|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
macin píše:no to by i mě zajímalo s mulatkou nemám žádnou zkušenost a celkem mě to láká
Mladá,pohledná,štíhlá mulatka hledá potěšení za fin odměnu.Má cena je vysoká, nejsem profesionálka, ale litovat nebudeš.Nemám zábrany:)Pokud máš čas, chut a prostory napiš e-mail a velmi rychle se domluvíme.PROSÍM JEN VÁŽNÉ ZÁJEMCE A RYCHLÉ JEDNÁNÍTěším se ...
Brněnský kraj, věk: 24 / Lev, zadáno: 13.7 2011 13:30:29
Deniska23x@seznam.cz Inzerát číslo: 182428
Mulatka z Brna hledá milence (neprofesionálka).Jsem štíhlá,vysoká a dobře vyvinutá(foto pošlu do e-mailu výměnou za Tvé foto)
Hledám spíše starší a dobře zajištěné muže.Prostory by jsi měl zajistit.Beru toto velmi vážně, domluva je velmi rychlá.Má cena je vyšší, ale nebudeš litovat.Pokud máš zájem, chut a čas, napiš na rychle se domluvíme.
Brněnský kraj, věk: 25 / Lev, zadáno: 23.6 2011 13:58:19
Deniska23x@seznam.cz Inzerát číslo: 181657
Hledáš milenku na dnešní večer?
Pokud máš své, prostory, chut, čas a fin. částku, kterou mě odměníš, můžeme se domluvit třeba hned.
Domluva je velmi rychláMiluji sex, dokážu si ho užít.Masáž, mazlení, orál vše je mi milé.Těším se na Tebe.
Brněnský kraj, věk: 25 / Blíženci, zadáno: 22.6 2011 13:30:06
Klarka-sexy@email.cz Inzerát číslo: 181612
smugg píše:jj je to divnyzatím nevím o nikom kdo to dotahl do konce 100 mejlu a hovno
smugg píše:jj je to divnyzatím nevím o nikom kdo to dotahl do konce
100 mejlu a hovno
rose888 píše:Ahoj, co tady čtu je docela hnusný..sama jsem mulatka, je mi 18, rozená češka.. sháním někoho v Brně, i jako společnice .. o muže nouzi nemám, ale mám ráda diskrétnost a nejsem zrovna levná " štětka za 2 tácy", za takovéhle ceny opravdu nemůžete mít kvalitní "zboží".. když hledáte a neohlížíte se na nároky slečny, určitě najdete.. Jak jsem řekla, sama hledám, pokud je tu někdo rozumný a myslí to vážně, není prase ani úchyl, můžete se ozvat...
email takterouneznas@gmail.com
Mějte se a hodně štěstí při hledání..
ps: kluci, za 2 tisíce jde akorát chytnout nějaká nemoc, neblbněte a radši si najděte hodnou holku.
papa
Uživatelé procházející toto fórum: bonovox7 a 17 návštevníků