Hledat  

Karin 704 209 751

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Karin 704 209 751

Příspěvekod ton.brno » pon 31. říj 2022, 7:44

Mám dotaz zda už někdo vyzkoušel tuhle slečnu, hledal jsem ale nic jsem nenašel. Díky za info
https://www.naprivat.cz/eroticky-privat ... n-brno-933
ton.brno

Re: Karin 704 209 751

Příspěvekod Tomm123 » pon 31. říj 2022, 9:29

Není žádnou novinkou, působila dřív též jako Sandra na Tyršové a potom dlouho na Došlíkové a teď se osamostatnila a nějakou dobu už je na Foltýnové v Bystrci. Inzerát má teď pár dní nový ale jinak inzerovala pod "Rozkoš s Katrin" a dá se tady o ní něco najít. Občas za ní zajdu, postavou je normální, vyloženě mě nenadchne ale ani neurazí, je strašně milá a usměvavá, dá se s ní povídat a ve všem vyhoví. Vše dělá ale jenom s ochranou, ale kdysi jsem se s ní i líbal, ale když jsem za ní byl vloni v době covidu, tak mě nechala vydesinfikovat si ruce, takže na líbání jsem se ani neptal a ani letos když jsem za ní jednou byl (to už jsem si ale ruce desinfikovat nemusel). Ceny nejsem si teď jistej, ale nic hroznýho, myslím tak 1700/h. Fotka nevím jestli je její, nevýhodou může být její pracovní doba, jinak můžu ale doporučit kvůli přístupu.
Tomm123

Zpět na Dotazy na dívky