Hledat  

nikola 739 102 549

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

nikola 739 102 549

Příspěvekod axwell » stř 24. srp 2011, 16:54

Ahoj,navštívil někdo?Nenašel sem žádnou recenzi,díky.

Nikola Brno blondýna 35let 170/80/3 tel 739 102 549
axwell

Re: nikola 739 102 549

Příspěvekod Hanssen » úte 26. srp 2014, 12:23

Ahoj, sice pozdě, ale přece. Dnes jsem měl tu možnost vyzkoušet všude možně inzerovaný orál za 300, tak jsem si řekl, nu což, zkusíme, jestli má Lucka ( píšu o ní v jiném vlákně ) konkurenci. Volal jsem včera, tj. v pondělí dopoledne a že může až v úterý od 10 hod. OK, hučelo mi sice v kládě, ale byl jsem na sebe tvrdej a počkal jsem na dnešek. Ráno volám v 9:15 - bylo mi řečeno, že od 9 je na telefonu a chci potvrdit účast na 10 hod. :D Ouha, telefon nedostupný....Ve 3/4 na deset už to zvonilo a tak jsme se domluvili na 10:30, prý na 10 nestíhá. Halasovo náměstí na Lesné je dobře přístupné, zaparkujete v pohodě. Pak telefon před domem, řekla kód od dveří, ten jsem vyťukal a mazal do sedmého patra ( ve výtahu ještě jedna paní, která jela sice do devátého, ale asi tuší, co se děje v 7, fakt příjemný ). Podotýkám snad jen, že jsem věděl, že jedu za baculkou a šlo mi jen o ten orál. Zaklepal jsem na dveře, které udala a vzápětí se otevřely. Wau, někdo tady někde uvedl o jedné ťapině, že vypadá jak tuleň...že by to byla ona ? :lol: Ne, nebyla, ale ruku má, jak já lýtko. A to mám 95 kg a 186 cm :) Nu což, platba předem 3 kila, pak šup do sprchy - vysvlíct jsem se musel v obyváku, což mi nevadilo, ona je na falusy zvyklá a já nemám stydlivou povahu 8) Obyvák vybavený nábytkem, který pamatuji z dětství, celkově hodně zešlá cimra a vše čpí cigaretovým kouřem - taky hulím, ale toto nemusím. Koupelka malinká, klasika umakart, sprcháč k dispozici, ručník čistý, ale moc suchý nebyl - doufám, že jste se neutírali někdo přede mnou vy zvířata :lol: Pak mi ukázala abych si lehl na postel - asi dvě sražené postele, odešla do sprchy a přišla jen s ručníkem okolo těla - oh, jaký se mi to naskytl pohled :roll: Říkal jsem si, však na ni ani nesáhnu a pusu snad má normální :oral: Začala od bradavek - mých :lol: , pak sestupovala níž a snažila se jazykem dráždit koule, ale ehm, to umí moje panímáma tedy lépe. Samotný orál nemastný, neslaný, občas používá zuby, což mi nevadí, ale nemělo to zkrátka tu šťávu jak s Luckou. Občas přihoňuje, neustále jí tam padaly vlasy ( voněly ), které jsem pak chytil a začal ji udávat tempo. Aktivně pak vzala můj falus a dala si jej mezi kozy - má snad 8, ale co si budeme vykládat....ženská, co má kolem metráku, jestli ne víc, tak má logicky kozy až na zem. Nicméně toto bylo příjemné. Pak zase chvíli kouřila, já ji naplnil pusu - vyplivla to, respektive nechala vytéct z pusy na mé břicho a pak se ještě snažila žužlinkovat ochabujícího kašpárka. Odchod do sprchy, pořádně se vymydlit, pusa a ahoj. Podtrženo, sečteno....Kdo hledá úroveň, čistotu, hezkou koc a super orál, nedoporučuji. Kdo hledá orál se zázemím, za přijatelnou cenu a nevadí mu, že za touhle ženou by jste se venku ani neotočili, natož si s ní představili sex, tak zkuste. Pro mě opáčko určitě ne. Ženská v pohodě, snaží se komunikovat, ale prostředí a hlavně zjev dotyčné mně fakt nevyhovuje. Takže zase budu věrný Lucince :-) Škoda, že už asi nefunguje ta pověstná hulipérka Hanetah, či jak se jmenovala :-) Mimochodem, Nikol uvádí věk cca 37 -38....chacháááá. 40 a více to jistí ;-)
Hanssen

