Hledat  

Mirka3 lide.cz 722 602 835

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Mirka3 lide.cz 722 602 835

Příspěvekod Adriano10 » pon 3. lis 2014, 19:56

Čau norníci,
předem se omlouvájm, pokud už tohle vlákno tady je. Chtěl bych se vás zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s Mirkou z Brna-Líšně. Na lide.cz je vedená pod nickem Mirka3 https://www.lide.cz/detail/TBxeM9pUaSycmZBX Domluva s ní skvělá, ochotně na vše odpověděla, ceny má také super 1h/800, půl/600.
Stojí to za to jí vyzkoušet, nebo je to zbytečná cesta?
Díky moc a mějte se T.
Adriano10

Re: Mirka3 lide.cz 722 602 835

Příspěvekod virus » čtv 6. lis 2014, 7:11

Byl jsem, je to v líšni. Stroze zařízený byt. Holčina snaživá, měkčí prsa z velkýma bradavkama. :oo: Hodně maličká. Neurazí ale nenadchne. Na opakovačku to nevidím ani ta ty peníze. Mám takový pocit že měla vedle v pokoji dítě.
virus

Příspěvekod rolig » čtv 6. lis 2014, 18:32

Co všechno za službičky poskytuje slečna, ne že bych byl nějaký rasista nebo tak, ale není trošku snědší???
rolig

Příspěvekod virus » čtv 6. lis 2014, 21:55

Tak trochu je. Ale je čistotná. Proběhla klasika s gumou a oral tuším bez. Nic dalšího jsem nechtěl.
virus

Příspěvekod kleopatra3 » ned 9. lis 2014, 13:38

Pro Virus:
nebylo to dítě..ale ochranka.. :lol:
Je to jen tvoje doměnka, protože víš,že dítě mám :)..služby ale poskytuji pouze v jeho nepřítomnosti..ale jinak děkuji za koment :wink:
kleopatra3

Příspěvekod tom34 » ned 9. lis 2014, 16:27

Adriano10 píše:Stojí to za to jí vyzkoušet, nebo je to zbytečná cesta?
Díky moc a mějte se T.
Ahoj. Díky za tip. Byl jsem vyzkoušet a snad ti moje krátká recenze pomůže. Jak píšeš domluva skvělá. Věk myslím odpovídá inzerovanému idkyž po prvním pohledu za dveřemi mě napadlo, že je možná i trošičku mladší, protože na fotkách působí spíše starší. Ale celkově fotky sedí. Čekala pěkně nalíčená a voňavá :) Zeptala se jestli se má převléct do koženého, to nemusím. Nabídla vodu. U mě zde body nahoru. Byt je běžně zařízený, běžné činžovní jádro, čistý. Ručník velký čistý suchý :D Na parapetu jsem viděl krabičku cigaret, ale pach z kouře v bytě nemá. Ani v úst nejsou cigára cítit. Mirka je opravdu drobná panička, kterou to baví. Nebo takový jsem měl pocit. Má malou roztomilou postavu. Příjemně se usmívala celou dobu. Žádné nepřítomné pohledy jsem nezanamenal. To hodnotím bodově velmi vysoko. Líbá se, nechá se líznout a prstení průzkum neodmítá. Bradavky velké. Zadeček pevný. Při akci projevy nepůsobí hraně a když byla rozjetá, tak ještě vybídla abych nepřestával :D Jednu chvíli tekla a krásně čvachtala. Málem jsem z toho šel do finále - to se mě velice líbilo. Neměl jsem pocit iluze. A proto zde body opět nahoru. Na bytu je sama a žádného bačmena jsem nezaznamenal. Čili můj subjektivní hodnotící soud je celkově dobrý nor a poměr cena/výkon výborný :) a já sám za sebe jsem rozhodnutý zopakovat. Snad ti moje recenze pomůže k rozhodnutí. Nebo pokud jsi už u ní byl, tak mi napiš tvůj pohled. Dík. Zdar.
tom34

Příspěvekod strik » sob 6. pro 2014, 13:26

ahoj všem i já jsem byl Mirku vyzkoušet.
domluva s ní je v pohodě, byt čistý i vč. koupelny a voňavých ručníků.
paní je taková mála, dost malá na mě.
dal jsem si rychlovku, kouř tak průměr, líže i zadeček, když si řeknete a šuk taky nic moc.
za mě to na opakování není, ikdyž je to levné
at se daří --:o
strik

Příspěvekod tom34 » sob 27. pro 2014, 21:16

Ahoj. Byl jsem zopakovat. A dám malou recenzi. Jak čtu znovu vlákno, tak je spíš v její neprospěch, ale já jsem spokojený byl... Takže... Stejně jako minule domluva velmi velmi dobrá. Řekla, že se přestěhovala, ale jen kousek. Myslím, že to opravdu nebylo moc daleko od předchozího místa. Řekla v telefonu, že zvýšila ceny. Já byl minule spokojený, takže vyšší cenu jsem v telefonu akceptoval. Chtěla normálních 800/1200. Dorazil jsem ve smluveném čase. Navigovala do bytu. Byt je teda rozhodně líp vybavený, než co si pamatuju předchozí. Všechno velice pěkné, nové, čisté. Nabídla vodu a zeptala se zda kouřím. Nesnáším kouř. V bytě ale kouř nebyl cítit. Měla navozené romantické prostředí rozsvícenýma svíčkama. Takže abych zhrnul nové prostory, tak byt se mi líbil. Opět čekala nalíčená a voňavá. I tentokrát jsem neměl pocit, že by byl výkon nějak hraný, nebo mdlý. Co hodnotím velice vysoko, že jsem nezaznamenal takové ty nepřítomné pohledy ve stylu "udělej se a vypadni". Prostě pěkná akce. :D Takže za mě znovu poměr cena/výkon velice dobrý. A to i přes to, že teď má bežné ceny. Já jsem rozhodnutý zajít znovu. Chci totiž, jako při první akci, dosáhnout čvachtacího stavu... Protože se mě čvachtání v mozku uložilo hluboko :D Vážně nemám co vytknout. Prosím berte to tak, že jde o můj subjektivní hodnotící soud.
Jinak v inzerátu poznávám schodiště z nového bytu. http://www.naprivat.cz/privat-leona-p2022.html
Noru zdar.
tom34

Příspěvekod brouczek » úte 12. črc 2016, 14:22

Souhlasí popis ostatních. Menšího vzrůstu, celkem milá. Kouř bez, ceny standard. Čistý byt v Líšni...
brouczek

Zpět na Dotazy na dívky