Hledat  

CatBBW - amateri

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

CatBBW - amateri

Příspěvekod Dark6 » pát 8. črc 2022, 15:00

https://www.amateri.com/cs/lide/2469132/CatBBW

Byl sem šíleně skeptickej vůči cenovce 1000,- za orál v autě, ještě v Bučovicích, ale náhodou jela slečna do Brna, takže jsme se potkali tady - jediný co mě říkalo zkus to, tak byly komentáře.
Lepší orál jsem fakt dlouho nezažil - naposledy když byla v Brně čerstvě Lola91. A vůbec typově dost podobná ženská - plnější, ale oproti Lole o pár cm nižší a možná silnější, každopádně toho vůbec nelituju a na ten samotnej orál budu vzpomínat dost dlouho. Zeptala se jak to mám rád a začla, perfektně konala a završila slovy klidně do pusy. Takže co se týče akce za mě sice super, ale do Bučovic se kvuli tomu drkotat nebudu.
Dark6

Re: CatBBW - amateri

Příspěvekod valmontbrno » úte 12. črc 2022, 13:49

Zdarec, podobná pozitivní zkušenost. Palec nahoru!
valmontbrno

Re: CatBBW - amateri

Příspěvekod Hujeros17 » pát 12. srp 2022, 20:22

Tak ja vul dneska naletel a timto bych vas chtel varovat. Domluva vcelku v pohode pres chat, cislo dat nechtela, ale v momente kdy jsem napsal, ze jsem na smluvenem miste (COOP v Bucovicich), tak se uplne odmlcela a nekomunikuje uz vubec - ikdyz me nezablokovola. Priznavam, ze jsem mel mensi zpozdeni diky doprave, ale o tom jsme ji vcas informoval, minimalne pul hodky predem. Nastesti jsem to mel po ceste, tak jsem nejel zbytecne, ale dejte si pozor ;-). Nalakan peknyma kozama a pry luxusnim oralkem se mi odkrvil asi mozek ...
Jen pro upresneni, v komunikaci jsem nebyl nijak hruby a ani arogantni.
Hujeros17

Zpět na Dotazy na dívky