Hledat  

Lucka 605338614

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Lucka 605338614

Příspěvekod narcius » pon 9. dub 2012, 20:28

Uz jste nekdo otestovali tuhletu tapinu? Vim, ze ten privat nema dobre jmeno, ale obcas se najde vyjimka :)
narcius

Re: Lucka 605338614

Příspěvekod vulcan » pon 9. dub 2012, 22:24

narcius píše:Uz jste nekdo otestovali tuhletu tapinu? Vim, ze ten privat nema dobre jmeno, ale obcas se najde vyjimka :)

narcius
myslím, že je to tato dívka, tedy spíše žena.
viewtopic.php?f=4&t=1793&p=9494&hilit=%2Alucie%2A#p9494
vulcan

Příspěvekod radovans » ned 14. črc 2013, 12:40

Ahoj, ohledně odkazu na jiné vlákno, nejsem si jistý, zda je to ta samá. Ale ohledně kvality, žekl bych to asi takto. 50% Brněnských kurev jsou jako když jdete spát na ubytovnu, 30% jsou jako penzion a 20% jsou jako, když strávíte noc v luxusním hotelu, a Lucka je právě tento případ. Lucka je příkladem toho, že tato profese může být něco víc, než zaplatit, zastrčit, vystříknout a být hnán pryč. Ona tomuhle řemeslu dává status profese, kvalitní služby, kde se k zákazníkovi chová mile a celý proces je psychologicky dobře zvládnutý.
----------
Na druhou stranu, si za to můžeme sami, protože poptávka převyšuje nabídku, a tak si většina holek může dovolit nižší kvalitu za hodně peněz a my jim ty peníze dáváme. Až budeme více dbát na kvalitu a vyžadovat ji, tak i ty holky budou muset zlepšit svoje služby za stejnou cenu a chovat se přívětivěji. Taky jsem si v poslední době všiml, hlavně na http://www.naprivat.cz, že se hodně holek centralizuje a ceny jsou 1000/1500. Chlapi, kdo za tím stojí a proč tam chodíte? Na těch velkých privátech jste hlídáni víc, než je zdrávo, holky se tam chovají velmi odměřeně a ještě za to zaplatíte o 25% než je normální. Tak jen tak k zamyšlení. :-)
radovans

Příspěvekod gogo123 » ned 14. črc 2013, 16:18

radovans píše:Na druhou stranu, si za to můžeme sami, protože poptávka převyšuje nabídku, a tak si většina holek může dovolit nižší kvalitu za hodně peněz a my jim ty peníze dáváme. Až budeme více dbát na kvalitu a vyžadovat ji, tak i ty holky budou muset zlepšit svoje služby za stejnou cenu a chovat se přívětivěji. Taky jsem si v poslední době všiml, hlavně na http://www.naprivat.cz, že se hodně holek centralizuje a ceny jsou 1000/1500. Chlapi, kdo za tím stojí a proč tam chodíte? Na těch velkých privátech jste hlídáni víc, než je zdrávo, holky se tam chovají velmi odměřeně a ještě za to zaplatíte o 25% než je normální. Tak jen tak k zamyšlení. :-)

Plně souhlasím, to není normální ....
A největší záhada je, že tyto brutální ceny mají hlavně starý, ošukaný škatule viz. Dášenka, Simona, Anny, Ellen a jiné přestárlé příšery. Shoho a BellaVista nebudu raději ani komentovat. Kdyby to chtěli policajti zavřít, jako GoldLadies ....nikdo si toho ani nevšimne. :lol:
Je to na nás .... jednoduše to bojkotujte .... já to tak dělám roky a nemyslím si, že bych přišel o něco extra. :D
Nejhorší na tom je, že ty holky mají ze šuku méně, než z levnějších privátů kde mají i mnohonásobně více pokojů . Někdy si říkám, proč ty holky tam tráví čas .... :?: :?:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Rafael » pon 15. črc 2013, 14:21

gogo123 píše: .. brutální ceny mají hlavně starý, ošukaný škatule viz. Dášenka, Simona, Anny, Ellen a jiné přestárlé příšery. Soho a BellaVista n

Ty starší, přešukaný škatule, jak píšeš, spoléhají na to, že tam někdo zabloudí, a bude mu jedno, kolik dá. :D
Nebo nebude mít sílu na otočku.
tyto starší mají už naučené praktiky, jak vyzrát na norníka. samozřejmě, jsou výjimky, nedávám všechny do jedné skupiny.
Ale v Brně je to v tomto opravdu neuvěřitelné, jinde to není..
Rafael

Příspěvekod M666 » pon 15. črc 2013, 20:34

radovans píše:...nejsem si jistý, zda je to ta samá.

Tak to já si nejsem už vůbec jistý :? 1200/h, sídlo na Vranovské (v únoru). Pokoj spojený s hezkou koupelnou. Věk hádám tak 38+. Nebýt pozitivních recenzí, dal bych otočku. Pořád vnucovala vířivku za příplatek (+200), musel jsem opakovaně odmítat. Společná sprcha, "O" si zjednodušovala rukou, snažila se mne rychle udělat, aby na "K" už nedošlo. Po půlhodině jsem docela rád utek. Nechápu, jak na Lidické mohla chtít 1500, i poloviční cena by při jejím věku a výkonu byly vyhozený peníze. Nikdy více.
M666

Příspěvekod jabon » pát 5. úno 2016, 1:34

Borci nevíte jestli je pořád aktivní ? :?:
jabon

Zpět na Dotazy na dívky