|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
atlas24 píše:Nevím jestli se nepletu, ale podle hlasu je to jako Monika co dělala kdysi dávno na Bakalově nábřeží. Nemáte zkušenost?
yukon píše:
Měla parádní pětky
yukon píše:atlas24 píše:Nevím jestli se nepletu, ale podle hlasu je to jako Monika co dělala kdysi dávno na Bakalově nábřeží. Nemáte zkušenost?
Jestli si Moniku pamatuješ po hlasu tak seš fakt dobrejJá bych ji po těch letech snad ani nepoznal, mimo tedy podle silikonů. Měla parádní pětky, sice na omak nic moc ale na pohled krása, širší stehna , pěkný zadeček, ve tváři byla docela hezká a co mě na ni nejvíc přitahovalo byla její krásná, úzká a voňavá kundička. Šukat uměla moc dobře, a mám takový pocit, že po třetí nebo čtvrté návštěvě mi dělala orálek bez ale nepolykala. Taky se mě na na Monice líbilo, že nelhala, opravdu studovala VŠ, jaký obor si nevzpomínám ale byla vlastně je chytrá a inteligentní, takže se s ní dalo kecat, teda když nespěchala. Co mě vadilo tak byl ten její zasranej Dobrman, nemyslím norníka ( Dobermanna ) ale psa ! Měl jsem vždy pocit, že po mě vyjede když budu šukat, protože ležel u postele a čuměl co s Monikou provádím, ale naštěstí se nikdy nic nestalo, ani mě neočuchal, prostě jako kdybych tam nebyl. Jo a jěště ta koupelna, no, na opláchnutí mé chlouby to stačilo. Budu muset zavolat a zjistit , jestli je to opravdu Monča, rád bych zopakoval, i po těch letech. Jestli je to opravdu ona, vřele doporučuji.
aila píše: Pracuje tedy ted nekde ? Stavil bych se za ni-)
Uživatelé procházející toto fórum: miisco a 19 návštevníků