Tak jak jsem slíbil, podávám hlášení.
Privát je v Bystrci, poměrně diskrétní vstup. Byt dobře vybavený, čistý, nabídnuto kafe/džus, spěchá dostatečná apod.
K dámě - fotky nejspíš její budou, nebo minimálně se jedná o kvalitní reprezentaci od toho čekat. Dámě bude něco přes 40, s dobrou postavou, žádné vyžle, ale ani tlustá. To že cvičí lze poznat na jejím luxusním zadku, ten jsem si teda užil. Trošku horší jsou pak prsa (menší trojky) , tam už zapracovala gravitace... Nicméně bradavky má luxusní.
Určitě upozornění, dáma je řádně ukecaná, ze "zdravotních problémů" neakceptuje 69, koníčka a náročnější polohy. Jestli je to z důvodu zkrácení samotné akce, nemůžu potvrdit, ale vždy nabídla alternativní polohy, kde jsem byl spokojen.
Po prvním čísle během regenerace nabídla masáž.
Co musím vyzdvihnout, tak dává naprosto luxusní OB a hluboký kouř (za OB příplatek 200CZK).
Cena za hodinu - 1500,- +200 za OB. Pokud jde někdo jen na akci, asi to nebude pro něj. Ale jelikož kromě zasunu vyhledává i odreagování mysli, pokec s dámou mi nevadí.
vlkodlak 36 píše:A opět černovláska a opět stažené fotky z netu.
Takže nechodit na fake fotky,když realita je o dost horší.

Nejednalo se o černovlásku - což je myslím tady zmiňovaná Erika/Romča (ta je tuším někde v Kr. Poli).