra vzájemně apod.
Porušování tohot pravidla bude mít za následek zablokování účtu dotyčného uživatele...
Mulas

Re: SexxBrno

Příspěvekod papajooe » čtv 3. bře 2022, 11:26

Domluvili jsme se, přijel jsem, 5 minut mě nechala čekat na chodníku, pak přišla, típla cigaretu a já se s ní rozloučil.
Netvrdím, že je špatná, ale já dal otočku, protože jsem prostě čekal víc holčičí typ (na základě fotek na profilu a i poslané civilní).
papajooe

Zpět na Dotazy na dívky