Ahojte, neví někdo co je to za údajnou Japonku na Radnické ul? Anebo Asiatky na Horove? Myslel jsem že se premystily z Masarykove (tam jsem byl) někam jak je Kšírova. Je to jedna firma?
Díky za případné info.
https://www.sex.cz/667669
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
dsbrq3 píše:Byl jsem a totální tragédie. Můj další fail v řadě, tak si asi dám na chvíli pohov, protože to není možný.
Fotky samozřejmě fake, ulice sedí, jen až jsem byl na čas na místě, nechala mě čekat 30 min (“jen chvilku”, “už se sprchuju”, “ještě okamžik”) - mělo mně to něco naznačit.
Na pokoji ženská cca 40+, rozhodně ne ta, kdo s vámi komunikuje předem. Oplácaná, neatraktivní, nemluví ani slovo česky…no za 15 min jsem byl rád, že jsem vypadnul a Asie v Brně nikdy více.
dsbrq3 píše:Na pokoji ženská cca 40+, rozhodně ne ta, kdo s vámi komunikuje předem. Oplácaná, neatraktivní, nemluví ani slovo česky…no za 15 min jsem byl rád, že jsem vypadnul a Asie v Brně nikdy více.
Chris Redfield píše:dsbrq3 píše:Byl jsem a totální tragédie. Můj další fail v řadě, tak si asi dám na chvíli pohov, protože to není možný.
Fotky samozřejmě fake, ulice sedí, jen až jsem byl na čas na místě, nechala mě čekat 30 min (“jen chvilku”, “už se sprchuju”, “ještě okamžik”) - mělo mně to něco naznačit.
Na pokoji ženská cca 40+, rozhodně ne ta, kdo s vámi komunikuje předem. Oplácaná, neatraktivní, nemluví ani slovo česky…no za 15 min jsem byl rád, že jsem vypadnul a Asie v Brně nikdy více.
Nechápu, že když toto vidíš mezi dveřmi, tak neuděláš hned otočku a nejdeš doprdele. Proč do toho jdeš a ještě za to platíš ?
Uživatelé procházející toto fórum: Martin608, Spil a 16 návštevníků