Hledat  

Linda

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Linda

Příspěvekod Tomm123 » pon 7. říj 2024, 15:19

Nemá prosím někdo zkušenost s touto holkou https://www.ceskeholky.cz/inzerat/detail/linda-2411/ z privátu na Kovářské? Inzeruje už dlouho. Hlavně by mě zajímalo jestli sedí fotky. Já po špatných zkušenostech s Leou/Andreou a Julliet se zdráhám dále tento podnik naslepo navštívit
Tomm123

Re: Linda

Příspěvekod Tobiáš » úte 8. říj 2024, 18:40

Byl jsem asi rok zpátky, fotky sedí, věk bych tipoval 33-36, v obličeji sympatická, ukecaná, přístup fajn - ale to bylo asi pár týdnů potom, co tam začala inzerovat.
Dal jsem OB a trojboj, jestli toho nabízí více, to nevím.
Vím, že tam bývá jenom nějak o víkendu.
Za vyzkoušení stojí, dal jsem ještě jedno opáčko tehdy, ale celkově nic kvůli čemu bych se vracel - neurazí ale ani extra nenadchne.
Tobiáš

Příspěvekod chaospace » úte 8. říj 2024, 23:26

Tomm123 píše:Nemá prosím někdo zkušenost s touto holkou https://www.ceskeholky.cz/inzerat/detail/linda-2411/ z privátu na Kovářské? Inzeruje už dlouho. Hlavně by mě zajímalo jestli sedí fotky. Já po špatných zkušenostech s Leou/Andreou a Julliet se zdráhám dále tento podnik naslepo navštívit

Linda tam prý bývá jednou za měsíc, obvykle v sobotu. Telefon mi vzala Andrea, evidentně jako jediná má přehled o tom, která sobota to zrovna bude :D Jinak proti tomu srovnání s Julliet bych se s dovolením ohradil, oproti ní je Andrea naprostý zlatíčko :)
Šukejte jenom ty dobrý a nešukejte ty špatný, protože na tom se nemá šetřit
chaospace

Příspěvekod Mikedam » stř 9. říj 2024, 18:20

Návštěva začátkem tohoto roku, ul. Kovářská. Jedna koupelna pro celý byt, přehlídka pro osazenstvo podniku ;-( Fotky zcela odpovídají, Je taková ráznější, přitom profesionálně milá, opravdu hezká postava i obličej. Akce trojboj s OS půl hodina za 1500, vše tak nějak v normě, přesto jak už tu zaznělo, neurazí, ale ani nenadchne. Opakování spíš ne. Co jsem vyrozuměl, bývá tam na víkendy, zda jen jednu sobotu v měsíci, to nevím. Domluva (asi) s Andreou den předem, to bylo korektní a co bylo domluveno, to platilo.
Mikedam

Zpět na Dotazy na dívky