Příspěvekod anibal » úte 26. srp 2014, 13:40

anibal

Příspěvekod jarjaroslav » úte 26. srp 2014, 14:09

anibal píše:Takže foto asi nebude real? http://www.sexnavigace.cz/oralek-za-300kc-id98277.html

Stopy podle Googlu vedou do Ruska (http://www.ladylust.ru, odkaz jsem nerozklikával) :idea: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod Chris Redfield » úte 26. srp 2014, 14:17

to si raději vyhoním a za ušetřené prachy si zajdu na tuleně do Zoo a ještě zbyde na pivo a zmrzlinu.
Chris Redfield

Příspěvekod Hanssen » úte 26. srp 2014, 15:00

Jasně, že fotky jsou fake. Všude, kde inzeruje má fotku silnější koc a blondýnky, což sice má šmrncnutý vlasy na blond, ale blondýna není ani omylem....
Hanssen

Příspěvekod yukon » úte 26. srp 2014, 18:51

Docela přesně to popsal Hanssen, jen dodám maličkosti. Jsem zatížený na kozatý ženský a tak jeden velmi parný den jsem si vybral tuhle dámu, je fakt, že když jsem jí volal a ptal se na foto jestli je to originál odpověděla že ne, ale že je dost podobná, vyslovil jsem souhlas, domluva docela dobrá, až na to, že mi neřekla kolik je v tom domě vchodů, samozřejmě volám před prvním vchodem a ona, že je dole otevřeno a výtahem do sedmého patra. Beru za kliku a ouha, dveře zamčené, volám tedy podruhé a ona opět, že je otevřené, říkám není a ona tak ať zkusím druhý vchod, ať obejdu panelák, říkám o.k. Běžím do druhého vchodu, ve dveřích mě málem pokousal Pudl, říkám paní majitelce Pudla, že by měl mít košík, když je tak agresivní a ona, že ještě není na volném prostranství a že na rozdíl ode mě tady bydlí. Říkám si o.k. nějaký Pittbul si to s tím Pudlem vyřídí za mě. Nicméně , přivolám výtah a hledám tlačítko do sedmého patra, tlačítko nikde, tak tedy vytahuji znovu mobil a volám..říkám že do sedmého se mi pěšky nechce a ona ať si tedy zmáčnu do osmého a jedno patro sejdu, říkám tak tedy jo, v tom přijel další výtah a chlapík mi říká, jestli jedete do sedmého tak to je ten správný výtah, že to mají rozdělené na sudé a liché patra, po cestě si říkám, toho kokota kdo to vymyslel bych zavřel na patnáct let do kriminálu ale i s kozatkou, že to kunda neví kolik je tam výtahu. Další věc , neřekla mě do jakého bytu mám jít, takže jsem to vzal po jednom , levá, pravá strana, v tom se otevřeli dveře a vystrčila hlavu stará paní a říká , jestli jdu za kurvou tak dveře číslo 18, slušně jsem poděkoval a šel hledat dveře číslo 18. Klepu na dveře, otevře mi tlustá,špinavá bloncka a říká, rychle pojď dál ať tě nikdo nevidí, dobrá taktika, abych neudělal otočku, jsem se zasmál a šel dál. První co bylo, říkám, ukaž kozy , vyhrnula černé tričko nebo co to bylo , mrkl jsem na kozy a říkám o.k. a ona co si tedy dám, nechal jsem si zopakovat nabídku. Povídám ji, co by si dala ona sama, a říká, jakože 69 za čtyři kila, no, nedokázal jsem si představit , že bych do ní měl vrazit ptáka , natož jazyk, říkám nic, odchod z kina, a ona, tak orálek za tři kila, říkám jo. proběhla koupelna, si myslím, že jsem se zpotil v koupelně víc než jsem přišel. Z koupelky do obýváku a říká, trenky si brát nemusíš, a já na to, jestli si nemyslí, že jsem idiot, a přidávám, ať zažene zvířata někam do hajzlu se jich mám dnes plné zuby a ona, to jsou plyšové kočičky, a já na to, že smrdí jak opravdové. Za to jsem se musel omluvit, ale jen za skřípění zubů. Finále bylo takové, že jsem jí chtěl promáknout kozy ale jak jsem cítil pod kozama cosi lepkavého, nedokázal jsem se přemoci a odešel jsem. Tři kila mě stály za tu srandu. kdo chce, ať si ji prubne, za ty kačky :D :D
yukon

