Hledat  

30EvcaBrno

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

30EvcaBrno

Příspěvekod lukoszal » pát 21. lis 2014, 13:09

Znáte někdo? Objevuje se na amatérech a vypadá dle fotek celkem slušně.

Ahoj,jsem z Brna(starý lískovec)omlouvám se,ale nikam NEJEZDÍM-bydlím sama,tak jedině relax u mě...jsem tady,protože mám ráda sexík a vše kolem něj(orálek můžem i oboustraný,masáž,hraní s kundičkou,ukážu ti autoerotiku,klasika a můžem zkusit i análek) :))) za odměnu(1200kč) se domluvíme-čas hlídat nebudem +- hodka.Pokud máš opravdu zájem se stavit a pěkně si užít zavolej 721 690 779 Víc mých fotek na odkaze http://libimseti.cz/hvevicka
lukoszal

Re: 30EvcaBrno

Příspěvekod jarjaroslav » pát 21. lis 2014, 13:18

„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod lukoszal » pát 21. lis 2014, 13:53

Tak to jsem se dost zklamal :(
lukoszal

Příspěvekod motherfucker333 » stř 26. lis 2014, 13:04

Cau,tam neni o co stat,ale kdyby sis udelal vylet do breclavi,tam je tapinka co stoji za to...vily,730922958
motherfucker333

Příspěvekod Ajvo » pon 22. pro 2014, 7:18

U Pošty se ve stejném bytě střídá víc holek, a přijde mi, že každý mluví o nějaké jiné:-) a přitom si všichni myslí, že o té samé.
Já u ní byl v květnu. Hubená, tělo pěkný, pěkný kozy, kérky (pro mě velký minus), domluva přesná, hned mi otevřela.
Kouření s gumou krátce, při sexu se dívala kamsi do stropu, tak jsem si ji radši otočil - tato taktika se mi víckrát osvědčila :D . Průměrná zkušenost za 1200, takže už není proč opakovat.
Lepší dobrá masáž než špatný sex.
Ajvo

Příspěvekod bari » stř 15. dub 2015, 6:44

Nedoporučuji. Včera jsem to chtěl vyzkoušet a poprvé jsem dal otočku. A to jsem čuně co ještě otočku nedalo a to jsem už něco prolezl. Věděl jsem, že pojedu na Brno, psal jsem nějakým ťapinám a ona reagovala nejrychleji. Domluva na službách po amaterech-vše jsem nakonec sepsal a poslal jí to-prý O.K.
Takže jsem počítal, že jsme domluveni a bude se provádět to, co jsem chtěl. Domluva byla na přesný čas, s tím, že ještě dopředu zavolám. Sice jsem to tady četl, ale říkal jsem si že občas tady někteří přehání a že se přesvědčím na vlastní oči :-). Tímto se omlouvám těm, kterým jsem nevěřil.
Přijedu zavolám, vše O.K. vlezu do bytu a už mě zarazilo to, že mě otevřel úplně jiný člověk než na fotkách. Ani jedna fotka není její, ani si není trošku podobná. Ona se mě zeptala co spolu budeme dělat, já jí říkám: to co máme domluvené . A odpověď mě dorazila: Tak povídej ještě jednou? Tak jsem spustil s tím, že si aspoň zašukám a odpovědí mě bylo to, že to nedělá a to že ne. (Měli jsme domluvený análek s tím, že jí ho trošku proprstím a pánský análek že zase ona udělá mě a namasíruje mě prostatu) Ksichtila se jak sedm hladovejch bernardýnů a tak jsem jí na ukončenou řekl, že bych chtěl stejně anál bez a šel jsem pryč.
Nevím jestli jsem jí byl nesympatický, ale čuměla na mě divně už když jsem stál ve dveřích a pak jsem si uvědomíl, že mě moc tak mimochodem trošku blokovala vstup. Asi se mě bála :-). Nebo si myslela, že jsem policajt či co.
Každopádně je to poprvé co jsem dal otočku a to je co říct. Ani ne tak proto že fotky jsou fake, ale proto, že domluva je o ničem-služby které slibuje na netu nakonec nedělá. Jediné co je možná pozitivní je to, že nedělá (nebo aspoň u mě) orál bez.
Takže je opatrná.
Když to shrnu, tak ne že nestojí za opáčko, ale nestojí to ani zato, aby jí člověk kontaktoval. Možná má někdo jinou zkušenost, ale já píšu to co jsem včera zažil. A ještě se mě to nevypařilo z hlavy-snad to bude co nejdříve :-) .
bari

Příspěvekod hornyfreak » úte 9. čer 2015, 16:05

Taky jsem huzel vyzkoušel..katastrofa, stara pokerovana nesympaticka ženská. Jediný co tak na svůj věk super tělo.
Nebrat,nechodit!
hornyfreak

Zpět na Dotazy na dívky