Drazí kolegové,
po delší pauze se Vám opět hlásím s malou recenzí.
Upozorňuji!! Vzhledem k obsahu stálých velmi kvalitativních adjektiv jsou mé recenze spíše vhodnější pro mé stálé čtenáře. V neděli jsem měl opět po delší době volno, tak jsem se rozhodl si vrznout. To jsem vůbec netušil jak bude
HARD něco sehnat v neděli odpoledne. Bylo to jako shánět dárky vo štědrým dnu večer na benzince. Myslím, že podobná
challenge něco sehnat je i v sobotu. Viz zde....
http://sexprivat4you.cz/forum/viewtopic.php?f=4&t=3791#p32471Po hodině a 10. opakovaném pokus se někam dovolat jsem již zoufalý a vzal bych cokoliv. Většina čísel co jsem měl na seznamu byla buď nedostupná nebo to jenom vyzvánělo.
Sláva-dovolal jsem se Kate 774424268,
co zbožňuje anální styk 
tak to stojí u ní v inzerci,(ta sice na mém pečlivém seznamu nebyla, ale co už, je víkend

nemohu si moc vybírat) Informuje mě, že u ní ještě dobíhá menstruace, tak kdyby my to nevadilo, tak jako že by mohla. No oceňuji celkem její upřímnost, po půl vteřinovém přemýšlení jsem došel k závěru, že zrovna nemám chuť na něco jahodového a tato myšlenka převažovala nad vidinou, že bych byl po týdnu u ní první. S díky jsem poděkoval, s tím, že kdybych nic nesehnal, tak bych se na ní obrátil. No asi bych ji musel píchat celou dobu do zadku, a to se my zrovna nechtělo.
Takže taková sláva to zas nebyla. Procházím inzerci, kde se dá. Nacházím né sice moc aktuální, ale pro mě zajímavý inzerát zde...
http://chciholku.cz/?page_id=5&id=4907. S velikým vzrušením, že jsem se dovolal jsem zahodil při telefonickém hovoru všechny napsané otázky z mého dotazníku.

Fotky byly z privátu na Bánskobystrické, tak jsem si alespoň říkal, že budu vědět kam jet, ale adresu my řekla jinou. Dojel jsem na místo určení.
Její finta byla v tom, že my otevřela hlavní dveře a stála za nimi, takže jsem ji vůbec neviděl, až když jsem vlezl dovnitř a zaklaply za mnou dveře. A sakra nic moc. S nemilou vidinou, že budu muset další hodinu vyvolávat, kdybych dal otočku jsem šel dál.
Po té co se vysvlékla jsem zjistil, že fotka v inzerci byla aktuální tak před 20-kily. A sakra hodně nic moc, sedí snad jen vlasy a opálení. Ale to jsem měl bohužel už uhrazeno. Má sice přírodní čtyřky, ale bohužel dá se s nima udělat uzel.
Nebudu napínat. Při třetí poloze se my naskytla příležitost jít do finále, tak jsem se ji chopil. Dokonce měla v průběhu náznaky sebeukájení se, no s tím jsem se ještě nesetkal. Druhé kolečko jsem si nechal již jen pobafat

hluboké hrdlo zvládá dobře, tak proč ne.
Podle mě to již dělá pouze jako vedlejšák u sebe doma

neptal jsem se, usuzuji podle toho, že moc neinzeruje, vzhledem k postavě se není čemu divit.
No škoda. Nehodnotím to až tak tragicky, je příjemná snaží se vyjít vstříc. I to jak si mě podržela ve finále, když už jsem třepal nožičkama, tomu nasvědčuje že z toho chtěla taky něco vytěžit, a že se nejednal o strohý byznys z její strany. Doporučuji tedy pánům, se slabostí k plnoštíhlejším dámám.
Nelíbá se, 69 a hloubkový jeskynní průzkum prsty není problém. Cena 1200/hod –OB v ceně. Čas nehlídá.
No poslední dobou mám prostě pech a chodí my hodně špatné karty....
No co život člověka se skládá z pozitivních i negativních zážitků, kdyby neměl žádné negativní, nevážil by si těch pozitivních a v podstatě by ani nevěděl jak moc pozitivní jsou.