Hledat  

Kayla

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Kayla

Příspěvekod Adam1233 » pát 1. dub 2022, 10:44

https://www.sex.cz/162775?Kraj=jihomora ... brno&S=109

Zdar. Někdo zkusenost s kaylou???? Překvapuje mě že některé maserky mají několik recenzí a tahle je v brne relativně dost dlouho a nic jsem nenašel. Popř budu rád když mě někdo odkaze na nějaký její vlákno. Nic jsem nenašel. Kromě dvou mini recenzí. Ale to byla taková recenze-nerecenze dik
Adam1233

Re: Kayla

Příspěvekod mysak.50 » pát 1. dub 2022, 18:36

Ahoj,
byl jsem u ní pár týdnů zpátky. Masáž byla v pohodě, rukama se nebojí přitlačit, až jsem chvílemi měl pocit, že mi musí něco zlomit, ale možná jenom nejsem zvyklý :D . Následné B2B supr včetně zakončení, v tomhle ohledu má co nabídnout :D .
Jinak během masáže celkem ukecaná, i když se mi ta konverzace zdála taková trochu nucená, spíš se hodně ptala, ale sama toho zase tolik neřekla. Měla pravda pár svých historek, které mi ale k masáži moc příjemné nepřišly, pokec to byl trochu zvláštní :D .
Masáže už prý nějakou dobu dělá, ale nyní už moc nepracuje, pomalu se prý chystá končit, takže není až tak snadné ji zastihnout.
SHRNUTÍ:
Kayla určitě stojí za návštěvu, masáž jako taková byla supr, čas myslím +- dodržela. Mě osobně tolik lidsky nesedla, takže za mě opáčko zatím ne, ale v budoucnu nevylučuju.
mysak.50

Příspěvekod MNMN » pát 1. dub 2022, 18:52

jake jsou ceny ?
MNMN

Příspěvekod Adam1233 » sob 2. dub 2022, 0:17

mysak.50 píše:Ahoj,
byl jsem u ní pár týdnů zpátky. Masáž byla v pohodě, rukama se nebojí přitlačit, až jsem chvílemi měl pocit, že mi musí něco zlomit, ale možná jenom nejsem zvyklý :D . Následné B2B supr včetně zakončení, v tomhle ohledu má co nabídnout :D .
Jinak během masáže celkem ukecaná, i když se mi ta konverzace zdála taková trochu nucená, spíš se hodně ptala, ale sama toho zase tolik neřekla. Měla pravda pár svých historek, které mi ale k masáži moc příjemné nepřišly, pokec to byl trochu zvláštní :D .
Masáže už prý nějakou dobu dělá, ale nyní už moc nepracuje, pomalu se prý chystá končit, takže není až tak snadné ji zastihnout.
SHRNUTÍ:
Kayla určitě stojí za návštěvu, masáž jako taková byla supr, čas myslím +- dodržela. Mě osobně tolik lidsky nesedla, takže za mě opáčko zatím ne, ale v budoucnu nevylučuju.

Díky za fajn recenzi. Akorát jsem nepochopil to ze ma co nabídnout .? Domluvil ses na zakončení jinacim způsobem?
Adam1233

Příspěvekod mysak.50 » sob 2. dub 2022, 2:39

Co se týče cen, mají je na webu, podle typu a délky masáže. Tuším, že teď trochu podražili, o pár stovek.
Jinak tím "má co nabídnout" jsem myslel celkově její parádní postavu, nezkoušel jsem se domlouvat na žádném zvláštním způsobu zakončení. :D
mysak.50

Zpět na Dotazy na dívky