|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
TomDoll píše:Tak panové, já nakonec neodolal. Prostě čokoláda je čokoláda. A mohu poskytnout nějaké info.
Cena je katastrofální, 2000 základ a za 500 + je cokoliv, co Vás napadne mimo misionáře. Toto zjistíte už v telefonu, a mě to na poprvé hodně odradilo. Ale pak jsem viděl jedno péčko s krásnou černoškou a říkám, musím do toho jít. Exotika je holt exotika.
Placeno 2500 za orál s. Ano s. Ale odcházel jsem spokojen. Nejprve masáž, mazlení, je hodně milá, přítulná, neustále Vám skládá komplimenty (já to nikde moc neslyším, tak mi to lichotilo), a je nádherná. Pak kouření, v pláštěnce mi to nevadí, někdo se nad tím pozastavoval, aspoň nic nechytnu. Oční kontakt a styl velmi dobrý. Sex koníček, misionář a nakonec zezadu. Postava luxusní. A společná sprcha na závěr.
Byt pěknej, čistej. Lehce voňela, pro ženáče doporučuji si vzít s sebou pánský sprcháč. Stará by mě ten jasmín asi moc něžrala![]()
Takže luxusní, řekl bych, že by si to měl každý vyzkoušet. Ale opáčku ... no jdu si vsadit sportku a nechám to na tom. Vyhraju, du.
TomDoll píše:Platíš za tu barvu![]()
Jak říkám, normálně bych to nedal, toto jsem prostě chtěl mít za sebou. Protože jsem byl za Lejlou a to uznáš, pokud znáš, že se za odškrtnutí považovat nedá. To byl postě děs.
Uživatelé procházející toto fórum: Obelix a 11 návštevníků