Příspěvekod Kracmar » stř 27. srp 2014, 0:22

Byl jsem naposled asi před dvěma roky. V té době vypadala opravdu podobně jako na té fotce. Kozy nanejvíš čtyřky.
Asi nejlepší byla právě šukačka mezi kozy.
Má sestru , ta byla ale fakt těžká váha. :D
Občas se tam střídají. Ségra má vlasy dost tmavý. Na tu teda pozor! Abych jí nekřivdil, je milá vlídná holka. Ještě tak pár desítek kilo shodit.
Že by se Nikolce tak dařilo? Asi ji moc krmíte. --:o
Pokud jste tedy zrovna neměli štěstí na ségru.
Kracmar

Příspěvekod Chris Redfield » stř 27. srp 2014, 12:12

.
Naposledy upravil Chris Redfield dne pon 28. zář 2015, 10:14, celkově upraveno 1
Chris Redfield

Příspěvekod prince of Wales » stř 27. srp 2014, 12:55

#
Naposledy upravil prince of Wales dne úte 7. dub 2015, 1:43, celkově upraveno 1
prince of Wales

Příspěvekod Kracmar » stř 27. srp 2014, 23:12

No frajeři, kupte si teda radši Andulku nafukovací. o:-o
Nebo třeba mladou šlapku přesvědčit aby byla věrná? :D
Kracmar

Příspěvekod JohnyDick » pon 29. zář 2014, 14:19

Sakryš, to jste mě chlapi nepotěšili. Zrovna jsem se na ni chystal,že to prubnu.
Mě teda psala: 38 let 170/85/3 - silnější blondýna

Tak nevím, to pak podporuje teorii o sestrách, kde jedna je tluštější.
JohnyDick

Příspěvekod JohnyDick » pon 29. zář 2014, 14:26

viewtopic.php?f=2&t=2513&p=22853&hilit=*739102549*#p22853

Tady je názor z nornika
http://www.nornik.net/debata/viewtopic.php?f=18&t=13650&p=315526&hilit=halasovo#p315526
Rozhodně není amatérka. Po těch letech usilovné práce. :D Je na Lesné, Halasovo nám.
Kráska to teda není. Baculka, ale snaží se, šuká zřejmě ráda.
Jako pozitivum bych viděl solidnost. Jako jediná mi vracela peníze, když jsem odcházel jednou dřív, aniž bych ji o to žádal, nebo jen naznačil.
Kouří fakt slušně. Šuk mezi kozama taky nebyl špatnej.
JohnyDick

Příspěvekod Stephmusic » ned 27. zář 2015, 12:07

-.-
Naposledy upravil Stephmusic dne ned 28. srp 2016, 0:05, celkově upraveno 1
Stephmusic

Příspěvekod JohnyDick » čtv 1. říj 2015, 16:03

Stephmusic píše:Tak abych to zde uvedl na pravou míru, co se této "slečny" týče.
Nedávno jsem jí volal na uvedené tel. číslo, samozřejmě mi to tipla.
Napsala mi SMS o co bych měl zájem a za jak dlouho, tak jsem tedy odepsal a domluvili jsme se, že přijedu za 45 minut.
Na uvedenou adresu jsem přijel, čekal jsem před domem a hele... Ona najednou nebere telefon, neodpovídá na SMS, otevřít mi samozřejmě nepřišla, nic. Nechala mě tam čekat asi půl hodiny.
Po půl hodinách jsem odešel a napsal ji SMS, že ji mockrát děkuju za žertík.
Tímto bych tedy rád upozornil všechny, kteří se k ní chystáte. Naláká vás a pak se na vás jednoduše řečeno vysere. (Tuším, že to tu už bylo někde zmiňováno).

Nějak nechápu smysl těch vtípků....leda že by chtěla aby jí někdo rozbil ciferník :-D
JohnyDick

Další

Zpět na Dotazy na dívky